Lushin joulutuotteet 2017

Viime viikonloppuna olin Lushin joulutuotteiden lanseeraustilaisuudessa. Olen saanut jo useampana vuonna olla mukana tässä kutkuttavassa hetkessä, jolloin tuotteet lanseerataan ja niitä pääsee tuoksuttelemaan ja hipelöimään. Tänä vuonna tilaisuus oli mittakaavaltaan isompi kuin aiemmin. Tunnelma oli odotetusti katossa, kun kosmetiikkabloggaajat ja muut Lushin fanit kokoontuivat Helsingin Mannerheimintien myymälään. Joulusesonkituotteita oli paljon ja ihan varmasti jotain jäi bongaamatta ja kuvaamatta vaikka kovasti yritin kaiken ikuistaa kuviin. Tässäpä siis Lushin joulutuotteet, olkaa hyvä!

Saucy Snowcake -saippua sisältää neilikkaa, ruusua ja cashewpähkinää ja ulkonäkö muistuttaa tosiaan herkullista kakkupalaa. Tänä vuonna valikoimassa on myös viime vuodelta tuttu Candy Cane Roulade -suihkusmoothie.

Snow Fairy -fanit tänä vuonna varmasti täpinöissään, sillä Snow Fairya löytyy vaikka ja missä muodossa! Yksi muodoista on kylmäpuristettu palasaippua, jota myydään valmiina 120 g paloissa. Kuulin jonkun myös ennustavan, että tämän vuoden yksi suosikeista saattaisi olla Golden Pear -saippua, joka huumaa suloisen päärynänmuotonsa lisäksi päärynäpyreellä ja murumuruvoilla.

Hidden Mountain -palasaippuan kamferipuuöljy ja laventeliöljy rauhoittavat ja saavat mielen paremmaksi. Viime vuodesta tuttu sitruksinen Baked Alaska -palasaippua, jossa on ylang ylangia toimii samoin: hus pois surullisuus!

Snow Fairy nyt myös kimallepalana/vartalopuuterina! Palaa hierotaan iholle kosteusvoiteen tapaan. Vartalopuuteri on hauskasti “pakattu” palan sisälle: palan päällä on rei’ät, jotka puhkaistaan ja sitten voi ripotella puuteria iholle. Tuoksu on sama kuin kaikissa Snow Fairy -tuotteissa, hattarantuoksuinen. Kokeile myös Snow Fairy FUN “muovailuvahaa” (<– oma ilmaisuni), jota voi käyttää saippuana, shampoona ja kylpyvaahtona. Sopii mainiosti lapsille ja lapsenmielisille!

Ectoplasm – mikä nimi tuotteella! Mutta voi, miten ihana. Tässä jellykylpypallossa on greippiä ja tangeriinia. Kylpyveteen sulaessaan pallon sisällä oleva merilevästä uutetusta natriumalginaatista valmistettu hyytelö purkautuu ja kylpyvedestä ja ihosta tulee kiisselimäisen (limaisen) tuntuinen. Tunne on kuitenkin iholla jotenkin ihana ja tämä tuote sopii todella hyvin kuivaihoiselle. Tykkäsin!

Saimme myös mahdollisuuden valmistaa itsellemme omat Butterbear -kylpypallot. Tätä aion ehdottomasti käyttää jalkakylpyihin.

Snowman -kylpyvaahto tekee kylpyvedestä sitruksisen ja maidonvalkean. Sheavoi ja kaakaovoi kosteuttavat. Kylpyyn voi sujauttaa myös Snow Fairy -jellykylpypallon, joka toimii samoin kuin aiemmin esitelty Ectoplasm.

Twilight kimallepala toimii samalla tavalla kuin aiemmin mainittu Snow Fairy kimallepala ja tuoksu on jotain aivan taivaallista. Testasin tätä omaan käteeni ja loppuillan sitten vähän väliä nuuskuttelin kättäni. Twilight kimallepalaa suositellaan käyttämään illalla ennen nukkumaanmenoa. Hiero palaa iholle ja ripottele päälle hieman vartalopuuteria. Ylang ylangin ja laventelin tuoksut rauhoittavat ja tuovat tullessaan hyväntuoksuisia unia – olettaen, että pystyt nukahtamaan, kun tuoksuttelet ihanaa tuoksua. 😉

Christmas Rocker – saippuan mandariini ja tangeriini antavat mukavan sitruksisen energiapotkun arkeen. Saippua myydään valmiina 120 g:n paloina.

Piristä päivääsi karkinmakuisella Bubblegum huulikuorinnalla vaikka se ei joulutuote olekaan ja nauri hattarantuoksuisesta suihkusta perinteisen Snow Fairy suihkugeelin kanssa.

Joulutuotteistakin löytyy huulikuorintoja ja nyt myös perinteisen version lisäksi kiinteinä paloina (kuvassa oikealla). Pitkäkyntiset kiittävät, kun ei tarvitse purkista kaivaa. 🙂 Black Rose kiinteässä huulikuorinnassa on mukana sokeria, illipevoita ja jojobaöljyä sekä tuoksuna mandariinia ja ylang ylangia. Raikkaan liilan värinen Sugar Plum Fairy kuorii ja kosteuttaa samoin ainesosin kuin Black Rose, mutta tuoksuna ovat herkulliset mustaherukka ja villiappelsiini.

Myös huulipunia löytyy nyt kiinteinä paloina (kuvassa vasemmalla). Sen lisäksi joulutuotteisiin kuuluu ihana Shades of Gold Frankincence & Myrrh -kimallepala, jota voi käyttää mihin vain: luomiin, poskille, huulille, iholle ylipäätään. Juuri passeli tuote näin juhlasesonkina!

Mustapippuria, vaniljaa ja patsulia sisältävä Lord of Misrule -suihkugeeli on miellyttävä suihkukaveri. Tämä on tuttu minulle vuodelta 2015, jolloin sain sitä kokeilla pienen pullollisen. Viime jouluna puolestaan sain testiin Bubbly-suihkugeeliä ja se oli mukavan sitruksinen. Tämä samppanjasta inspiraationsa saanut suihkugeeli sisältää villiappelsiiniöljyä, tuoretta viinirypäleen mehua ja limeöljyä.

Tänä vuonna Lushin jouluteema on Naked Christmas. Joulua ei siis ole tarkoitus viettää alastomana vaan Naked Christmas tarkoittaa sitä, että kaikki nestemäiset joulutuotteet, kuten esimerkiksi suihkugeelit ja vartalovoiteet ovat saaneet rinnalleen kiinteän pakkauksettoman version.

Ruusuöljyä, gojimarjoja, sisilialaisia sitruksia ja argan öljyä sisältävän Rose Jam suihkugeelin muistan vuodelta 2013. Sitä silloin testasin ja tykkäsin. Tarkkoja tuntemuksia en tietenkään muista, mutta huonoa sanottavaa siitä ei minulla ollut.

Hauskannäköisessä Christmas Cracker -kylpyvaahdossa oleva paukkusokeri saa kylvyn poksahtelemaan. Se myös värjää kylpyveden vaaleanpunaiseksi. Kylpyvaahto sisältää limeä ja neroliöljyä.

Joulunakin voi fiilistellä mennyttä kesää peseytymällä Snowcloud -saippualla, jossa on appelsiininkukkaa, nerolia, ruusupuuöljyä ja ylang ylangia. Christmas Citrus -palasaippuan piristävä limeöljy ja mielialaa nostava bergamotti antavat energiaa joulukiireiden keskellä.

Saimme lanseeraustilaisuudessa valita goodiebagiimme kolme mieleistämme tuotetta. Valitsin kiinteän Sugar Plum Fairy huulikuorinnan, Twilight kimallepalan ja Berry Berry Christmas -suihkugeelin, joka oli aivan vastustamattoman näköinen kimaltavana ja tummanvihreänä. Suihkugeelin kerrotaan tuoksuvan mustikalle, karpalolle ja appelsiinille. En malta odottaa, että päästään lähemmäksi joulua ja pääsen tätä testaamaan! Lisäksi yllärinä goodiebagista löytyi vielä stimuloiva mausteshampoopala, Emotional Brilliance läpikuultava puuteri ja hiuksiin jätettävä R&B Hair Moisturizer (erityisesti kiharille hiuksille, mutta myös muille hiuslaaduille ja jopa parralle!). Kuvassa vasemmalla paperipussissa on muuten tilaisuudessa tekemäni Butterbear -kylpypallo.

Tässä siis tämä aivan huikea joulutuotteiden repertuaari, josta jäi vielä joitain tuotteita mainitsematta. Itse asiassa yksi tuote, jonka vielä haluan mainitan on Salt And Peppermint Bark -kuorintapala. Tämän sain viime vuonna testiin ja tykkäsin.  Palasta riitti minulla viiteen vartalon kuorintakertaan.

Miltä vaikuttaa Lushin joulutuotteet tänä vuonna? 🙂

Postauksen tuotteet saatu

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *