ACO Sun -uutuudet kuivalle ja atooppiselle sekä aurinkoherkälle iholle

* Tähdellä merkityt tuotteet saatu PR-näytteinä

Osallistuin torstaina lehdistötilaisuuteen, jossa ACO lanseerasi tulevan kesän ACO Sun -uutuustuotteet kuivalle ja atooppiselle sekä aurinkoherkälle iholle. Lisäksi uutuuksia ovat lasten herkälle iholle soveltuva fysikaalinen aurinkosuoja ja iholle auringonoton jälkeen levitettävä After Sun -geeli.

ACO lehdistötilaisuus 20.2.2020, Ravintola Espa

*ACO Sun AtoProtect Lotion SPF50+

Syväkosteuttava Ato-Protect Lotion SPF50+ on kehitetty erityisesti kuivaihoiset ja atooppiset asiakkaat mielessä. Samalla kun voide suojaa ihoa palamiselta, se kosteuttaa tehokkaasti. Voiteessa on käytetty ACO Triple Moist Complex -kosteudensitojayhdistettä. Tämä aurinkovoide on vedenkestävä, alkoholiton, väriaineeton ja hajusteeton. Se on tarkoitettu pääasiassa vartalolle.

*ACO Sun Intolerance Lotion SPF50

ACO Sun Intolerance Lotion SPF50 on kehitetty erityisesti heille, jotka kärsivät aurinkoihottumasta ja -allergiasta. Voide suojaa auringon aiheuttamalta ihoärsytykseltä ja lisäksi kosteuttaa hyvin ihoa ACO Triple Moist Complex -kosteudensitojayhdisteen ansiosta. Tämäkin voide on alkoholiton, väriaineeton ja hajusteeton. Voide sopii käytettäväksi myös kasvoilla.

Aurinkosuojavoiteet aurinkoherkälle ja kuivalle ja atooppiselle iholle

*ACO Sun Soothing After Sun Gel Cream

Soothing After Sun Gel Cream rauhoittaa ja viilentää ihoa auringossa vietetyn ajan jälkeen. ACO Triple Moist Complex -kosteudensitojayhdiste myös palauttaa ihon kosteustasapainon. Tämä geelivoide sisältää pantenolia ja on miedosti hajustettu.

Kevään uutuuksien joukosta löytyy myös lapsille herkän ihon aurinkovoide, joka on fysikaalinen aurinkosuoja. 100 % mineraalisuoja pysyy ihon pinnalla eikä imeydy ihoon. Antaa suojan sekä UVA- että UVB-säteitä vastaan. Sopii erityisen herkkäihoisille ja myös pienille lapsille (6 kk iästä ylöspäin). Voide on vedenkestävä, alkoholiton ja hajusteeton.

ACO Sun Kids

Näiden neljän uutuuden lisäksi ACOlla on myös muita aurinkotuotteita niin kasvoille kuin vartalollekin. Lisätietoja löytyy ACOn omilta sivuilta. Tämän kevään ja kesän uutuudet eivät ole vielä ehtineet nettisivuille, mutta ovat jo myynnissä apteekeissa.

ACO Sun Ato-Protect Lotion SPF50+
ACO Sun Intolerance Lotion SPF50
ACO Sun Soothing After Sun Gel Cream
ACO Sun Face Fluid Mattifying Anti-Blemish SPF50+

Olen ollut itse tosi tyytyväinen ACOn kasvoille tarkoitettuihin aurinkovoiteisiin ja olen iloinen, että PR-näytekassissa oli uutuuksien lisäksi mukana *ACO Sun Face Fluid SPF50+, sillä pian joutuu alkaa käyttämään taas suojakerrointa kasvoilla. Mielenkiinnolla odotan myös uutuustuotteiden kokeilemista ja erityisesti atoopikkona ja herkkäihoisena tuota atoopikoille tarkoitettua aurinkovoidetta.

Lue myös: Loppuneet kosmetiikkatuotteet: heinäkuu-syyskuu 2018

Muistattehan aloittaa kasvojen ihon suojaamisen auringolta jo maalis-huhtikuussa, sillä kevätaurinko on aika salakavala tyyppi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *