Loppuneet kosmetiikkatuotteet: huhtikuu – kesäkuu 2018

Ajattelin ensin, että kolme kuukautta on näännyttävän pitkä aikaväli loppuneiden kosmetiikkatuotteiden raportoimiselle, mutta ainakin ruudun tällä puolella kolme kuukautta meni niin, että hups vaan. Nyt on siis aika katsoa, mitkä 14 tuotetta loppuivat ajanjaksolla huhtikuusta kesäkuuhun.

Loppuneet kosmetiikkatuotteet: huhtikuu - kesäkuu 2018

Mayn All Natural Hand & Body Lotion* – Mayn All Natural -luonnonkosmetiikkasarjasta kerroin omassa postauksessaan. Voide oli suhteellisen tuhtia ja rasvaista, joten käytin sen käsirasvana yötä vasten. Annostelu oli helppoa pumppusysteemillä. Tuoksu varmasti jakaa käyttäjät kahtia, tästä joko tykkää tai ei tykkää. Itse totuin tuoksuun, mutta en voi vilpittömästi sanoa pitäneeni siitä. Kehoitan kokeilemaan, jos tuote kiinnostaa (pullo on yksinkertaisen kaunis!), voide kosteutti kyllä ihon hyvin. Sen sijaan tuoksun ja hinnan (250 ml:n pullo 24 euroa) vuoksi itsellä tämä tuote ei mene jatkoon.

Emendo Himalajan hoitava jalkavoide – Ostin tämän, koska se vaikutti hyvältä ja hoitavalta jalkavoiteelta. Lisäksi himalajansuola lisäsi houkuttelevuutta. Vaan voi kauhistus, millaista lirua voide oli! Kun voide pääsi kosketuksiin jalkojen ihon kanssa, se ”suli” siihen kuin olisi vettä valellut jaloille. Ei imeytynyt ihoon eikä kosteuttanut. Harmissani jouduin heittämään pois. :/

Rexona Motionsense Biorythm antiperspirantti spray – Luottotuote, vakiotuotteeksi päässyt. Toimii!

Lumene KUULAS Beauty Illuminating Ultra Firming Elixir* – Sain kokeiluun muutamia Lumene-tuotteita vajaa puolitoista vuotta sitten Polhem PR Summer Partysta ja nyt on vihdoin avattu ja käytetty tämä KUULAS Beauty Illuminating Ultra Firming tehohoito, jonka kerrotaan heleyttävän ja kiinteyttävän ihoa. Tämä sopi hyvin kosteusvoiteen ja meikin alle, mutta en muutoin huomannut sen kummempia heleitä saati kiinteyttäviä vaikutuksia. Joko niitä ei tullut tai sitten en vain osaa niitä nähdä, se on hyvin mahdollista. Ei mitään huonoa sanottavaa tästä tuotteesta, voisin mahdollisesti käyttää jatkossakin – joskin tämä lienee poistunut jo markkinoilta, sillä en löytänyt sitä enää Lumenen sivuilta. Mikähän lienee syynä, käsittääkseni tämä oli silloin vajaa puolitoista vuotta sitten yksi uutuustuotteista?

Nivea Waterlily & Oil Caring Shower Gel – En ostanut tätä suihkugeeliä vaan sain tämän äidiltäni, joka ei tästä tykännyt. Puhdistusteho, käyttömukavuus ja tuoksu saavat minulta ihan hyvät pisteet ja voisinkin tätä periaatteessa käyttää vielä joskus uudelleenkin. Sen sijaan hieman harmittaa tuotteen sisältämä muovi, erityisesti kun muovin käytöstä kosmetiikassa ja muutenkin on nyt paljon ollut juttua. En ole fanaattinen muovin välttäjä kosmetiikassa, mutta ehdottomasti käyttäisin mieluummin muovittomia tuotteita.

Faith in Nature Brave Botanicals Laventeli-Jasmiini hoitoaine* – Tämän hoitoaineen ja sarjan shampoon olenkin jo kehunut hyväksi, joten enempää en tästä turise. Lisää voit lukea Faith in Nature – Laventelintuoksuista mökkisaunatunnelmaa hiustenpesuun -postauksestani.

Lumene Basic Blue Night Cream – Löysin Basic Blue -yövoiteen edullisesti alle kolmella eurolla, kun edellinen öisin käyttämäni kosteusvoide oli loppunut. Ihan passeli ja voisin käyttää uudestaankin, joskin ehkä mielelläni kokeilen välillä jotain muuta. Tämäkään voide ei näytä ainakaan tällaisenaan olevan enää Lumenen valikoimissa (nettisivujensa mukaan), mutta kaupoista taitaa edelleen saada vanhempiakin tuote-eriä.

Yotuel All-In-One Wintergreen hammastahna – Tykkään, tykkään, tykkään! ♥ Ajattelin, etten enää raportoi loppuneista hammastahnoista, mutta ainakin kerran pitää vielä päästä hehkuttamaan tätä Yotuelin All-In-One Wintergreeniä. Valkaisee aiheuttamatta vihlontaa eikä maku ole liian vahva herkkäsuiselle. Ainoa miinus tulee kalliista, liki kahdenkymmenen euron hinnasta. Köyhällä ei oikein olisi varaa, mutta ehkäpä jos syksyn I love me -messuilta saisi taas lisätuubeja edulliseen hintaan, niin voisi rohmuta muutaman varastoon. 🙂

Sensai Mascara 38 °C Silk Performance – ”L u o t t o t u o t e – en vaihda! Suosittelen herkkäsilmäisille ainakin kokeilun verran. Omat superherkät silmät eivät oireile tästä ripsarista toisin kuin tosi monista muista. Lisäksi lähtee lämpimällä vedellä pois eikä tarvitse lotrata silmämeikinpoistoaineiden kanssa.” Näin kerroin edellisen kerran, kun vaihdoin ripsarin uuteen ja sama pätee edelleen.

Ceraderm voide huulien hoitoon – Tämä oli lehdessä mainittu hyväksi huulivoiteeksi (ei liikaa eikä pahoja ainesosia, plus toimiva) ja piti kokeilla. Ei mitään huonoa sanottavaa, toimivuus ok. Voiteen tullessa kohti loppuaan voide muuttui vetiseksi, mutta suurimman osan käytöstä oli koostumus hyvä. Edelleen suosikkini tavallisista huulivoiteista on kuitenkin ACOn hoitava huulivoidepuikko (sininen).

Mary Kay Extra Emollient Night Cream – Aiemmin olen käyttänyt tätä voidetta näytekokoisina tuubeina ja olen tykännyt sen tehosta esimerkiksi kuiviin nenänpieliin talvisin, satunnaisesti huulille yöksi. Täysikokoinen tuubi on kuitenkin omaan käyttööni liian iso eikä isommassa mittakaavassa edes kovin tehokas. Käytin tuubin lopun kuivilla jalkapohjille, mutta se muodosti ihon pinnalle ainoastaan tymäkän rasvapinnan (ei vesiliukoinen), mutten huomannut sen erikoisempaa kosteustehoa. Jotkut kuitenkin vannovat tämän voiteen nimeen, joten kai se on yksilökohtaista sitten. Ei jatkoon, ainakaan täysikokoisena.

Rainbow Foot Cream – Toimiva ja kosteuttava jalkavoide, joka antaa myös hieman viilennystä. En juuri pidä mentholia sisältävistä voiteista niiden tuoksun vuoksi, mutta tällaisina hellepäivinä tämä voisi olla ihana yötä vasten levitettynä. Varsinkin, kun kärsin öisin kuumottavista jaloista. Edullinenkin oli eli kyllä, voisin käyttää jatkossakin.

Lush New shampoopala

Lush New shampoopala* – Ensimmäinen palashampoo-kokeiluni. Jouduin jättämään hyvästit ennakkoluuloilleni ja hyvä niin, sillä Lushin New-palashampoo toimi loistavasti. Pari hassua vetoa palalla kostutettuihin hiuksiin ja hyvin vaahtosi sekä pesi. Toki palashampoon kanssa on käytettävä hoitoainetta, sillä hiukset jäävät narskuvan puhtaiksi pesun jälkeen ja sen lisäksi oma ohut pitkä tukkani ”menee solmuun” takaraivolta pesun myötä. Ehdottomasti aion kokeilla (Lushin) palashampoita toistekin!

Lush Honey I washed the kids

Lush Honey I Washed The Kids – palasaippua* – Toffeentuoksuinen Honey I Washed The Kids -saippua on Lushin klassikko. Eikä suotta: vaahtoaa ja pesee hyvin sekä tuoksuu taivaalliselta. Isosta palasta annoin puolet ystävälle ja toisen puolikkaan käytin käsisaippuana. On muuten myös riittoisaa. Voin käyttää jatkossakin.

Hurja määrä oli nyt loppuneita tuotteita, mutta tokihan niitä kolmeen kuukauteen mahtuukin. Oliko joukossa suosikkejasi tai heräsikö kiinnostuksesi jotain tuotetta kohtaan tämän postauksen myötä?

Helteistä viikon jatkoa! 🙂

* Tuotteet PR-näytteitä tai tuoteyhteistyönä saatuja

8 kommenttia “Loppuneet kosmetiikkatuotteet: huhtikuu – kesäkuu 2018

  1. Mä käytän palashampoota ja sen kanssa ei tarvitse hoitoainetta vaikka on pitkät taipuisat hiukset. Luulen että Lushin palashampoossa oleva SLS aiheuttaa hoitoaineen käytön. Itsekin käytin 10 vuotta sitten noita Lushin palashampoita. Itselläni on nykyääb käytössä Douce Naturen -palashampoo, joka on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Se toimii loistavasti enkä myöskään tarvitse hoitoainetta. Monet luonnonkosmetiikan palashampoot jättävät hiukset klähmäisiksi, kuten esim. Flow kosmetiikan palashampoot, joita en siksi voi käyttää, mutta tämä Douce Nature toimii. Ensimmäisen ostin viime kesänä meidän yhteiseltä Tukholman reissulta ja toisen tilasin Green Dealin kautta. Kohta olisi kolmannen aika. Tosin ajattelin siirtyä oliivisaippuan käyttäjäksi tänä vuonna ja jos se toimii hiuksissakin, niin jatkan sitten sillä.

    1. Mulla on niin ohuet hiukset, että shampoon levittäminen hiuksiin ja hiuspohjaan saa hiukset väkisinkin takkuuntumaan. Tämä korostuu luonnonkosmetiikan shampoissa. Mulla hiukset eivät jääneen Lushin palashampoon jäljiltä klähmäisiksi vaan ainoastaan narkuvan puhtaiksi. Oikein mukava tunne hiuksissa pesun ja kuivumisen jälkeen. 🙂

  2. Kiitos, tuo palasaippua Lush Honeywell on niin herkullisen näköinen, että on pakko kokeilla.

    1. Tarkoitat varmaan Honey I Washed The Kids -palasaippuaa? Se tosiaan on varsin herkullinen, suosittelen. 🙂

  3. Joo, sitä tarkoitin, uusi tabletti ja vaatii totuttelua, kun se olettaa monet sanat, Honeywell on siis yritys, pöhkö tabletti.

    1. Eija, virheitä sattuu. Erityisesti, kun mukana on auto correct. 😀

  4. Palashampoota olisi mielenkiintoista testata joskus. Ja tuota hunajaista palasaippuaakin voisi kokeilla ihan vaikka vain nimensä vuoksi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *