Loppuneet kosmetiikkatuotteet: tammikuu-maaliskuu 2020

* Tähdellä merkityt tuotteet saatu PR-näytteinä

Vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana kosmetiikkatuotteita loppui yhteensä kahdeksan, joista yksi oli matkakokoinen.

The Body Shop Vitamin E Moisture-Protect Emulsion SPF 30 PA+++ – Tämä kehuttu päivävoide oli koostumukseltaan ohut, mutta ei liru ja levittyi kivasti. Plussaa ehdottomasti suojakertoimesta. Ihan ok, toimiva ja voisin käyttää jatkossakin, jos saisin. Saattaisin jopa ostaa uudelleen vielä testiin. Ei sillä tavoin kuitenkaan erikoinen, että olisi esimerkiksi luottotuotteeksi tullut.

Lush Rehab-shampoo – Tämä oli jo toinen pullollinen, jonka käytin. Oma herkkä päänahkani on tästä pitänyt. Tykkään ja saatan ostaa myös jatkossa!

Organic Shop Avocado & Honey Hair Mask – Tuhti hiusnaamio, joka on ohuelle tukalle ehkä liikaa. Ostin tämän alun perin siksi, että sitä saisi mennä hieman päänahkaankin (kuiva, herkkä) eli tietoisena tämän tuhtiudesta ja käytin tätä lopulta silloin, kun edessä oli kotipäiviä eikä haitannut vaikka tukka näytti hieman raskaalta. Tykkäsin ajatuksesta, että tämä hoitaa hiuksiani, mutta ei tästä suosikia tullut, joten en ajatellut ostaa jatkossa.

Nivea Soft Moisturizing Cream Face & Body & Hands -kosteusvoide – Ihana Nivea! Jotenkin niin perinteinen ja todellakin kosteuttava. Omaan nenään tuttu Nivea-tuoksu on kuitenkin aika voimakas, joten tällä ei kannata rasvailla vaikkapa juuri ennen kuntosalille lähtöä. Mutta kyllä, voin ostaa jatkossakin.

Yotuel Pharma -hammastahna (matkakoko)* – Yotuelin hammastahnat ovat todella hyviä. Saatan jopa toistaa itseäni. Taas. Nyt käytössä PR-näytteenä saatu matkakokoinen pienempi tuubi Yotuel Pharma tahnaa, joka poistaa tummentumia. Luottohammastahnani on Yotuelin All-In-One Wintergreen -tahna. Käytän oikein mielelläni molempia, mutta suosikiksi Pharma ei aivan yllä.

Erisan antiperspirantti – Tämä jo aiemmin hyväksi antiperspirantiksi todettu hajusteeton ja alkoholiton Erisan on semmoinen, jota varmasti ostan jatkossakin. Kokeilin tuossa välissä Neutralin anperspiranttia, mutta se ei valitettavasti toiminut. Palasin siis Erisaniin.

Lush Honey I Washed My Hair -shampoopala* – Tämä oli toinen Lushin palashampoo, jonka käytin. Jos ei SLS:n käyttö häiritse, niin tässä on helposti vaahtoava ja hyvin pesevä shampoo, joka käytössäni riitti noin viisi kuukautta. Voin käyttää jatkossakin ja saatanpa jopa ostaakin!

Beauty Garden kamomillasaippua – Käsisaippuaksi I love me -messuilta ostamani kamomillasaippua (ranskalaista luomukosmetiikkaa) toimi hyvin. Saippuan pinta oli karhea, sillä siinä on kuivattua kamomillaa, mutta käsissä hieroen ei haitannut. Sopii koko vartalolle, vissiin myös kasvoillekin.

Onko näistä tuotteista sinulle mikään tuttu? 🙂

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *