Loppuneet kosmetiikkatuotteet: tammikuu-maaliskuu 2019

”Voihan loppuneiden kosmetiikkatuotteiden paljous!” totesin kun raportoin teille viimeksi loppuneista tuotteista loka-joulukuulta. Silloin niitä oli 17. Olisi pitänyt olla vaan ihan hissukseen, sillä nyt loppuneita kosmetiikkatuotteita on 23! Olin alun perin ajatellut, että raportoisin tuotteista tammi- ja helmikuulta, mutta koska helmikuun lopussa tuotteita ei kovin montaa ollut, ajattelin vielä odotella maaliskuun loppuun. Maaliskuussa kuitenkin tilanne räjähti ja tuotteita loppui paljon. Nyt sitten teen teille oikein kilometripostauksen näistä kaikista loppuneista tuotteista. Lukekoon, ken jaksaa. 😀

loppuneet kosmetiikkatuotteet

Lemon Juice & Glyserine Perinteinen käsivoide – LJG:n tuotteita on paljon hehkutettu ja vasta nyt hankin testiin merkin perinteisen käsivoiteen. Odotukset olivat korkealla, mutta en pitänyt voiteen koostumuksesta. Voide ei ollut perinteisen voiteen näköistä ja tuntuista, vaan ihan kuin se olisi ollut voiteen ja geelin yhdistelmä. Voide imeytyi ihan hyvin yön aikana, mutta herätessä kädet tuntuivat jotenkin niljakkailta. Voin jatkossa kokeilla jotain muuta LJG:n voidetta, jos koostumus on eri. Jos kuitenkin kaikki heidän voiteensa ovat samaa koostumusta, niin sitten ei jatkoon.

Exuviance Propiotic Lysate Anti-Pollution Essence* – Probiootteja sisältävä hoitovesi, joka suojaa ihoa ilmansaasteilta ja muilta ärsykkeiltä sekä auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Hoitovesi tuoksui todella omituiselta, joskaan ei ylettömän pahalta ja käyttö oli ihan mukavaa kun outoon tuoksuun tottui. Outo tuoksu johtuu siitä, että probiootit itsessään ovat hyvin pahanhajuisia ja siksi probiootteja sisältäviin tuotteisiin pitää lisätä hajusteita. Tämä yhdistelmä tekee tuotteesta ”mielenkiintoisen” tuoksuisen, mutta ilman hajustetta probioottia sisältää tuotetta olisi varmaankin hyvin vastenmielistä käyttää. Kokonaisuudessaan tykkäsin tästä hoitovedestä, joka olikin ensimmäinen koskaan käyttämäni hoitovesi. Voisin käyttää jatkossakin.

DIY vartalonkuorinta-aine – Syksyllä valmistamani vartalokuorinnan toinen lasipurkki tyhjeni vastikään ja voin nyt todeta, että itse valmistettu kuorinta-aine toimii oikein hyvin eikä valmistuotteita välttämättä tarvitse enää hankkia. Lisää DIY vartalokuorinnasta ja ohjeet löydät täältä.

Kaurilan Sauna suolasaippua – Täydet kymmenen pistettä! Merisuolaa ja kasviöljyjä sisältävä sekä ruususuolan kiteitä pinnalla koristeena. Sopii mainiosti kasvojen ja koko vartalon pesuun. Vaahtoaa kivasti ja on samalla hajusteeton ja väriaineeton. Varmasti hankin joskus jatkossakin.

The Natural Beauty Shop Finland Anti-Ageing Body Lotion – Olen aiemminkin hehkuttanut tätä paksua, kosteuttavaa ja upean tuoksuista vartalovoidetta eikä hehkutukset lopu nytkään, kun jo toinen purkki on käytetty. Käytin tätä tänä talvena saunan jälkeen eikä ihoni kärsinyt kuivumisoireista kertaakaan. Aiemmat hehkutukset voiteesta voit käydä lukemassa postauksesta, jossa esittelyssä huhtikuun 2017 loppuneet kosmetiikkatuotteet.

NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Sensitive Skin -yövoide* – Tämä erityisesti herkälle iholle suunniteltu yövoide on ihanan pehmeää, jopa silkkisen tuntuista! Levittyy ja kosteuttaa hyvin, eikä tuote tuoksu hajusteettomille tuotteille tyypillisellä tavalla. Tykkäsin!

NIVEA Pure & Sensitive Deo Roll-On -antiperspirantti – Ihan ok ja toimiva antiperspirantti. Voisin ostaa jatkossa ja itse asiassa ostinkin, mutta eri tuoksuisen ja siitä lisää vielä tämän postauksen loppupuolella.

loppuneet kosmetiikkatuotteet

Nuxe Micellar Foam Cleanser* – Vaahtomainen saippuaton putsari sopii lähes kaikille ihotyypeille. Tuoksu ei ole liian voimakas ja puhdistusteho kohtuullinen. Itselläni mikään puhdistusaine (edes kaksoispuhdistus) ei aivan viimeistä piirtoa myöten irrota meikkipohjajäämiä ihosta vaan aina jää pyyhkeeseen hieman. Tämä oli ihan ok, mutta ei niin erikoinen, että ostaisin itse.

Kangasnaamiot vasemmalta oikealle (kuva yllä):

Mitomo Kollageeni + Lithospermum -kangasnaamio – Anti-age vaikutteinen kangasnaamio. Ihan ok, mutta nämä Mitomon naamiot eivät oikein asetu kasvoille mukavasti. Kertaluontoinen vaikutus iholle naamion jälkeen on pehmeä ja kosteutettu, mutta pitkäaikaisista vaikutuksista minulla ei ole kokemusta, sillä en käytä naamioita päivittäin. Käytän, jos näitä jostain saan, mutta enpä taida itse ostaa.

Mitomo Q10 + Lithospermum -kangasnaamio – Koentsyymi Q10:tä sisältävä antioksidanttinen kangasnaamio, jossa lopputuloksena jälleen kosteutettu ja pehmoinen iho. Muutoin samat sanat kuin edellisen kangasnaamion kohdalla.

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet – Shea Butter -kangasnaamio – Tämä kangasnaamio on oiva pika-apu janoiselle iholle ja käytinkin tämän syntymäpäivälahjaksi saamani naamion pakkasjaksojen loppuvaiheessa. Ihan en näidenkään naamioiden asettumisesta kasvoilla voi kiitettävää arvosanaa antaa, mutta ehdottomasti kosteutti janoista kasvojeni ihoa.

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet – Avocado -kangasnaamio – Tätäkin kangasnaamiota koskee ylläoleva arvio. Näitä Holika Holikan naamioita voisin kyllä ostaa naamion hieman huonosta istuvuudesta huolimatta. Niin… vai onkohan näiden kasvonaamioiden asettelu sittenkin tekniikkalaji? 😉

NIVEA Q10 POWER Anti-wrinkle +Firming Serum Pearls -kasvoseerumi* – Sain tämän tuotteen testiin ja mielenkiinnolla aloitin testaamisen, sillä hyvin harvoin käytössäni on mitään seerumeja. Alkuun olin saaga slaagin, sillä seerumi on hyvin voimakkaasti hajustettu. Kyseessä ei mielestäni ollut siis mikään migreenin laukaisija -voimakkuus, mutta olin aivan ihmeissäni siitä, että miksi ihmeessä kasvoille laitettava tuote tuoksuu kuin parfyymi?! No, ajan kanssa tuoksuun totuin vaikka asiaa mielessäni ihmettelinkin. Tuoksusta huolimatta tykkäsin tästä seerumista ja lieneekö tämän ansiota, että minusta tuntui kuin otsalla silmien välissä olevat juonteet olisivat haalentuneet. Tiedä häntä, mutta mielelläni käyttäisin tätä jatkossakin. Tosin varmaan ensin ottaisin selvää, miksi tämä on niin voimakkaasti hajustettu. Voin suositella kaikille, jotka eivät ole tuoksuyliherkkiä ja joita ei haittaa tuoksuvat kasvojenhoitotuotteet.

Patyka Remarkable Cleansing Oil – Sain tämän öljyn ystävältäni, jolla ei ollut sille käyttöä. Käytin tätä osana kaksoispuhdistusta oman puhdistustuotteeni kanssa. Öljyä voi käyttää ihan pelkästään tai juuri osana useampiosaista puhdistusrituaalia. Patykalla onkin omat tuotteensa heidän kehittämään kolmoispuhdistukseen ja tämä puhdistusöljy on ensimmäinen askel siinä. Öljy tuoksui omaan nenääni ihanalta ja tykkäsin tätä käyttää. Hintansa (noin 40 euroa) puolesta en kuitenkaan tätä ostaisi itse.

loppuneet kosmetiikkatuotteet

Jane Iredale Pommisst Hydration Spray – Näppärä kosteutussuihke kasvoille. Sopii kosteutukseen ja mineraalimeikkipuuterin kiinnitykseen. Itselläni monesti iho hieman kutisi meikkipuuterin levityksen jälkeen ja pari suihkautusta tätä suihketta auttoi asiaan. Ehdottomasti haluan jatkossakin käyttää kosteussuihketta ja tästäkin tykkäsin, mutta omalle kukkarolleni jokin edullisempi voisi sopia paremmin.

Organic Shop Coconut & Shea shampoo – Tämä oli hommansa hyvin hoitava tuote ja voin kyllä jatkossakin käyttää ja kokeilla muitakin merkin shamppoita. Saman sarjan hoitoaine puolestaan oli floppi: liian ohut koostumus eikä levittynyt kunnolla hiuksiin. Pumppauksia sai olla tosi monta eikä siltikään tehnyt tehtäväänsä. Nyt mietinkin, uskallanko kokeilla muita sarjan hoitoaineita vai ovatko nekin samanlaisia… mutta ehdottomasti oli tuo shampoo hyvä!

Cien Urea 10 % Foot Cream – Lyhyesti ja ytimekkäästi: ihan toimiva jalkavoide ja voisin ostaa jatkossakin.

Lush Roots-hiusnaamio* – Viilentävä, rauhoittava ja kosteuttava hiusnaamio, joka tekee kyllä nannaa päänahalle. Naamiolla kerrotaan olevan myös tyvikohottava vaikutus, mutta siihen en edes kiinnittänyt huomiota. Omalle herkälle ja helposti kuivuvalle päänahalle tämä oli kyllä aivan huippu. Voisin käyttää jatkossakin!

I love… Coconut & Cream Hand Wash – Ihan kelpo käsisaippua, jota voisin käyttää jatkossakin.

NIVEA Double Effect Deo Roll On -antiperspirantti – Tykkäsin kovasti purkin värityksestä, joka on haalean liila. Lisäksi tuoksu oli tosi kiva. Mutta: jotenkin tuntui, ettei tämä ollut aivan niin tehokas kuin pitäisi. Kunnon antiperspirantteja käyttäessäni kainaloni eivät juurikaan kostu, mutta tätä dödöä käyttäessä huomasin monesti kainaloiden olevan hieman kosteat. Hajuja ei ollut, ne tämä Double Effect piti poissa, mutta kokonaisuuteen en ollut täysin tyytyväinen. Harmi, sillä tuoksu oli kiva!

Eos Lip Balm Crystal Vanilla Orchid* – Ihanan tuoksuinen huulivoide. Toimivuudeltaan kelvollinen, käytin tätä nukkumaan mennessä. Voisin käyttää toki joskus uudelleenkin, mutta en varmastikaan varta vasten ostaisi.

Sensai Silky Purifying Silk Peeling Powder – Entsyymikuorinta, joka hellävaraisesti kuorii ihon kuolleet solut. Sopii ainakin omalle iholleni, joka on herkkä eikä siedä runsasta mekaanista ärsykettä. Ehdottomasti parhain kuorinta, johon olen koskaan törmännyt. Vaikka 40 gramman pullo kestää todella kauan, niin on kertalaakista ostettuna kyllä niin kallis, että en valitettavasti tätä pysty jatkossa ostamaan. Mutta ostaisin muuten ja vahvasti suosittelen kaikille, joilla vain on varaa ostaa. ♥

loppuneet kosmetiikkatuotteet

Lush Satsuma-saippua* – Tämä Satsuma-saippua kuului viime joulun tuotteisiin. Ihana saippua oli satsuman lailla pyöreä ja tuoksui todellakin satsumalta! Käytin tämän käsisaippuana ja se olikin kiva piristys talveen. Pieni miinus oranssista väristä, joka värjäsi lavuaaria ja pyyhkeenkin, jos käsien huuhtelun kanssa ei ollut huolellinen. Mutta kun huuhteli hyvin niin ongelmia ei ollut ja nautin tästä pirtsakasta saippuasta.

***

Siinä olivat kaikki tammi-, helmi- ja maaliskuun aikana loppuneet kosmetiikkatuotteet ja niitähän piisasi! Seuraavan kerran sitten raportoin loppuneista kosmetiikkatuotteista kesä- tai heinäkuussa. Mukavaa alkanutta viikkoa! 🙂

 

* Tähdellä merkityt tuotteet saatu PR-näytteinä

Irina / White & Fresh - -

Loppuneet kosmetiikkatuotteet: tammikuu-maaliskuu 2019” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *