Loppuneet kosmetiikkatuotteet: huhtikuu-toukokuu 2019

* Tähdellä merkityt tuotteet saatu PR-näytteinä

On aika sukeltaa jälleen kosmetiikan maailmaan ja tutkailla, millaisia kosmetiikkatuotteita loppui huhti- ja toukokuun aikana.

Loppuneet kosmetiikkatuotteet

Rubella DeBa Cocoa Butter Hand Cream – Mukavan tuoksuinen (tuoksu kuitenkin esanssinen) käsivoide bulgarialaiselta yritykseltä. Ostettu Saiturinpörssistä ja kaipa tätä voisi joskus kokeilla uudestaankin. Aika neutraali kokemus.

Puhas Loodus arnikki-käsivoide – Virolaista luonnon lääkekasveista valmistettua kosmetiikkaa. Kokeilin aiemmin oliivi-käsivoidetta ja nyt halusin kokeilla tätäkin. Molemmat ovat koostumukseltaan aika ohuita, mutta toimivat, kun jaksaa hyvin imeyttää käsiin. Arnikki-käsivoiteen tuoksu ei erityisesti miellyttänyt.

*Nivea Q10 Power Anti-Wrinkle + Sensitive Skin Day Cream SPF 15 – Herkälle iholle suunniteltu hajusteeton päivävoide (suojakerroin 15) oli oikein hyvä. Koostumus sopiva eikä tuoksunut kuin monesti hajusteettomat tuotteet. Suojakerroin saisi nykypäivänä olla korkeampi. Muutoin ei mitään erikoista sanottavaan, voisin ehdottomasti käyttää jatkossakin! Arviot sarjan yövoiteesta ja seerumista löydät täältä.

*Mossa Age Excellence Wrinkle-Smoothing silmänympärysvoide – Sain tämän silmänympärysvoiteen yhteistyön myötä Hyvinvoinnin Tavaratalosta ja voin sanoa, että silloinen postaukseni tästä on edelleen pätevä: voide sopii hyvin herkillekin silmille ja todellakin voisin käyttää jatkossakin.

Skin79 Fresh Garden Mask Snail -kangasnaamio – Etanoiden valmistamaa seerumia hyödyntävä kosteuttava kasvonaamio. Miellyttävä tunne kasvoilla naamion käytön jälkeen, mutta kuten olen aiemmin sanonut, pitkäaikaisista tuloksista ei kertakäytöllä voi sanoa mitään. Vähän oli taas hankalaa saada naamio istumaan kasvoille. Muutoin ihan jees ja varmasti käyttelen näitä jatkossakin aina silloin tällöin!

*TonyMoly The Chok Chok Green Tea Watery Moisture Cream – Fermentoitua vihreä tee -uutetta sisältävä geelimäinen kosteusvoide oli tosi hyvä. Tykkäsin koostumuksesta, joka ei ollut kuitenkaan liian geelimäinen vaan kuin ohuehko voide. Voisin käyttää jatkossakin.

*TonyMoly The Chok Chok Green Tea Watery Skin – Tämä kasvovesi kuuluu siis samaan sarjaan yllä mainitun kosteusvoiteen kanssa. Taputtelin kasvoveden iholle, sillä kosketusherkkä ihoni ei tykkää säännöllisestä vanulapun käytöstä. Jossain vaiheessa pullon pumppu alkoi jostain syystä ”vaahdottamaan” kasvovettä ja sen jälkeen otin koko pumppuosan auki ja kaadoin tuotetta kämmenelle suoraan. Muutoin oikein passeli tuote, jota voisin käyttää jatkossakin. Hinta näillä The Chok Chok Green Tea -sarjan tuotteilla on tosin sellainen, että menee yli omien varojen. Harmi!

*Yotuel All-In-One Wintergreen -hammastahna – Suosikikseni muodostunut hieman miedomman makuinen Wintergreen-hammastahna on kokemusteni mukaan ainoa valkaisevaksi tahnaksi väitetty hammastahna, joka ihan oikeasti vaalentaa  – säännöllisesti käytettynä tietenkin. Tämän tahnan sain viime syksyn I love me -messuilta ja sen lisäksi ostin itse yhden. Jatkossa en tiedä, miten käy lempparitahnani käyttö, kun on aika tyyris – yli 15 euroa putkilo. Mutta todella hyvä tahna kyllä, tykkään!

Erisan antiperspirantti – Hajusteeton ja alkoholiton antiperspirantti, joka muuten toimii oikein hyvin. Niin hyvin itse asiassa, että ostin heti tämän jälkeen toisenkin. Iloinen yllätys!

Vaseline® Intensive Care™ Essential Healing vartalospray – Kaipasin jossain vaiheessa helposti levitettävää kosteusvoidetta vartalolle, sellaista, että ei jatkuvasti tarvitsisi olla sormet rasvapurkissa. Olen joskus aiemminkin kokeillut näitä suihkutettavia vartalovoiteita. Hehkutusta tämä ei varsinaisesti ansaitse, mutta ihan ok. En siis riemusta kiljuen ole juoksemassa kauppaan ostamaan lisää. On helppoa suihkuttaa ensin joka puolelle vartaloa ja sitten imeyttää ihoon hieromalla. Ikävä puoli on se, että suihkuttaessa voidetta leviää myös muun muassa lattialle, jolloin lattia on voiteessa. Jos tästä ei tykkää, kannattaa pitäytyä perinteisesti levitettävissä voiteissa. Voisin varmaan joskus ostaa uudelleenkin, vaihtelu virkistää.

*Lush Sleepy-suihkugeeli – Tämä jumalaiselta tuoksuva suihkugeeli on ollut yksi Lushin suosikkituotteistani, sillä rakastan tuota ylang ylangin tuoksua. Aiemmin Sleepy on ollut sesonkituote, mutta nyt käsittääkseni se on jäänyt Lushin valikoimaan pysyvästi suihkugeelin muodossa. Suihkugeeliä vielä ihanampi on Sleepy-vartalovoide. Sitä kun levittää iholle, ei malta olla tuoksuttelematta vähän väliä. ♥

Loppuneet kosmetiikkatuotteet

Foamie Shampoo Bar for Sensitive Hair -palashampoo – Sulfaatiton ja vegaaninen shampoopala herkälle hiuspohjalle oli aika jännä kokemus. Minulla on kokemusta aiemmin yhdestä palashampoosta ja se oli Lushin palashampoo. Foamien mukana on pieni verkkopussi, jonka avulla shampoon saa helposti roikkumaan ja pussin avulla sanotaan myös vaahtoutumisen olevan helpompaa. Itse suhtauduin aika ristiriitaisesti tuohon pussiin pesun helpottamisena, mutta shampoon säilyttäminen roikkumalla oli kyllä kätevää – ei tarvinnut mitään rasiaa tai saippua-alustaa. Tällä shampoolla peseminen vaati kaksi pesukertaa aina peräkkäin. Kuitenkin jotenkin oudon tuntuiset hiukset olivat. Välillä pesi tosi hyvin ja välillä tuntui, että jäi hiukset rasvaisen tms. tuntuisiksi. Käyttäisin tätä, jos ei mitään muuta shampoota olisi, mutta tuskin varta vasten ostaisin.

Loppuneet kosmetiikkatuotteet, lush, king of skin

*Lush King of Skin -vartalovoi – Tämä kiinteä vartalovoi toimii siten, että sitä hierotaan kostealle iholle suihkun yhteydessä ja huuhdellaan pois. Iho jäi mukavan kosteutetun tuntuiseksi ja periaatteessa tykkäsin tästä. Tämä vartalovoi ei kuitenkaan kokovartalokosteukseen riittänyt kuin alle viisi käyttökertaa, joten en koe sen olevan hinta-laatusuhteeltaan omalle kukkarolleni sopiva. Lisäksi hämmentää, käytinkö tätä jotenkin väärin, sillä ystävälläni tällainen vartalovoipala on kestänyt paljon kauemmin.

Loppuneet kosmetiikkatuotteet

Bliw Kanerva nestesaippua – Hyväntuoksuinen nestesaippua käsien pesuun. Voisin ostaa jatkossakin.

Aikamoinen läjä oli taas loppuneita kosmetiikkatuotteita. Seuraavan kerran palataan aiheeseen heinä- tai elokuun jälkeen, riippuen millä tahdilla tuotteita loppuu. 🙂

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *