Nioxin aloituspakkaus!

Got it! Ainoa tämän kevään Hullut Päivät-ostokseni (edullisten vihannesten, kasvisten ja broilerin lisäksi). Olisin kipeästi kaivannut näiden perustuotteiden lisäksi sen Hair Boosterin kaljuuntuville ohimoilleni, mutta se ei valitettavasti ollut tarjouksessa. Normaalihintaisena olisi kirpaissut hieman liikaa. Toivotaan kuitenkin, että päänahan kunto ainakin parantuisi. 🙂

whiteandfresh0163.jpg

Nioxin Hair System Kit 4 on kemiallisesti käsitellyille hiuksille tarkoitettu, mutta pitää muistaa, että kemiallinen käsittely ei ole ainoa peruste, jolla oman tuotteen valinta tehdään. Myös hiusten yleistilanne ja yksittäisen hiuksen paksuus vaikuttaa. Tästä postauksesta löytyy lisää selostusta oman tuotteen löytämiseksi.

whiteandfresh0165.jpg

Ensin pestään hiukset Cleanserilla eli shampoolla. Sitä hierotaan huolellisesti noin minuutin ajan päänahkaan ja hiuksiin ja annetaan vaikuttaa pari minuuttia ennen huuhtelua. Tämän jälkeen Scalp Revitaliseria (hoitoaine) hierotaan päänahkaan ja hiusten pituuksiin ja huuhdotaan pois. Sitten vain hiukset pyyhekuiviksi ja hierotaan Scalp Treatmentia päänahkaan. Tätä ei huuhdella pois.

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *