Omintakeinen kirjahylly

Lukemisharrastuksen muututtua vuosien jälkeen jälleen aktiiviseksi, tuli tarpeelliseksi keksiä kirjoille säilytyspaikka. Aiemmin kirjat ovat olleet jossain laatikossa tms., kun niitä ei ole ollut kovinkaan montaa, sillä olenhan niitä vuosien aikana karsinut. Kirjahyllystä olen luopunut jo kuusi vuotta sitten enkä varsinaista kirjahyllyä enää haluakaan.

whiteandfresh1362.jpg

whiteandfresh1364.jpg

whiteandfresh1365.jpg

Kirjat ovat tovin olleet tuossa itse tekemässäni puulaatikossa, mutta nyt kaikki kirjat eivät siihen enää mahdu. Muistaakseni syksyn (vai oliko se viime kevään) Hulluilta Päiviltä hankkimani Casa Stockmannin puulaatikko on ollut vailla virkaa, mutta nyt se sai sisäänsä kirjoja ja laitoin sen tuohon toisen puulaatikon päälle. Vielä jäi osa kirjoista vaille paikkaa, niin pinosin ne vain rennosti laatikon päälle. Makuuhuoneeseen syntyi nyt siis tällainen omintakeinen kirjahylly. 

whiteandfresh1367.jpg

whiteandfresh1368.jpg

Mielestäni aika kotoisan näköistä vaikka ei alun perin ehkä ollut ihan sellainen ratkaisu, jonka kirjojen säilytykselle olisin toivonut. Ja kun (jos) kirjojen määrä pysyy hallinnassa, niin tuokaan nurkkaus ei pääse hallitsemattomasti räjähtämään. Mutta nyt jakkaran ja viherkasvin kanssa näyttää itse asiassa kivalta. 🙂

8 kommenttia “Omintakeinen kirjahylly

    1. Hääräämön Laura: Kiitos, siitä tulikin varsin suloinen ja kotoisa. 🙂

    1. Minna: Kiitos! Jotain piti keksiä, jotta sai kirjat jotenkin järkevästi sijoitettua. 🙂

  1. Meilläkään ei ole ollut kirjahyllyä sitten ikuisuuteen ja laatikoita onkin kertynyt yks jos toinenkin 🙂 Laatikkoihin saa kivasti tavaraa upotettua.

    1. peggy thomas: Mulla oli kirjat silloin jossain laatikossa, kun kirjoja ei vielä ollut montaa. Nyt kun niitä taas lukee, niin on kiva, että ne on esillä. 🙂

  2. Kiva ja yksinkertainen idea, sopii hyvin tuollaiselle pienelle kirjastolle ;). Lukemisesta on selkeästi tullut sulle intohimo. Olisipa mullakin aikaa.

    1. Satu: Kiitos! Tosiaan pienen kirjaston vielä pitää hyvin kasassa, mutta jos kirjamäärät kasvaisi, niin sitten voisi olla jo pakko levittää säilytyspaikkoja muualle. Tai hankkia toinen isompi puulaatikko. Tuohon liittyen on kyllä yksi idea, mutta ei toistaiseksi ole tulossa toteutukseen. Tai no, mistä sitä tietää vaikka innostuisikin kokeilemaan. 😉 Mutta ehkä mä yritän pitää kirjastoni pienenä, suurimman osan kirjoista kuitenkin laitan kiertoon luettuani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *