New Hot Oil -hiusnaamiotikkari testissä

Innostuin niin kovasti taannoin postaamistani Lushin uutuuksista, hiusnaamiotikkareista, että pyysin pari hiusnaamiota testiin. Hiukseni ovat suhteellisen hyväkuntoiset, mutta päänahan kanssa minulla on useimmiten ongelmia. Erityisesti tuntuu vaivaavan kuivuus tai näin ainakin olen päätellyt. Valitsin siis naamiot, joista olisi mahdollisimman paljon hyötyä juuri päänahalle. Ensimmäisenä testivuorossa oli New Hot Oil -hiusnaamiotikkari.

New Hot Oil -hiusnaamiotikkari tuoksuu ihanan vahvasti neilikalta ja kanelilta. Siinä onkin molempien eteerisiä öljyjä, joiden kerrotaan edesauttavan hiusten kasvua. Jojobaöljy ja oliiviöljy kosteuttavat ja lisäävät kiiltoa. Rosmariini ja nokkonen tasapainottavat päänahkaa.

Hiusnaamion valmistaminen on helppoa. Ensin kiehautetaan vettä 2/3 kupillisen verran. Hiusnaamiotikkari sulatetaan kuuman veden joukkoon. Sitten odotellaan, että seos jäähtyy, minkä jälkeen se on valmis levitettäväksi hiuksiin. Hiusnaamiota käytetään kuiviin hiuksiin. Itse keskityin levittämisessä päänahkaan ja lopuksi vielä hieroin seosta hiusten pituuksiin. Naamion annetaan vaikuttaa noin kahdenkymmenen minuutin ajan, jonka jälkeen se huuhdellaan pois ja pestään hiukset normaalisti shampoolla.

Hieman aikaahan nämä lämpimät hiusnaamiot vaativat, sillä veden kiehauttamiseen ja hiusnaamiotikkarin sulattamiseen menee hetki aikaa ja sen lisäksi vielä jokunen tovi kestää ennen kuin seos on jäähtynyt sen verran, että sen voi sormia ja päänahkaa polttamatta levittää. Onneksi kuitenkin hiusnaamiotikkari riittää pariin kolmeen – ehkä jopa neljään – käyttökertaan, joten valmistussessiota ei tarvitse käydä läpi joka kerta. Olen nyt käyttänyt New Hot Oil -hiusnaamiotikkaria kaksi kertaa ja ainakin vielä yhteen kertaan riittää vielä. Täytyy kyllä sanoa, että innostukseni ei ollut turha. Koostumus on hyvä, helppo levitys ja tuntuu päänahkakin tykkäävän. 🙂

Seuraavaksi testausvuorossa on Hair Doctor Hot Oil -hiusnaamiotikkari ja senkin on tarkoitus olla hyväksi päänahalleni.

”Tästä naamiosta saat ensiapua kiukkuiselle päänahalle! Viilentävä mentoli ja hoitavat yritit vilkastuttavat verenkiertoa ja antavat uutta elämää väsähtäneelle, tukkoiselle hiuspohjalle. Koska naamio sisältää myös lanoliinia, se hoitaa samalla myös hiuksesi huippukuntoon.”

Hiusnaamion käyttäminen on muuten mitä parhainta hyggeilyä: levitä hiusnaamio hiuksiin, kietoudu kylpytakkiin ja nauti kuppi kuumaa. Ei paljon syksyiset tuulen tuiverrukset haittaa. Minäkin itse asiassa eilen illalla nautiskelin hetkestä hiusnaamion parissa ja tänään onkin vuorossa mukavat iltamat Lushin joulutuotteiden parissa. Niistä lisää myöhemmin! 🙂

 

Postauksen tuotteet saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *