TOP 10 messuosastot – I love me 2018

Kauneus-, terveys- ja hyvinvointitapahtuma I love me 2018 pyörähti eilen käyntiin Helsingin Messukeskuksessa ja väkeä sekä mielenkiintoista tutkittavaa riitti. Keräsin teille tähän postaukseen TOP 10 messuosastot (tai siis 9 + 1 extra), joista itse pidin ja joiden tuotteet ovat itselleni mieluisia. Toki niitä oli paljon muitakin, mutta niiden luettelemiseen menisi ikä ja terveys.

TONYMOLY – korealaista kosmetiikkaa herkullisissa pakkauksissa

TOP 10 messuosastot - I love me 2018

TOP 10 messuosastot - I love me 2018

TOP 10 messuosastot - I love me 2018

TOP 10 messuosastot - I love me 2018

TOP 10 messuosastot - I love me 2018

Reilun vuoden ikäinen rakkauteni TONYMOLY oli edustettuna tämän vuoden messuilla ja vaikka en sinänsä laita näitä tämän postauksen poimintojani suosikkijärjestykseen niin silti tämä oli kyllä TOP 10 messuosastot -ykkönen. Tutustuin TONYMOLY -brändiin tosiaan reilu vuosi sitten, kun ostin Tukholmasta Magic Food Banana Sleeping Packin ja  Panda’s Dream Moisture Gel Creamin. Sittemmin, kun TONYMOLY lanseerattiin Suomessa syyskuussa, olen päässyt käyttämään muun muassa myös The Chok Chok Green Tea -sarjan kasvovettä ja kasvovoidetta. Niistä lisää myöhemmin, viimeistään Loppuneet kosmetiikkatuotteet -sarjan postauksessa.

Korealainen ihonhoitorutiini -luento / Virve Fredman

TOP 10 messuosastot - I love me 2018

Tämä luento ei ollut varsinaisesti messuosasto, mutta laitan sen tähän silti omaksi kohdakseen.

Elevenin maapäällikkö ja Ostolakossa-blogista tuttu Virve kertoi messuilla korealaisesta ihonhoitorutiinista ja sitä oli ihana kuunnella. Aihe oli mielenkiintoinen ja Virven esiintyminen oli selkeää ja sujuvaa.

Olen jonkin hetken toteuttanut useampivaiheista ihonhoitorutiinia, joskaan en kokonaisuudessaan korealaisella kosmetiikalla, ja se on tuntunut tosi hyvältä iholla. Ja vaikka kuulostaakin hurjalta jopa kymmenvaiheinen ihonhoitorutiini, niin eipä sen läpikäymiseen oikeasti kovin kauaa mene! Tähän mennessä kokeilemani korealaisen kosmetiikan tuotteet ovat olleet hyviä iholleni ja mielelläni tutustun K Beauty -tuotteisiin vielä enemmänkin.

Eleven

TOP 10 messuosastot - I love me 2018

Elevenin messupisteellä on myynnissä korealaisia kangasnaamioita vain eurolla! En ole varma, mitä kaikkia merkkejä myynnistä löytyy, mutta käydessäni osastolla siellä oli myynnissä Holika Holikan ja Skin79:n naamioita. Ostorajoitus 7 kangasnaamiota per asiakas. Tämän lauantain osalta kangasnaamiot on valitettavasti jo myyty loppuun (tieto Elevenin Instagram-livelähetyksestä), mutta jos olet huomenna sunnuntaina menossa messuille, niin kipin kapin heti ensimmäiseksi Elevenin osastolle naamio-ostoksille!

Organic Shop

TOP 10 messuosastot - I love me 2018

TOP 10 messuosastot - I love me 2018

Tuskailin taannoin ystävälleni kosmetiikan hintoja ja siinä tuli sivuttua samalla luonnonkosmetiikkaa. Ystäväni tuli vinkanneeksi virolaisen Organic Shopin tuotteista, jotka ovat luonnonkosmetiikkaa, mutta myös hyvin edullisia. Päätin, että kokeilen seuraavaksi Organic Shopin shamppoita ja hoitoaineita ja jossain vaiheessa myös vartalonkuorinta-aineita (kunhan jossain vaiheessa DIY vartalonkuorinta-aineeni loppuu). Organic Shopilla on laaja valikoima erilaisia shamppoita, hoitoaineita, hiusnaamioita, vartalonkuorinta-aineita, vartalovoiteita ja -mousseja, käsi- ja jalkavoidetta. Kasvoillekin on joitain tuotteita. Tässä siis vinkki kaikille edullista luonnonosmetiikkaa etsiville.

Yotuel

TOP 10 messuosastot - I love me 2018

Pidemmän aikaa hammastahna-suosikkini on ollut Yotuel. Markettimerkkien valkaisevat hammastahnat veivät uskoni valkaiseviin hammastahnoihin, kunnes ystävän suosituksen ja kokeilunhaluni myötä päätin kokeilla Yotuelin hammastahnoja. Ja voi pojat, nehän toimivat! Aloitin Yotuelin klassikoilla, tummentumia poistavilla tahnoilla. Siirryin lopulta kokeilemaan varsinaisesti valkaisevia All-In-One -tahnoja ja se oli menoa se. Nyt olen käyttänyt ainoastaan Yotuelin All-In-One Wintergreen -hammastahnaa, joka säännöllisesti käytettynä toimii oikein hyvin, hieman valkaisten luonnostaan aika keltaista hammasluustoani. Wintergreen-maku sopii myös sellaiselle, joka ei kovin vahvoja hammastahnamakuja voi käyttää (kuten minä). Yotuel hammastahnat ovat normaaleja markettitahnoja huomattavastikin kalliimpia, ainakin nämä All-In-One -tahnat (16-17 €). Nyt messuilla ne ovat kuitenkin reippaasti edullisempia (10 €), joten kannattaa mennä ostamaan.

Kaurilan Sauna

TOP 10 messuosastot - I love me 2018

TOP 10 messuosastot - I love me 2018

Ihania Kaurilan Saunan suolasaippuoita voi suositella. Nyt saatavilla tavallisen suolasaippuan lisäksi myös hamppusuolasaippua, merisuolasaippua, camelinasuolasaippua ja savisuolasaippua ja ruususuolasaippua. Olen kerran kokeillut myös palashampoota ja kokemus oli sen verran hyvä, että sellaista täytyy joskus kokeilla uudelleenkin. Kaurilan Saunalla on yhdeksän erilaista palashampoota, joten varmasti löytyy sellainen shampoo, joka sopii juuri omille hiuksille ja päänahalle. Alumiinitonta deodoranttia etsiville uskallan suositella Kaurilan Saunan deovoidetta. Ainakin kokeilemani Sitruuna & Teepuuöljy toimi mainiosti ja piti pahat hikihajut poissa.

Natura Siberica

TOP 10 messuosastot - I love me 2018

TOP 10 messuosastot - I love me 2018

Natura Siberican tuotteita taisin nähdä ensimmäisen kerran viime vuoden I love me -messuilla ja jo silloin kiinnitin huomion niiden edulliseen messuhintaan. Tänä vuonna kävin taas kurkistamassa valikoimaa ja suurimman kiinnostuksen herätti Natura Siberica Olepikha Scalp Scrub, joka on hiuspohjan kuorinta-aine. Sitä tulee helposti unohdettua, että päänahan ihoa pitäisi myös muistaa hoitaa samalla kuin muutakin ihoa. Varsinkin, kun puhdistuksen, hiustuotteiden ja päähineiden käytön myötä päänahka joutuu aika koville. Itselläni on herkästi kiukustuva päänahka ja tuntuu, että suurimman osan vuodesta se on kuiva ja kutiava. Kuorinta kerran viikossa ja kosteutus voisi tehdä terää! Tämä 200 ml:n tuubi maksaa messuilla viisi euroa ja ellei rahat olisi loppuneet kesken, olisin varmasti ostanut. Natura Siberica on venäläistä luonnonkosmetiikkaa suoraan Siperiasta.

Bomb Cosmetics

TOP 10 messuosastot - I love me 2018

Bomb Cosmeticsin osastolla oli tarjolla aivan älyttömän herkullisia kylpytuotteita. Oli vartalovoita, suihkuvoita, saippuoita ja vaikka mitä. Kokemusta minulla on vartalonkuorinta-aineesta, hiusnaamiosta ja huulirasvasta, joista olen erikseen kertonut täällä.

Blackroll Finland

TOP 10 messuosastot - I love me 2018

Blackroll Finlandin osastolta tahdon nostaa esiin Swedish Posturen Flexin, joka on ryhdinmuistuttaja aka ryhtiremmi. Törmäsin tähän tuotteeseen viime vuonna ja olisin ostanut sen välittömästi, jos vain olisi ollut rahaa. Viime vuonna kärsin olkapääkivuista ja niiden tiimoilta kävin fysioterapeutillakin. Ryhtini oli huono, olkapäät olivat (ja ovat usein varmaan vieläkin) jatkuvasti niin sanotusti etukenossa ja sen lisäksi toinen olkapääni on alempana kuin toinen. Näiden ongelmien myötä siirryinkin käyttämään arkilaukkunani reppua.

Flexi puetaan päälle ja kiristetään sopivaksi. Kun olat meinaavat siirtyä eteenpäin, Flexi miellyttävästi muistuttaa asennon muutoksesta. Viime vuonna kokeilin remmiä ylleni ja voi, miten mukava se oli päällä. Myös välitön asennonmuutos hartioihin teki hyvää rasittuneelle hartiaseudulle ja muutos ryhdissä oli niin selkeä, että olo tuntui varsin kevyeltä. Jos sinulla siis on yläkropan ryhdin kanssa ongelmia, kipuja hartiaseudulla, olkapäissä tai lapojen alueella, niin kokeile ryhtiremmiä. Suosittelen, vaikka itselläni ei tätä olekaan!

Elvari

TOP 10 messuosastot -postauksen +1 extrana on Elvari Korut. Elvarin Sanna valmistaa kaikki korut itse Vihdissä pienessä korutehtaassa. Korut ovat järkyttävän suloisia! On korvakoruja, kaulakoruja, hiuskoristeita ja vaikka mitä. Esimerkiksi korvakoruista löytyy paljon erilaisia Englannin lakritseja, salmiakkia, donitseja, pizzapaloja, kuppikakkuja, pehmiksiä yms. Elvarin korut taatusti piristävät arkea ja miksei juhlaakin. 🙂

I love me 2018
Helsingin Messukeskus
Avoinna pe 10-20, la 10-18 ja su 10-18

 

Bloggaajapassin I love me -messuille tarjosi I love me / Messukeskus

2 kommenttia “TOP 10 messuosastot – I love me 2018

  1. Ihana postaus ja muutama juttu jäi kaivelemaan. Yotuelia olisi pitänyt hankkia, nyt juuri ostin apteekista. Virven luento olisi ollut myös mahtavaa nähdä.

    Harmi ettei törmätty Irina. <3

    1. Mulla jäi myös muutama tuote, jonka tosiaan olisin halunnut ostaa ellei messubudjetti olisi kulunut loppuun. Hitsi! Ja tosiaan, yritin katsella, josko näkisin teitä, mutta eih. Ensi kerralla sitten. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *