Vaniljainen avokado-banaanismoothie

Kovasti ihastuneena Joe & The Juicen Avoshakeen halusin kokeilla, saisinko kotona tehtyä edes jollain tavoin maultaan sitä muistuttavaa smoothieta. Samaan en kyennyt ainakaan kertalaakista, mutta kyllä siitä tuli aivan superhyvää! Meillä Suomessa ei myydä vaniljamaitoa, joten tyydyin nyt vanilja-soijamaitoon. Vaniljamaitoa voisi toki tehdä ihan tavallisesta maidosta ja lisätä vaniljan jauheena. 

whiteandfresh_vaniljainen_avokado_banaan

whiteandfresh_vaniljainen_avokado_banaan

Vaniljainen avokado-banaanismoothie

1 prk maustamatonta maitorahkaa

1 banaani

1 avokado

Vanilja-soijamaitoa

(vettä)

Nestettä voi laittaa ihan oman maun mukaan ja jos haluaa, osan nesteestä voi laittaa myös vetenä. Joe & The Juicen Avoshakeen ei taida tulla muuta kuin banaania, avokadoa ja vaniljamaitoa, mutta tähän kotitekoiseeni laitoin proteiininlähteeksi rahkaa. Rahkan voi korvata proteiinijauheella tai jättää kokonaan pois, ihan miten itse tykkää. En oikein tykkää tehdä itselleni lounasta, niin olen saanut itseni kompromissina juomaan smoothieita ja siksi juoma saa olla hieman täyttävämpi.

Ihanaa perjantaita ja viikonloppua! 

 

Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Vaniljainen avokado-banaanismoothie

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *