Kevään ja kesän uutuudet – Polhem PR Summer party

Perjantaina piipahdin Polhem PR Finlandin toimistolla virittäytymässä sisustuksen, muodin ja kauneuden kevät- ja kesätuuliin. Showroomille oli laitettu esille kevään ja kesän tuotteita, ja tunnelma oli varsin kutsuva. Melkein olisi tehnyt mieli alkaa jo terassin sisustus- ja istutuspuuhiin. 😀

whiteandfresh_polhempr_pressday_5369.jpg

whiteandfresh_polhempr_pressday_1.jpg

whiteandfresh_polhempr_pressday_2.jpg

whiteandfresh_polhempr_pressday_5.jpg

Hetki meni tajutessa, että yllä olevat tuotteet ovat todellakin Tigerin valikoimaa. Vau! Ihanan yksinkertaisia saippua-, suihkugeeli- ja käsirasvapakkauksia, tuoksukynttilöitä ja mielenkiintoisen tuntuinen korkilta näyttävä säilytyspussi – tuo, jossa on puulastoja. En osaa edes kuvailla materiaalia.

whiteandfresh_polhempr_pressday_5417.jpg

whiteandfresh_polhempr_pressday_3.jpg

Ihastuin välittömästi noihin vaaleansinisiin New Balancen lenkkareihin. NB:n lenkkarit ovat pyörineet mielessäni pari vuotta. Saattaisin jopa uskaltaa laittaa jalkaani nuo raikkaan väriset lenkkarit – välillä muutakin kuin tummia värejä. Cubukselta löytyi myös tosi kiva sadetakki. Sadetakkeja oli myös valkoisena ja vaaleanpunaisena, mutta takkiosastolla taidan turvautua kuitenkin siihen tuttuun ja turvalliseen mustaan. 😉

whiteandfresh_polhempr_pressday_5445.jpg

whiteandfresh_polhempr_pressday_4.jpg

Brändinä Lumene on tuttu, mutta hämmästyin siitä, kuinka paljon on pakkaukset muuttuneet. Ehdottomasti raikkaampaan suuntaan. Lisäksi Lumene lanseeraa maaliskuussa uudet Kuulas- ja Hehku-ihonhoitosarjat, jotka on tarkoitettu erityisesti ikääntyvälle ja ikääntyneelle iholle. Sain tilaisuudesta mukaani muutaman tuotteen, ja näihin palaan vielä tässä kevään aikana täällä blogin puolella. Ehkä minunkin on aika antaa uudelleen Lumenelle mahdollisuus, sillä sen verran mielenkiintoni nyt heräsi. 

whiteandfresh_polhempr_pressday_5430.jpg

Tästä on nyt hyvä jatkaa kohti kevättä ja kesää, ja suunnitella odotellessa niin kodin kuin terassin sisustusta sekä varautua kevät- ja kesävaatteiden hankintaan. Eikä pidä tietenkään unohtaa ihoa, joka jo kovasti janoaa keväisimpiä kelejä ja auringonpaistetta. Spring and summer, bring it on!

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *