CASA Blogit uudistuu!

Jännittäviä uutisia! Kuten blogini Facebookia seuraavat jo saivatkin aiemmin viikolla vihiä, meillä on CASA Blogeissa tapahtunut muutoksia ja niistä näkyvin muutos eli uuden alustan julkaisu tapahtuu alkuviikosta. Sivumme uudistuvat ja niistä tulee modernimman näköiset ja toivottavasti muutenkin käyttö tulee sujuvammaksi. Teille lukijoille se ei tule aiheuttamaan vaivannäköä. CASA Blogien ja oman blogini osoitteet pysyvät samoina sekä samat vanhat seurantakanavat toimivat. 

Jatkossa blogissani vieraillessa löydät arkiston ja tunnisteet blogikuvakkeen eli blogini bannerin alapuolelta. Myös blogipostauksesta siirtyminen edelliseen tai seuraavaan on nykyistä helpompaa edellinen- ja seuraava-painikkeiden avulla. Tätä ominaisuutta ei aiemmin ole ollut ja se on monia harmittanut. Nyt sekin korjaantuu. 🙂 

CASA Blogien taustatiimikin on hieman muuttunut ja nykyään bloggaajistamme kuusi on mukana omistajina. CASA Blogit on siis vahvasti meidän sisällöntuottajien eli bloggaajien hallinnoima paikka. Tervetuloa siis jatkossakin mukaan juttujeni (juttujemme) pariin tänne kaikille avoinna olevaan olohuoneeseemme!

CASA_Blogit_logo.jpg

Aiemmin kesälomakuulumisteni yhteydessä mainitsemani reissu Tukholmaan heinäkuun puolessa välissä peruuntui ja siirtyi nyt alkavalle viikolle, joten koska CASAn uudistus tapahtuu heti alkuviikon aikana ja lähden reissuun torstaina, on hyvinkin mahdollista, että en ehdi juurikaan ensi viikolla blogin puolelle. Jos haluat pysyä arjessani ja reissussani mukana, voit klikata itsesi Instagramiin ja seurata minua (@irinawhiteandfresh) siellä. Siellä tapahtuu toki muulloinkin juttuja, joita ei blogin puolella nähdä, joten jos yhtään houkuttaa niin mukaan vaan!

Oikein ihanaa alkavaa viikkoa! 🙂

2 kommenttia “CASA Blogit uudistuu!

  1. Moikka, ihana olla täällä uudessa paikassa! 🙂 Testaan kommentointia tässä vaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *