Uudet pussilakanat – kuin hotellissa nukkuisi

Hitaasti hyvä tulee, sanotaan. Pari vuotta olen haaveillut uusista pussilakanoista enkä aivan mistä tahansa pussilakanoista vaan Casa Stockmannin perkaalipuuvillaisista, joissa nukkuminen tuntuu kuin olisi hotellissa. Kiitos tästä kuuluu Miialle, jonka luona yöpyessäni sain lakanat testata. 🙂 Vihdoin tuossa loppukesästä tuli sopiva hetki kohdalle ja kävin ostamassa itselleni nämä hotellilakanat, kaksin kappalein. Olihan se jo muutenkin aika päivittää vanhat kauhtuneet pussilakanat uusiin.

Rakastan reissuissa sujahtaa hotellin rapsakoihin lakanoihin ja sillä halusinkin itsellenikin nämä niin sanotut hotellilakanat. Materiaali on 100 % puuvillaperkaalia. Näitä ei ole kivipestypehmeäksi, joten tuntuma on aavistuksen kahiseva. Ostin kaksi vitivalkoista pussilakanaa ja tyynyliinaa, ja olen jo näitä pessytkin. Suosittelen pesun jälkeen ripustaman lakanat välittömästi ja oikomaan niitä, sillä muutoin rypistyminen on taattu. Itselläni ne jäi useammaksi tunniksi pestynä pesukoneeseen kiireellisen menon vuoksi ja olivatkin varsin ryppyiset. Tosin nykyään ryppyisyyden koetaan luovan kotoista ja rentoa tunnelmaa (vrt. pellavalakanat), joten onko tuolla sitten lopulta niin merkitystä. 😉 Tarkempi petaaja saa kuitenkin silittämällä näistä upean ja jämptin petauksen.

Pussilakanassa on petausaukot yläkulmissa sekä avoin alaosa. Nepparikiinnitys olisi ihanteellinen, mutta peitto on pysynyt hyvin paikoillaan ihan näinkin.

Jos rapsakat hotellilakanat tuovat sinullekin makoisat unet, niin löydät pussilakanan täältä ja tyynyliinan täältä.

Millaisista petivaatteista sinä tykkäät? Maittaako uni hotellilakanoissa?

2 kommenttia “Uudet pussilakanat – kuin hotellissa nukkuisi

  1. Mä rakastan kahisevia lakanoita! Musta lakanat pitää vaihtaa puhtaisiin kun ne ei kahise. 😀 Pitää laittaa nää korvan taa.

    1. Kiitos WordPressin, tämä kommentti oli mennyt roskakoriin. Onneksi huomasin sen edes nyt! Kahisevat lakanat ovat kyllä minullakin menneet nyt ihan suoraan suosikeiksi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *