Mayn⎢Uusi All Natural luonnonkosmetiikkasetti

Tiedättehän jo Mayn-tuotemerkin ja ihanat metallinlankakorit? Ja musta5101-sarjan?

Mayn valikoima on nyt kasvanut uudella All Natural -luonnonkosmetiikan setillä, johon tässä vaiheessa kuuluu Hand & Body Wash ja Hand & Body Lotion. Molemmissa on tuoksuna pirteä hunaja & kookos. Tuotteissa on käytetty sertifioituja luonnon raaka-aineita ja ne on valmistettu Suomessa.

Yhteistyössä Zinoti Oy

All Natural Hand & Body Wash on reippaan kokoisessa 500 ml:n pumppupullossa ja nimensä mukaisesti sitä voi käyttää käsien lisäksi koko vartalon pesuun. Jotta peseytyminen olisi helppoa ja nurkissa ei tarvitsisi pyöriä lukuisia pulloja ja puteleita, sillä voi pestä myös hiukset. Yksi pullo, monta käyttötarkoitusta. Varsin näppärää! Tuoksu on omaan nenääni varsin vahvasti hunajainen ja alkuun oli hieman tottumista. Käytön myötä tuoksuun on tottunut. 🙂

INCI: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Vaccinium Oxycoccos Fruit Extract (Cranberry), Tocopherol, Mel (honey), Sodium Cocoamphoacetate, Phenethyl Alcohol, Benzoic Acid, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Aroma (Natural), Lactic Acid 

All Natural Hand & Body Lotion on pakattu pienempään 250 ml:n pumppupulloon, josta on näppärä annostella voidetta. Kunnolla käyttöön en ole voidetta vielä ottanut, mutta käsiini sitä testatessa huomasin, että voide on varsin tuhtia koostumukseltaan. Kokonainen pumppaus antaa rasvaa jopa liikaa, joten vajaalla pumppauksella saa riittävästi. Imeytyvyys on myös parempi pienemmällä määrällä. Voide tuoksuu käsissä samalta kuin saippua. Aion itse käyttää tätä käsirasvana ja nimenomaan iltaisin ennen nukkumaanmenoa voiteen paksuuden ja rasvaisuuden vuoksi. Se on juuri passeli siihen ja sopii kivasti yöpöydällekin.

INCI: Aqua, Vitis Vinifera Seed Oil (Grape), Glycerin, Cetearyl Alcohol, C12-20 Alkyl Glucoside, C14-22 Alcohols, Butyrospermum Parkii Butter (Shea), Decyl Cocoate, Plantago Lanceolata Leaf Extract (Narrowleaf Plantain), Xanthan Gum, Tocopherol, Mel (Honey), Benzoic Acid, Olus Oil, Phenethyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Glycine Soja Oil, Aroma (Natural), Lactic Acid

Näissä, kuten muissakin Mayn tuotteissa on huomioitu arjen estetiikka ja pullot ovatkin yksinkertaisen kauniit eikä näitä tarvitse piilotella kaapissa. Sopisi siis myös hyvin vaikkapa lahjaksi!

Onko Mayn sinulle jo tuttu?

Tuotetiedustelut: info(at)zinoti.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *