TONYMOLY – suosittu korealainen kosmetiikkabrändi nyt Suomessa!

Suosittu korealainen kosmetiikkabrändi TONYMOLY on vihdoin rantautunut myös Pohjois-Eurooppaan ja tuotteita on nyt saatavilla myös Suomesta Stockmannilta, Sokos-tavarataloista ja Ego-myymälöistä. TONYMOLY lanseerattiin Suomessa viime viikon keskiviikkona ja olen todella iloinen, että pääsin tilaisuuteen mukaan. Ensikokemukseni brändin tuotteista sain vuosi sitten, kun ostin Tukholman Sephorasta Magic Food Banana Sleeping Packin ja Panda’s Dream Moisture Gel Creamin.

TONYMOLY Nordic, NBI Nordic Beauty Import, kbeauty

TONYMOLY Nordic, NBI Nordic Beauty Import, kbeauty

TONYMOLY Magic Food Banana Sleeping Pack on aivan loistava tuote (ylläolevassa kuvassa isompi banaanin muotoinen pakkaus). Naamiota käytetään nimensä mukaan yöllä eikä sitä tavallisten naamioiden tapaan huuhdella pois tietyn vaikutusajan jälkeen vaan vasta aamulla kasvojenpesun yhteydessä. Vanhanajan banaanivaahtokarkkien ystäville tuoksu on huumaava, sillä naamio tuoksuu aivan samalta!

TONYMOLY Nordic, NBI Nordic Beauty Import, kbeauty

TONYMOLY Nordic, NBI Nordic Beauty Import, kbeauty

TONYMOLY Nordic, NBI Nordic Beauty Import, kbeauty

TONYMOLY Tomatox Brightening Mask on sarjan kulttituote, jota myydään kuulemma maailmassa joka 15. sekunti. Aika hurjaa, eikö?

TONYMOLY Nordic, NBI Nordic Beauty Import, kbeauty

TONYMOLY Nordic, NBI Nordic Beauty Import, kbeauty

TONYMOLY Nordic, NBI Nordic Beauty Import, kbeauty

TONYMOLY Nordic, NBI Nordic Beauty Import, kbeauty

TONYMOLY Nordic, NBI Nordic Beauty Import, kbeauty

*Lanseeraustilaisuudesta saadun tuotekassin sisältö

Lanseeraustilaisuudesta saimme mukaamme kassin, jossa oli mukavasti erilaisia TONYMOLY tuotteita*. Omasta kassistani löytyi The Chok Chok Green Tea -sarjan kasvovesi ja kasvovoide. Sarjan tuotteet sisältävät fermentoitua vihreä tee -uutetta ja ne sopivat rauhoittamaan ja kosteuttamaan herkkää ihoa. Kassissa oli myös kaksi erilaista kangasnaamiota: I’m-sarjan Red Wine -kasvonaamio sekä Master Lab -sarjan kirkastava C-vitamiinia sisältävä naamio. Panda’s Dream -sarjaa tuotekassissa edustivat Panda’s Dream Eye Patch -silmänympärysnaamio ja Panda’s Dream So Cool Eye Stick -silmänympärysvoide. Näihin ajan kanssa tutustun ja kokemuksistani voi lukea lisää sitten Loppuneet kosmetiikkatuotteet -sarjan postauksissa.

Olen aivan innoissani, kun pääsen tutustumaan TONYMOLY-brändiin paremmin. Sen tiedän, että banaanivaahtokarkilta tuoksuva Magic Food Banana Sleeping Pack ainakin jää vakituiseen käyttööni. Ja mikä onni, että sitä ei tarvitse enää etsiä ulkomailta. ♥

 

* Viimeisen kuvan tuotteet PR-näytteitä eli saatu blogin kautta

2 kommenttia “TONYMOLY – suosittu korealainen kosmetiikkabrändi nyt Suomessa!

  1. TONYMOLY on aivan ihana sarja. Minulla on ollut persikka-käsivoide ja yksittäispakattuja naamioita. Noi pakkaukset ovat kauniita ja sisältökin laadukas, joten mikä ettei. 🙂

    1. Minäkin olen ollut tyytyväinen niihin tuotteisiin, joihin olen tutustunut. Innolla odotan, pääseekö muutkin testiin saadut tuotteet suosikkilistalle. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *