Herkkuja Bomb Cosmeticsilta

bomb_vartalonkuorinta_4849.jpg 

bomb_hiusnaamio_4850.jpg

bomb_huulirasva_6414.jpg

Alkuvuodesta törmäsin aivan herkullisen suloiseen kosmetiikkabrändiin Bomb Cosmeticsiin. Kyseessä on englantilainen yritys, joka valmistaa kosmetiikkatuotteet käsin. Valikoimassa on kylpy- ja suihkutuotteita, ihonhoitotuotteita sekä huonetuoksuja ja kynttilöitä. Eikä ole näitä tuotteita hinnalla pilattu! Sen enempää pähkäilemättä laitoin tilaukseen Milk & Honey vartalonkuorinta-aineen. Paketin mukana tuli vielä yllärinä näytekokoinen Honey Milk & Kukui hiusnaamio. Itse asiassa tuo näytekokoinen on hieman liian lievä ilmaisu, sillä purkissa oli oikein reilusti naamiota. Ja sitä on vieläkin jäljellä, kun en ole jokaisen pesun yhteydessä sitä käyttänyt!

Kevätmessuilla meinasin haljeta innostuksesta, kun bongasin sieltä Bomb Cosmeticsin ständin. Mukaan lähti hauska Strawberry Daiquiri huulirasva. Hauskuuden huulirasvaan toi pakkaus, joka tosin Bomb Cosmeticsin verkkokaupassa näyttää nyt erilaiselta. Lieneekö jompi kumpi poistumassa oleva pakkausmuoto. (Yllä olevan kuvan vesimeloni-käsidesistä on oma postaus täällä.)

Olen ollut tosi tyytyväinen Bombin tuotteisiin ja aion ostaa niitä jatkossakin. Ehdottomana plussana vartalokuorinta-aineen koko ja edullinen hinta. 

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *