Ostokset I love me -messuilta

Tämän vuoden ostokset I love me -messuilta olivat aika runsaan puoleiset, ainakin siihen verrattuna, mikä oli alun perin aikomus. Varsinaisesti mitään turhaa ei tullut ostettua vaikka toki ilman joitain tuotteita olisin pärjännyt. No mutta onhan se (messu)shoppailu kivaa, kunhan kutakuinkin aisoissa pysyy, eikö? 😉

Ostokset I love me -messuilta

Ostokset I love me -messuilta

Ostin testiin kehutun Organic Shopin Lavish Avocado & Honey Hair Maskin, joka toivottavasti tuo avun hiusten talvella lisääntyvään kuivuuteen. Ja tätä aion käyttää paikoitellen myös hiuspohjaan, sillä kiukutteleva hiuspohja on minulla ehkä vielä isompi ongelma kuin hiusten kuivuus. Pakko myös hehkuttaa tuota Organic Shop -brändiä: siinä on luonnonkosmetiikkaa hyvinkin edulliseen hintaan. Jos siis haluaisit kokeilla tai käyttää luonnonkosmetiikkaa, mutta hinnat kirpaisevat niin tässä suositus. Organic Shop on virolainen merkki, joten aika läheltä on kotoisin. Itselläni on kokeilussa tämän naamion lisäksi myös shampoo ja hoitoaine.

Ensimmäisen messupäivän aamuna TONYMOLY ei ollut osastolleen saanut vielä Magic Food Banana Sleeping Packia, jota totisesti olisin halunnut ostaa lisää, joten ”repäisin” ja ostin kokeiltavaksi Panda’s Dream White Sleeping Packin. Tämä yönaamio sisältää kirkastavaa B3-vitamiinia, kosteuttavaa bambu-uutetta, rauhoittavia laventeli- ja rosmariiniuutteita sekä ravitsevia mustikka-, vadelma- ja mustaherukkauutteita.

Piakkoin loppuvan D-vitamiinin tilalle ostin uutta ja myös hammastahnavarastoa piti täydentää. Olen kovasti ihastunut Yotuelin valkaisevaan All-In-One tahnaan, erityisesti herkemmällekin suulle sopivaan Wintergreen-tahnaan. Se vaan toimii! Ja plussaa siitä, että se sopii myös aftaherkille (minä en tosin ole).

Ostokset I love me -messuilta

Elevenin osastolta kävin monien muiden tapaan nappaamassa itselleni korealaisia euron kangasnaamioita. Niillä on kiva sitten jossain vaiheessa hemmotella kasvojen ihoa.

Ostokset I love me -messuilta

Pro Care Oy:n messuosastolta mukaan tarttui Batisten kuivashampoota, joka on käytössä osoittautunut parhaimmaksi. Tällä kertaa myynnissä ei ollut yksittäisiä pulloja, kuten aiemmin, vaan olivat laittaneet pakettiin kolme erilaista kuivashampoota. Se toki hinnaltaan kannatti, sillä nämä kolme sai kutakuinkin yhden hinnalla (seitsemän euroa).

Lisäksi ostin Elvarin suloiset ruutusalmiakki-korvikset. Elvarin korut tehdään käsityönä Vihdissä ja valikoimaa löytyy laidasta laitaan. Koin, että nämä salmarikorvikset olivat itselleni tarpeeksi erilaiset, mutta kuitenkin hillityt.

Ostokset I love me -messuilta kattoivat varsin mukavasti sekä tarpeet että halut. Olin toki vielä halunnut muutakin, esimerkiksi TONYMOLYlta jäi kaivertamaan Pocket Bunny kasvosuihke ja Panda’s Dream Smudge Out Mascara. Niin ja Natura Siberican Scalp Scrub. No mutta, ehtiihän tuota. 🙂

Lue lisää: TOP 10 messuosastot – I love me 2018

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *