Syksyisiä kuvia

Tämä vuosi on ollut varsin erikoinen ja siitä syystä olen päätynyt kävelemään paljon. Kesän myötä, kun pystyi tekemään muutakin kuin kävelemään pitkin ja poikin, on kävelyreissut hieman harventuneet. Edelleen kuitenkin käyn kävelemässä useamman kilometrin kahdesti tai kolmesti viikossa. Tätä kun en ennen koronaa harrastanut (jotain hyötyä myös koronasta 😉 ) ja katselin luontoa lähinnä omalta terassiltani käsin, niin nyt on mielenkiintoista seurata kunnolla, kuinka luonto muuttuu vuodenaikojen vaihtuessa. Se onkin oiva syy kuvaamiseen. Tässä Syksyisiä kuvia -postauksessa näette, millaisissa maisemissa olen ollut ja mitä ovat silmäni nähneet.

Lue myös: Mitä hyvää poikkeusaika on tuonut elämääsi?

Tällaisia syksyisiä kuvia… ja jos pidit kuvistani, niin tule seuraamaan minua Instagramiin! Siellä Stories-puolella julkaisen näitä kuvia lenkeiltäni. Sen lisäksi tarinoissani vilahtaa säännöllisesti kissa-neiti, arkiruokajuttuja ja mitä muuta nyt arki mukanaan kuljettaakaan. 🙂

Ihanaa viikonloppua! ❤︎

4 kommenttia “Syksyisiä kuvia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *