Lempipaikkani kotona

Jo liki vuosi sitten sain Rauharentolan Sadulta blogihaasteen, jossa omaan kotiin tulee sijoittaa virtuaalinen punainen matto. Se sama matto, joka on monille tuttu Suomen kaunein koti -ohjelmasta. Sain vihdoin tartuttua tähän roikkumaan jääneeseen haasteeseen ja nyt näette lempipaikkani kotona. Punaisen maton sijoitin sohvalle, sen vasempaan nurkkaan, jossa aina istun läppärini kanssa sekä televisiosta ohjelmia katsellen. Tästä sohvalta näkee kotona eteistä ja kylpyhuonetta lukuunottamatta kaikkialle. 

lempipaikka_kotona_1483.jpg

lempipaikka_kotona_1485.jpg

lempipaikka_kotona_1488.jpg

lempipaikka_kotona_1490.jpg

lempipaikka_kotona_1492.jpg

lempipaikka_kotona_1491.jpg

lempipaikka_kotona_1493.jpg

lempipaikka_kotona_1494.jpg

lempipaikka_kotona_1495.jpg

lempipaikka_kotona_1497.jpg

Makuuhuoneen ja keittiön välinen seinä, jolla nyt on jakkarat ja valaisimet, on vähän sellainen ikuisuusongelmakohta. Siihen pitäisi keksiä jotain näppärämpää ja kivempaa. Kaksi valaisinta on vähän liikaa, mutta ne päätyivät tuohon nyt, kun muut tavarat liikkuivat. Ovat vähän niin kuin jumissa tuossa. No, eiköhän aikansa niitä katseltua tule joku ratkaisu mieleen. 🙂

Mihin sinä sijoittaisit kotonasi punaisen maton?

7 kommenttia “Lempipaikkani kotona

 1. Voi miten ihana katsella kuvia kodistasi! 🙂 Pitäisi minunkin ottaa joku kuvauspäivä meillä. <br />
  Ihanaa kesäpäivää &hearts;

  1. Soili: Kiitos, ihana kuulla, että tykkäät! &hearts; Teepä kuvauspäivä ja pistä mulle linkki sitten postaukseen niin tulen kurkkaamaan. 🙂

  2. 🙂 tosi kiva sisustuspostaus ja haaste.<br />
   Joo, mie tässä joku hetki kesällä kuvailen, mutta linkkiä en osaa laittaa, voin tulla sit kyllä vinkkaamaan.

 2. Itse laittaisin maton myös sohvalleni, koska siitä näkee lempihuoneeni kokonaisuudessaan.oikealle kun käännän pääni,näen takan ja madamoisellen ja kun suoraan katson,näen television ja viistoon vasemmalle katsoessani näen malm-lipaston ja vasemmalla parvekkeen. vasemmalla myös on yksi vitriini ja oikealla toinen. ottaisin kuvia, jos se olisi mahdollista. ?

  1. pitju: Kiva kuulla! Melkein onnistuin näkemään kuvauksesi perusteella. 🙂 Olisikin hauska, jos näihin kommentteihin voisi lisätä kuviakin, mielelläni näkisin miltä teillä näyttää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *