Makuuhuoneen sisustus – iltatunnelmaa

Hyvää iltaa! 🙂 Tällä kertaa esittelyssä makuuhuoneen sisustus, tosin iltavalaistuksessa. Kun on saanut imuroitua ja vaihdettua puhtaat petivaatteet, on juuri sopivan siistiä makuuhuoneen kuvaamiseen. Näistä kuvista jäi nyt valoteknisistä syistä pois yöpöytä, mutta se pääty makuuhuoneesta onkin pysynyt aika lailla samana. Ainoa vaihtelu siellä onkin vain korkeuttaan alati vaihteleva luettavien kirjojen pino.

Sängyssä on edelleen ihan parhaat lakanat – perkaalipuuvillaiset “hotellilakanat”!

Ikkunalle on tullut joulukuun myötä kynttelikkö ja tonttu. Puulaatikoista muodostamani kirjahylly oli aluksi tuossa ikkunan edessä. Sitten se muutti joksikin aikaa olohuoneeseen, mutta aika pian se siirtyi jälleen makuuhuoneeseen muutama viikko sitten perintölipaston tieltä. Laitoin sen alkuun kokonaan tuon toisen ikkunan eteen, vastapäätä sänkyä. Siinä se tuntui kuitenkin jotenkin raskaalta, joten “jaoin sen osiin” niin, että puulaatikoita on puolin ja toisin nurkkaan sijoitettua peikonlehteä. Peikonlehti puolestaan asettui kesällä roskiksesta löytämäni hyväkuntoisen pinnatuolin päälle. Ainoastaan väri vähän tökkii. Nyt se on tuommoinen punertavan ruskea, mutta se voisi olla kiva mustana. Josko ehkä keväällä tai kesällä sen maalaisin.

Nyt toivottelen teille mukavaa sunnuntai-illan jatkoa ja alkavaa uutta viikkoa! 🙂

11 kommenttia “Makuuhuoneen sisustus – iltatunnelmaa

  1. Kiitos Jonna! Mä olen ihan hurmioitunut kirjoista, harmi ettei kaikki kirjani mahdu tuohon “kirjahyllyyn” vaan osa on lipaston kaapissa ja laatikossa. Ehkä joskus keksin jonkin keinon muokata kirjojen säilytyspaikkaa. 🙂

 1. Minä en ehtinyt edes lukea lausetta loppuun tuosta pinnatuolin väristä kun tuli mieleen että mustana olisi kiva ? Hauska että sinullakin oli se ajatus jo valmiiksi!

 2. Onpa kivan näköistä! Ja tuo “kirjanurkkaus” on jotenkin tosi boheemi 🙂 Ihana idea myös nuo Saanan ja Ollin tyynyt ikään kuin sängynpäätynä. Raaskisikohan sitä itsekin ostaa ne, uudessa opiskelija-asunnossa olisi tarvetta sängynpäädylle…. Kivaa viikkoa!

  1. Boheemi! Juuri oikea sana! <3 Ja noi Saanan ja Ollin tyynyt tosiaan toimivat niin sanottuna sängynpäätynä. Jonkunlainen pääty olisi kiva, mutten ole oikein keksinyt, millainen miellyttäisi. Siten nuo tyynyt ovatkin hyvä korvike päädylle. 🙂 Mukavaa viikkoa sullekin, Jossu!

 3. Kivalta näyttää 🙂 Niin kodikas tunnelma varsinkin tuossa ikkunoiden luona ja tuo vanha tuoli on ihana! Toimisi varmasti hyvin mustaksi maalattuna 😉
  Ihanaa joulun odotusta sinulle!

  1. Kiitos Katerina! Mä tykkään myös, että on kodikas ja tunnelmallinen tuo nurkkaus. Ja kunpa vaan joskus jaksaisin ottaa härkää sarvista ja maalata tuolin mustaksi. Sopisi varmasti paremmin kodin väritykseen. 🙂 Ihanaa joulun odotusta myös sulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *