Loppuneet kosmetiikkatuotteet: huhtikuu-toukokuu 2020

Huhtikuun ja toukokuun aikana loppui yhteensä kymmenen kosmetiikkatuotetta, joista yksi oli näytekokoinen ja kaksi kertakäyttöisiä tuotteita.

Lush Sleepy-suihkusaippua – Tämä ikisuosikkini tuoksuu jumalaiselta ja toimii kuten pitääkin eli vaahtoaa ja pesee hyvin.

O’Keeffe’s Healthy Feet -jalkavoide (näyte) – Pehmensi kyllä ihon, mutta koostumuksen vuoksi meistä ei tullut kavereita.

Natusan 24 hour moisture hand cream – Lisääntyneen käsienpesun vuoksi nappasin tämän lähikaupan hyllyltä, kun ei oikein muutakaan ollut. Kävi kuitenkin niin, että tämä osoittautui oikein hyväksi käsivoiteeksi. Koostumukseltaan sopiva (ei liian ohut eikä paksu), imeytyy ja kosteuttaa hyvin. Lisäksi ehdoton plussa se, että ei tunnu jälkeenpäin käsissä klähmäiseltä. Monissa käsivoiteissa on ollut se ongelma, että kun nukkumaan mennessä rasvaa niin aamulla tuntuu ensimmäiseksi siltä, että on pestävä kädet. Tässä sitä ei tapahdu. Tuoksu voisi olla aavistuksen keveämpi, mutta itseäni se ei juurikaan haittaa. Tuoksuherkkä saattaisi kiusaantua.

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Cucumber – Rauhoittava ja raikastava kasvonaamio. Keväällä puhjennutta atopian pahenemisvaihetta yritin tällä hoitaa silloin kun luulin, että kyse oli vain kasvojen ihon tavallisesta kuivuudesta. Näinpä tämä ei tuonut tullessaan mitään apuja (ainoastaan kosteusvoide ja hydrokortisoni tehosivat), mutta normaalioloissa olisi varmasti ollut kiva kosteuttava hemmotteluhoito iholle.

Erisan hajusteeton & alkoholiton antiperspirantti – Omat kainaloni vaativat paljon ja jossain kohtaa en saanut tätä enää toimimaan niin kuin olisin halunnut. Suosittelen kuitenkin kokeilemaan, jos on etsinnässä hajusteeton ja alkoholiton antiperspirantti.

Neutral shampoo – Normaaleille hiuksille ja erityisesti herkälle iholle kehitetty markettishampoo. Omaan makuun liian litkumainen koostumus ja liikaa hajusteettoman tuotteen hajua. Jotenkin tuntui vaahtoavankin kehnosti. Ei vaan ollut tuote minun makuun vaikka tiedän joidenkin tätä hypettävän.

Ceralan hoitava perusvoide – Akuuttiin hätään atopian pahenemisvaiheessa ostin tämän tuubin kosteuttamaan ihoa. Koostumus oli ihan ok, ei liian paksu ja levittyi oikein hyvin. Tämän voiteen teho perustuu käsittääkseni keramideihin, kun taas itselläni auttoi enemmän glyseriinipitoinen voide (ACO Miniderm, jonka sain reseptillä). Mutta vaikka itselläni tämä ei jäänyt vakituiseen käyttöön, niin en kokenut tätä silti huonoksi millään tavalla.

Bliw Sensitive nestesaippua täyttöpussi – Hajusteeton Bliw on tasoltaan ja teholtaan ihan samanlainen kuin muutkin Bliwit. Tykkään sen koostumuksesta, joka on hieman paksuhko, sillä se ei annostellessa livahda sormien välistä hukkaan. Voisin ostaa ja olenkin ostanut myös jatkossa.

Oliva Pure Oil Soap – Oliiviöljysaippua, jossa on oikeastaan vain sitä itseään. Ei oikeastaan mitään ylimääräistä – oliiviöljyä, vettä, mineraalisuolaa – joten jos tykkää simppelistä ja ekologisesta palasaippuasta niin tässä on. Saippua ei vaahdonnut ihan niin paljon kuin olisin tykännyt (levitän saippuan mielelläni käsien kautta). Kyllä tällä silti sai hoidettua peseytymisen ja pala oli myöskin hyvin riittoisa. Voisin ostaa jatkossakin ellen jostain löydä hieman vaahtoavampaa muutoin samoilla spekseillä.

Jalkakylpy – Tämän jalkakylvyn tekijän olen hukannut, mutta sain tämän tuliaisena Turun keskiaikaisilta markkinoilta viime kesänä. Ihana jalkakylpy sisälsi koivua, minttua, puna-apilaa, horsmaa, kanervaa ja vadelmaa kuivattuna. Yhdestä kerrasta on vaikea mitään isompia tuloksia saada, mutta oli tosi ihana istuskella jalkakylvyssä. Kyllähän näitä käyttäisi jatkossakin!

Herättikö mikään tuote mielenkiintosi?

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *