Eteinen – kaaos selätetty

Eteinen on nyt siivottu kaaoksesta. Tavarat on karsittu ja järjestelty naulakosyvennykseen ja kaappiin. Ehkä kestää jo kutsua ihmisiä kylään, mutta silti tuntuu, että eteinen on edelleen varsin keskeneräinen. Ei siisteydeltään niinkään vaan sisustuksen osalta. Sisustusta voi tosin mietiskellä hissukseen, tärkeintä on, että tavarat ei loju missä sattuu.

Kaikille takeille on henkarit, kesäkengät on talviteloilla ja jäljelle jääneille on eteisessä oma paikkansa. Talvikenkiä ei ole vielä tarvittu, mutta nilkkurit on otettu jo käyttöön. Puulaatikoiden päällä on kori pipoille ja hanskoille ja yhden laatikon päällä on viikattuna ulkoiluhousut ja kissan pyyhe. Osa laukuista roikkuu henkarissa ja osa on hattuhyllyllä. Niille täytyy miettiä ehkä muuta paikkaa. Michael Korsin laukun paikka ei ole pitkällä tähtäimessä kyllä tuossa. 😉

Kasvopyyhkeet saivat viereen kaverikseen salipyyhkeet, mutta muutoin ei oikein muutosta pyyheosastolla ole. Kuten Kaaos eteisessä -postauksessa kerroin, tuon pyyhesäilytyksen osalta ei ole ongelmaa ollutkaan. Ihanteellisinta tosin olisi, että olisi kylppärissä kaappi, jossa voisi säilyttää pyyhkeitä.

Pyyhkeiden alapuolella olevalle hyllylle yritin nyt jotenkin järjestellä säilytettävät tavarat. Erilaiset pussukat, teippiharja, silmälasikotelot ja mitä kaikkea eteisessä nyt säilytänkään ovat järjesteltynä pyyhkeiden alla olevalle hyllylle ja kahteen vedettävään korihyllyyn. Sieltä löytyy kenkätarvikkeita, kipukoukkua, hierontapähkinä, pukupusseja yms. Alemmassa korissa on isot kestokassit viikattuna muovipunoskoriin.

Eteispenkkikin on nyt raivattu tavaroista, mutta kokonaisuus on vielä vähän keskeneräinen. Musta jakkara etsii edelleen uutta paikkaa ja löytyypä eteisestä vielä kierrätykseenkin matkalla olevaa tavaraa. Täytyy kuitenkin yrittää muistuttaa itselleen, että ei sen niin väliä, jos jokainen tavara ei vielä ole aivan ihanteellisella paikalla, kunhan vain on periaatteessa siistiä ja tavarat löytyvät jostain. Hienosäätöä ehtii tekemään myöhemminkin! 🙂

Mukavaa alkanutta viikkoa!

2 kommenttia “Eteinen – kaaos selätetty

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *