Loppuneet kosmetiikkatuotteet: lokakuu-joulukuu 2018

Voihan loppuneiden kosmetiikkatuotteiden paljous! Loka-joulukuussa tuotteita loppui yhteensä 17. En tiedä, onko se toisaalta kolmelta kuukaudelta paljon, mutta kun tuotteet kasaa lopulta yhteen, niin onhan tuossa aika monta. 🙂

Loppuneet kosmetiikkatuotteet lokakuu-joulukuu 2018

Garnier Respons Oat Milk Delicacy shampoo – Shampoo hennoille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Ihan ok markettishampoo. Ei herättänyt suuria tunteita suuntaan eikä toiseen, teki tehtävänsä.

Ekopharma Helsinki Hilla Moisturizing shampoo – Sopii hyvin herkälle ja ärtyneelle hiuspohjalle. Vegaaninen, sertifioitua kotimaista luonnonkosmetiikkaa. Tämän shampoon loput (1/3) sain ystävältä, joka ei jostain syystä tullut käyttäneeksi tätä loppuun. Olin halunnut kokeilla Ekopharman tuotteita ja otin siis vastaan shampoon jämän ja hoitoaineen. Shampoo toimi ihan ok, mutta en saanut siitä mitään ahaa-elämystä. Hoitoaineen (jonka pistin kiertoon aiemmin) tuoksu ei miellyttänyt yhtään – ehkä en sitten pidä hillan tuoksusta? Odotukset olivat korkealla, sillä minulla on herkkä päänahka, mutta en voisi tuoksun puolesta käyttää. Ei siis jatkoon.

Puhas Loodus Oliivi käsivoide – Virolainen tuotemerkki, jonka tuotteet on valmistettu tarkoin valituista luonnon lääkekasveista. Toimiva käsivoide, jonka ensimmäinen käyttökerta antoi aivan huumaavan tuoksun. Toisella käyttökerralla tuoksu muuttui eikä enää tuoksunut yhtä huumaavalta, mutta muutoin oli ihan toimiva käsivoide. Voisin jatkossa uteliaisuuttani kokeilla muitakin sarjan tuotteita.

Rexona Biorythm roll-on antiperspirantti – Vanha vakkarituote, joka on toiminut hyvin. Varmasti ostan jatkossakin. Nyt tosin meneillään muita kokeiluja.

ACO Cano+ Moisturizing Body Spray* – Vartalosuihke kuivalle ja atooppiselle iholle. Aivan loistava idea ja olinkin aivan innoissani saatuani tämän testiin. Helppo suihkuttaa vartalolle. Vaatii tosin levityksen suihkuttamisen jälkeen tai jää muutoin iholle valkoisena nesteenä. Suihke jätti ihon kosteutetuksi ja miellyttävän tuntuiseksi. Mutta: 150 ml:n purkki riitti vain kolmeen koko vartalon rasvauskertaan. En tiedä, oliko kappaleessani jotain vikaa vai onko tämä tuote tarkoitettu käytettäväksi vain pienille ihoalueille kerrallaan, jotta se riittäisi kauemmin. Atoopikkona usein iho on usein kauttaaltaan kuivuuteen taipuvainen, joten soisi tuotteen sopivan kuitenkin koko vartalon kosteuttamiseen. Tästä kaikesta johtuen tuote oli ideaa ja tuntemuksia lukuunottamatta iso pettymys. En osta jatkossa kolmeen koko vartalon rasvauskertaan riittävää suihketta noin 15 eurolla.

Magasin du Nord Cleansing Cream – Tanskalaisen Magasin du Nord -tavaratalon oman merkin puhdistusmaito on oikein passeli. Ostin kolmisen vuotta sitten tällaisen itselleni ja taannoin sain samanlaisen ystävältäni, joka oli käynyt Tanskassa, mutta jolla ei tälle sitten ollutkaan käyttöä. Aiemmin käyttämästäni putelista sanoin, että puhdistusaineen koostumus oli aavistuksen liian ohutta, mutta tällä kertaa en kokenut samaa ongelmaa. Ainakaan en siihen kiinnittänyt huomiota. En tiedä, ostaisinko itse uudelleen, mutta tottahan toki käyttäisin, jos käsiini tällaisen saisin.

Magasin du Nord Night Cream – Sain ystävältäni puhdistusmaidon lisäksi saman sarjan yövoiteen ja sekin oli ihan toimiva. Ei liian tuhti, joten käytin sitä mielelläni myös kesällä. Voisin käyttää jatkossakin. Sekä yövoiteen että puhdistusmaidon tuoksutkin olivat hyvin neutraalit.

TonyMoly Magic Food Banana Sleeping Pack – Korealainen yövoiteen ja naamion yhdistelmä, joka tuoksuu entisajan banaanivaahtokarkeilta. Aivan loistava tuote, jota ehdottomasti aion ostaa joskus uudelleenkin. Kosteuttaa hyvin ja hurmaa aistit tuoksullaan (jos pitää banaanivaahtokarkkien tuoksusta). Suosikkituote!

TonyMoly Master Lab Vitamin C Sheet Mask* – C-vitamiinia sisältävä kirkastava ja heleyttävä naamio ei herättänyt tunteita suuntaan tai toiseen. Olen aina sanonut, että yksittäisen naamion käyttäminen ei tuo heti näkyviä ja pysyviä vaikutuksia ja olen edelleen samaa mieltä. Voi siis olla, että useamman viikon käytöllä jonkinlaisia vaikutuksia ilmenisi, mutta tällä yhdellä kerralla en havainnut mitään. Mukavia ja virkistäviä hetkiähän naamioiden käyttö toki tarjoaa ja kyllähän se iho hetken tuntuu pehmoiselta ja hoidetulta imettyään kosteutta naamion vaikutusajan verran.

Gunry Raspberry & Rhubarb nestesaippua – Yllättäjä Alepan hyllyltä! Viimeksi, kun tarvitsin pikaisesti käsisaippuaa, nappasin lähikaupan hyllyltä mielenkiintoisimman ja edullisimman mahdollisen saippuan ja kappas vain, oikein hyvä saippua. Ei sinänsä mitenkään erityinen vaan lähinnä yllätyksellinen ostopaikkaan ja hintaan (alle kaksi euroa) nähden. Kyllä, voin ostaa Gunryn saippuaa jatkossakin.

Happy Hands Watermelon -käsidesi – Oiva valinta käsidesiksi, kun perinteisten käsidesien ja -huuhteiden haju meinaa tyrmätä. Tämä vesimelonin tuoksuinen oli ihan kiva ja voin ostaa jatkossakin. Plussaa myös pienestä koosta, mahtuu hyvin laukkuun tai taskuun.

Batiste Original Dry Shampoo – Vakkarituotteeni kuivashampoissa, toimii!

I Love… Lemon Sorbet Bath & Shower Creme – Ostin Saiturinpörssistä tämän edullisen ja isokokoisen suihkusaippuan. Hyvä tuoksu ja pesikin ihan kohtuullisesti, mutta isompi miinus liian ohuesta koostumuksesta (liki valui käsistä ennen kuin ehti levittää iholle) ja pienempi miinus aavistuksen liian pienestä vaahtoavuudesta, josta suihkusaippuoissa pidän. Ei jatkoon ellei koostumus paksuunnu.

Sephora Instant nail & cuticle care – Sopii laiskemmalle kynsien ja kynsinauhojen hoitajalle, sillä dippaaminen öljyllä kosteutettuun vaahtomuoviin on vain helpompaa kuin levitys. Itselleni tämä ei tosin lopulta kolahtanutkaan, oli välillä vaikea sormen yltää vaahtomuoviin. Ehkä aavistuksen matalampi purkki olisi ollut parempi? No joo, idea hyvä, toteutus ei niin täydellinen. Silti suosittelen kokeilemaan tällaista systeemiä, jos jostain löytyy sopiva tuote. Tämän ostin itse puolitoista vuotta sitten Tukholman Sephorasta.

Lush Sleepy Body Lotion* – Yksi kaikkien aikojen vartalovoidesuosikeistani! Sleepy on samaa tuoksuperhettä Lushin Twilight-sarjan kanssa ja tuoksuu jumalaiselta. Tuoksussa vaikuttavat laventeli, tonka ja ylang ylang.

Yotuel All-In-One Wintergreen hammastahna – Tämän hetkinen hammastahnasuosikkini, joka on kaikilta osin oikein toimiva. Jo viimeksi sanoin, että en varmaankaan enää sisällytä hammastahnoja loppuneisiin kosmetiikkatuotteisiin ja että vielä tämän kerran mainitsen, kuinka hyvä hammastahna tämä on. No niin, näemmä päätin mainita sen vielä kerran. 😉 On se vaan hyvä!

Lush Butterbear kylpypallo* – Kylpyammetta minulla ei ole, mutta kylpypallot toimivat hyvin myös jalkakylvyissä. Tämän kylpypallon tein itse asiassa ihan itse Lushin tilaisuudessa taannoin. Oli kiva käyttää itse valmistama tuote. 🙂

Loppuneet kosmetiikkatuotteet lokakuu-joulukuu 2018

Kuka jaksoi lukea loppuun asti? Nyt oli tosi paljon loppuneita tuotteita ja olenkin harkinnut, josko siirtyisin tekemään näitä raportteja tänä vuonna kahden kuukauden välein nykyisen kolmen kuukauden sijaan. Saa nähdä, mihin päädyn, mutta joka tapauksessa raportit jatkuvat tänäkin vuonna. 🙂

 

* Tähdellä merkityt tuotteet saatu PR-näytteinä
Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *