Mitä tapahtui vuonna 2017?

Tänä vuonna lopetin jo puolessa välissä Hyvien asioiden purkin täyttämisen, sillä jotenkin kiinnostukseni vain lopahti. Sen vuoksi teenkin nyt perinteisemmän vuosikoosteen, jossa käydään läpi kuluneen vuoden tapahtumia täällä blogin puolella. Lähde siis mukaan pienelle matkalle, jolla katsotaan mitä tapahtui vuonna 2017!

whiteandfresh_tammikuu_2017_4516.jpg

Tammikuu

Kokeilin Bullet Journalin pitämistä. Se sujui ihan kivasti jonkin aikaa, mutta lopulta en sitten kuitenkaan osannut (enää) pitää paperista kalenteria ja Bujo muuttui pelkäksi muistikirjaksi eli bujoksi ilman kalenteria.

Tutustuin Vaakakapinaan ja olen siitä asti yrittänyt hyväksyä oman kehokuvani sellaisena kuin se on. Toki muutoksia voi ja kannattaa tehdä, jos siihen kokee tarvetta, mutta on tärkeää ymmärtää olevansa hyvä ihminen jokaisena hetkenä, myös silloin on kun kehokuva mättää.

Vuosi sitten kotiin muutti myös talouden ensimmäinen herrasmies eli Pentti. Pentti on ollut suuressa arvossa siitä lähtien. Kotiin liittyen sain myös siivouskaapin siivottua ja järjesteltyä, tiedättekö mitä? Se on siisti edelleen. Hyvä minä!

Tammikuun kruunasi Lauri Ylösen tuparit.

Helmikuu

Helmikuussa esittelin kotini viherkasvit ja omintakeisen kirjahyllyn, jota aloin rakentaa itselleni erilaisista puulaatikoista.

whiteandfresh_kodin_viherkasvit_1327

Maaliskuu

Maaliskuussa ihastuin Joe & The Juicen myötä avokadopirtelöön ja valmistin kotona kerran jos toisenkin vaniljaista avokadobanaanismoothieta.

Ostin myös elämäni ensimmäiset krookukset. Myöhemmin istutin niiden sipulit terassini pensaan juurelle ja mielenkiinnolla odotan, josko niistä kevään myötä puskisi krookuksia mullan pinnalle.

Vinkkasin myös 10 hyvää kikkaa, jolla vedenjuontia voi lisätä.

Huhtikuu

Huhtikuussa nautittiin Kevätmessujen antimista. Messuilta ostin myös verenpisaran taimen ja kokeilin ensimmäistä kertaa kasvattaa sellaisen ihan itse. Ja oli muuten kyllä muutenkin ensimmäinen verenpisarani. Lopulta kukinta alkoikin vasta syyskuussa, todella myöhään kiitos viileän alkukesän.

whiteandfresh_verenpisaran_taimi_kasvatus_6424

Toukokuu

Toukokuussa tein itse ensimmäistä kertaa keväthoidon terassini marja-aroniapensaalle. Haravoinnin lisäksi leikkasin harottavat ja kuolleet oksat. Tämä oli kivaa ja palkitsevaa!

Esittelin vesihyasinttirahi-sohvapöytäni. 😀

Kesäkuu

Osallistuin Tallink Siljan Suomi 100 -kesälounaalle Silja Symphonilla, missä juhlimme myös Silja Linen 60-vuotista taivalta.

Terassi alkoi olla vihdoin kesäkunnossa uusine tuolien pehmusteineen ja kesäkukkakokoelma alkoi kehittyä.

Piipahdin Alppiruusupuistossa juuri hyvään aikaan ja ruusukukinnot olivat niin kauniita!

emalimuki_hortensia_whiteandfresh_8404

Heinäkuu

Heinäkuussa esittelin lempipaikkani kotona ja ostin vihdoin kokeiltavaksi pyykkietikkaa. Ihana olikin tuoksu ja aion jatkossakin ostaa sitä kotiin! Tein myös todella helposti valmistuvaa broileri-riisivuokaa, johon löytyy reseptikin.

Elokuu

Elokuussa CASA Blogit uudistui. Koko alusta uusittiin ja ulkoasu oli teille lukijoille parhaiten näkyvä muutos.

Reissasin myös Tukholmaan laivalla ja pääsin pitkästä aikaa nauttimaan rakastamastani kaupungista.

Esittelin onnistuneen peikonlehden juurrutusprojektini, mutta sittemmin peikonlehti kyllä kuoli jostain syystä. Ehkä se ei tykännytkään istuttamisesta?! No, nyt on taas uusi peikonlehti juurtumassa!

Kerroin myös elämäntapamuutosprojektini liikunnallisesta osuudesta eli kuntosaliharrastuksen aloittamisesta. 

whiteandfresh_elämäntapamuutos_kuntosali_9688

Syyskuu

Syyskuussa tarjoilin vinkkejä flunssaisen olon helpottamiseen sekä reseptin sokerittomaan omena-kaurapaistokseen

DIY kirjahyllyni kasvoi ja alkoi näyttää enemmän kirjahyllyltä. Inpiraatiota sisustukseen haettiin myös vuosittaisilta Habitare-messuilta. Ostin ihanat ”hotellilakanat” ja niissä onkin uni maittanut.

Lokakuu

Lokakuussa totesin, että eteisen kaaokselle on tehtävä jotain ja niin alkoi eteisen kaapin ja naulakkosyvennyksen karsiminen ja järjestely.

Vierailin kerran I love me -messuilla ja kahdesti kirjamessuilla. Kävin myös tutustumassa Lushin joulukauden tuotteisiin. 

whiteandfresh_kirjahylly_puulaatikoista_1549

Marraskuu

Marraskuu oli hulabaloo-kuukausi, sillä koko aika tehtiin karsintaa ja muuttopakkausta lapsuudenkodissani. Sairastin myös syksyn toisen flunssan, joten paljon muuhun ei sitten riittänytkään energiat. Sain kuitenkin esiteltyä siistiytyneen eteiseni sekä lapsuudenkodistani omaan kotiin tuomani perintölipaston.

Joulukuu

Joulukuussakin vielä sairastettiin, tällä kertaa sitkeää poskiontelontulehdusta. Kotiin liittyviä asioita ehti ja jaksoi kuitenkin jo edellistä kuukautta enemmän ja blogissa oli juttua pyöreästä kultaisesta kynttilänjalasta, ensimmäisestä joulukuusestani sekä myös ripaus makuuhuoneen iltatunnelmaa.

Löysin myös vihdoin toimivan alumiinittoman deodorantin sekä leivoin erilaisia joulutorttuja vaniljarahka-luumutäytteellä.

whiteandfresh_perintolipasto_1657

Kaikkina vuoden kuukausina myös luin todella paljon, liki kymmenen kirjaa melkein joka kuukausi. Luetut kirjat -postauksiin voi käydä tutustumassa kirja-tagin alta.

Nyt on aika paketoida tämä vuosi, pistää huonot asiat mielestä pois ja napata mukaan mukavimmat muistot. Sitten vain kohti seuraavaa vuotta ja uusia juttuja!

Onnellista uutta vuotta 2018!

8 kommenttia “Mitä tapahtui vuonna 2017?

 1. Ihana postaus, paljon on kaikenlaista sinunkin syksyyn mahtunut. 🙂 Kiitos vielä kuluneesta vuodesta ja tuestasi tätäkin kautta, olet kultaa! <3

  Leppoisaa ja iloista Uutta Vuotta 2018 halauksen saattelemana!

  1. Oo, ihana Miia. <3 Kiitos kauniista sanoistasi! Rentouttavaa uutta vuotta. 😉

 2. Kiva postaus! Muistin kaikki tapahtumat/kirjoitukset eli hyvin on tullut kuljettua mukana koko vuosi ?
  Ihanaa uutta vuotta ja onnellisia asioita tulevalle vuodelle!

  1. Lämmin kiitos Anne, että olet kulkenut mukana koko vuoden! Erityiskiitos myös kivoista kommenteista. Kommentteja ei koskaan tule kyllä liikaa. 🙂 Onnellista uutta vuotta <3

 3. Voihan avoshake <3 Bongasin sen omaa vuottani selaillessa ja nyt täälläkin. Taitaa olla pakko visiteerata Joe & The juicella kun käväisen pian siellä suunnalla 🙂

   1. Se on! Maistoin sillon viime reissullani ja himosta tuli pysyvä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *