MUJI paperisilppuri – Apu kodin paperihommiin

Viime vuoden lopussa Helsingin MUJI Pop-up -storesta ostamani MUJI paperisilppuri on ollut älyttömän kätevä apuri kodin papereiden hallinnassa. En ollut aiemmin nähnytkään tällaisia yhden paperin silppureita ja mielenkiinnosta tämän ostin. Enkä ole katunut!

MUJI paperisilppuri

MUJI paperisilppuri

MUJI paperisilppuri jaksaa kerrallaan vetää lävitseen kahden tavallisen kopiopaperin paksuisen ”nipun”. En itse ole kuitenkaan silppurin rikkoontumisen pelossa uskaltanut silputa kerrallaan kuin yhden paperin. A4 kokoinen paperi mahtuu silppuriin pystysuunnassa kahtia taitettuna. Silppurin oikeassa reunassa olevaa ”kahvaa” pyörittämällä paperi silppuuntuu. Helppoa!

MUJI paperisilppuri

MUJI paperisilppuri

MUJI paperisilppuri

Tämä käsikäyttöinen silppuri on omiaan sellaiseen kotiin, jossa suurin osa kodin papereista on jo hallinnassa ja tarve silputa on vain satunnaisille yksittäisille papereille. En suosittele käyttämään tätä siinä vaiheessa, kun papereiden karsinta ja silppuaminen on vielä alkutekijöissä. Paitsi jos haluaa itselleen krampin käteen. 😉

MUJI paperisilppuri on ainakin täällä pääkaupunkiseudulla asuville nyt helppo hankkia – olettaen sen olevan valikoimassa – sillä vajaan viikon päästä maanantaina 29.10.2018 Helsingissä Kampin kauppakeskuksessa avautuu jälleen MUJI Pop-up -store. Kauppa avautuu kauppakeskuksen neljänteen kerrokseen ja on avoinna aina vuodenvaihteen yli tammikuun 20. päivään asti.

Lue myös: Kodin paperivarastoja pienemmäksi!

MUJI Pop-Up Kamppi (4. krs)
29.10.2018 – 20.1.2019
Avoinna ma-pe 9-21, la 9-19, su 12-18
HUOM! Ainoastaan korttimaksu
http://www.muji.eu
Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *