Erilaiset joulutortut vaniljarahka-luumutäytteellä

Joulutortut ovat hyviä. Niitä on jouluisin pakko saada. Ja vaikka tortun sakaratkin kuuluvat sinänsä asiaan, niin aika moni varmaan on todennut saman kuin minä, että se sakaraosa on aika kuivaa tavaraa? 😉 Siihen on kuitenkin ratkaisu ja näin teetkin erilaiset joulutortut! Minä tein nämä nyt vaniljarahka-luumutäytteellä, mutta aion ehdottomasti vielä joulun aikana kokeilla luumun sijasta omena-kanelihilloa.

Erilaiset joulutortut

Erilaiset joulutortut

Valmistus on niin helppoa, että ihan naurattaa: Sulata torttutaikinalevyt ja jaa ne kahtia tavalliseen tapaan. Sitten vaan laitat neliön keskelle haluamasi täytteet ja se on siinä. Halutessasi voit voidella neliön reunat.

Minä käytin tässä (Valion) vaniljarahkaa ja perinteistä luumuhilloa. Rahka tuo torttuun mukavaa pehmeyttä ja kosteutta. Kahdeksaan torttuun meni yksi purkki rahkaa, joten kannattaa varata kaksi purkkia normaalin kymmenen tortun sarjaan.

Erilaiset joulutortut

Nopeaa, helppoa ja sakarattoman hyvää!

Lue myös:

Joulutortut vaniljatuorejuustolla

Tomaattipesto-vuohenvalkohomejuusto -tortut

Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Erilaiset joulutortut vaniljarahka-luumutäytteellä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *