Kullanvärinen pyöreä kynttilänjalka

Piipahdin pari viikkoa sitten PR-toimisto Marsaana Communicationsilla, sillä siellä oli esittelyssä Hemtexin juhla- ja talvikauden tuotteita. Olen pitänyt Hemtexiä pääasiassa tekstiilejä myyvänä liikkeenä, mutta vuosien mittaan valikoimiin on tullut myös piensisustustuotteita. Jatkossa piensisustustuotteiden määrä tulee vain kasvamaan. Sain Marsaanalta lähtiessä mukaani goodiebagin, josta paljastui kaunis kullanvärinen pyöreä kynttilänjalka neljälle kynttilälle.

Parhaiten kynttilänjalkaan sopii kruunukynttilät, mutta myös antiikkikynttilät saa vähällä vaivalla ujutettua paikoilleen. Tätä kynttilänjalkaa saa myös mustana, mutta itse tykkään enemmän kullanvärisestä. Muutenkin miellyttää kaikki kullan- ja messinginväriset koriste-esineet, kunhan eivät ole liian prameita. Tämä on juuri passeli talviseen ja jouluiseen sisustukseen!

Mukavaa keskiviikkoiltaa!

Kynttilänjalka saatu ilmaiseksi

 

4 kommenttia “Kullanvärinen pyöreä kynttilänjalka

  1. Saitko kynttilänjalan vai yhden kynttilän ilmaiseksi? Alussa sanot saaneesi kynttilänjalan ja lopussa puhut kynttiästä.

    1. kuska: Kiitos korjauksesta, sain tosiaan koko kynttilänjalan lahjaksi. 😀 Kävin korjaamassa tämän myös postauksen loppuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *