Faith in Nature – Laventelintuoksuista mökkisaunatunnelmaa hiustenpesuun

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvoinnin Tavaratalo

Edellisen shampooni loppuessa mietin, että olisi kiva kokeilla jotain erilaista. Sainkin Hyvinvoinnin Tavaratalosta testiini brittiläisen Faith in Nature:n Brave Botanicals -tuotesarjan shampoon ja hoitoaineen. Valitsin hennoille ja normaaleille hiuksille sopivan Laventeli-jasmiinin, jonka arvelin vielä tuoksullaan tekevän suihkuhetkestä virkistävän.

Faith in Nature panostaa ekologisiin ja luonnollisiin raaka-aineisiin sekä uskoo lähituotantoon ja vastuullisuuteen. Keinotekoisia ainesosia ei käytetä näissä Isossa-Britanniassa valmistettaviin Brave Botanicals -sarjan tuotteisiin. Tuotteet ovat vegaanisia eikä niitä ole testattu eläimillä.

faithinnature_whiteanfresh323.jpg

faithinnature_whiteanfresh8329.jpg

faithinnature_whiteanfresh8321.jpg

Toivoin shampoolta ja hoitoaineelta aika paljon, pääasiassa tuoksun ja pakkauksen perusteella. Skeptinen olin kuitenkin, sillä mielessäni edelleen oli joskus aiemmin kokeilemani luonnonkosmetiikan shampoo, jonka pesevyys tehostui vasta käytön myötä. Mietin, täytyykö hiusten antaa tottua tähänkin ennen kuin ne tuntuu pesun jälkeen oikeasti pestyiltä.

Olen nyt useamman viikon käyttänyt shampoota ja hoitoainetta. Pakko sanoa, että odotukset palkittiin ja skeptisyys valui ensimmäisen pesun myötä viemäriin. Shampoota ei tarvinnut isoa määrää, se vaahtoutui kiitettävästi ja pesi ensimmäisestä kerrasta lähtien oikein hyvin, kuitenkin ilman narskuvaa tunnetta hiuksissa. Hoitoaine valui pullosta ilman suuria vaikeuksia ja teki sen, mitä hoitoaineen kuuluukin tehdä. Tärkeintä minulle hoitoaineessa on nimenomaan se, miten helposti se on pullosta saatavissa ulos sekä se, että saan helposti takaraivolta takkuuntuvat hiukseni selväksi ja sileiksi. Hiukseni ovat äärimmäisen ohuet ja monet hoitoaineet tekevät niistä raaskaat ja hieman rasvaisen näköiset. Tämä hoitoaine ei sitä kuitenkaan tehnyt.

Tuoksu toi mieleeni pesuhetken mökin rantasaunassa. Niin ihana kesäisen raikas tuoksu! Taidanpa hankkia tätä Brave Botanical -sarjaa jatkossakin ja kokeilla jopa muitakin Faith in Nature -tuotteita.

Onko Faith in Nature tuttu brändi sinulle? 🙂

4 kommenttia “Faith in Nature – Laventelintuoksuista mökkisaunatunnelmaa hiustenpesuun

  1. Ei ole tuttu merkki, vielä, mutta sait kyllä lukijan koukutettua kiinnostumaan ja tutkimaan tätä sarjaa lisää 🙂

    1. Sari: Kiva kuulla! Itselläkin heräsi mielenkiinto kokeilla lisää tuotteita. 🙂

  2. Olen käyttänyt sarjan shampoita ja hoitoaineita ja olen niistä tykännyt, varsinkin ne suklaiset on ihania! Näitä Botanical-tuotteita en ole (vielä) kokeillut, mutta varmasti kokeilen. Olen jo vuodesta 2008 käyttänyt vain sertifioidun luonnonkosmetiikan shampoita ja hoitoaineita. Tai no, hoitoaineita en ole käyttänyt enää moneen vuoteen enkä myöskään harjaa hiuksiani märkänä enkä kuivana ?

    1. Satu: Seuraavaksi voisin kokeilla vaikkapa Kookos-Frangipania. Suklaa kuulostaa hyvältä, mutta se on tarkoitettu tummille hiuksille. Muutkin shampoot ovat vähän erilaiselle hiuslaadulle tarkoitettu, joten ehkäpä saatan kokeilla jotain shampoota tuon Brave Botanicals -tuotesarjan ulkopuolelta. Esimerkiksi Rooibos & granaattiomena sekä merilevä kuulostavat mielenkiintoisilta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *