Loppuneet kosmetiikkatuotteet: syyskuu-joulukuu 2019

* Tähdellä merkityt tuotteet saatu PR-näytteinä

Loppuneet kosmetiikkatuotteet ehtivät tällä kertaa kasautua neljän kuukauden verran. On kiva tällä tavoin vuoden loppuessa kasata loppuneet tuotteet ja lähteä sitten taas ihan puhtaalta pöydältä liikkeelle ensi vuonna. 🙂

Loppuneet kosmetiikkatuotteet_ syyskuu-joulukuu 2019

Lumene hemmotteleva & hoitava käsivoide – Kuivalle ja erittäin kuivalle iholle tarkoitettu käsivoide. Tuoksu oli maltillinen ja koostumus hieman jämäkkä. Imeytyi ja kosteutti hyvin. Ihan passeli ainakin yökäytössä. Käsittääkseni tämä voide ei ole enää tällaisenaan ainakaan tuotannossa vaikka sitä vielä kaupoista löytyykin.

Earth Kiss White Thai Clay Mask – Tasapainottava ja energisoiva savinaamio. Naamion käyttö ihonhoidossa tuo aina pientä ekstraa mukanaan, tuntuu kuin iho voisi asteen paremmin kuin tavallisen ihonhoitohetken jälkeen. Sen isompaa vaikutusta en satunnaisella naamion käytöllä ole huomannut, mutta pikkuinen hemmottelu on aina paikallaan. Tätä naamiota en kuitenkaan usko ostavani jatkossa.

*ACO Pure Glow Renewing Daily Cleanser Enzymatic Mousse – Miedosti kuoriva puhdistusvaahto aikuiselle sekaiholle. Sopi oikein hyvin omalle herkälle iholle myös. Entsymaattinen kuorinta oli tosiaan tosi mieto tai sitten kuori vain, jos vaahdon olisi antanut vaikuttaa iholla puhdistusta kauemmin. Tämän kuitenkin katson hyväksi ominaisuudeksi, sillä kuorintaa ei tietenkään tarvitse joka päivä. Hassun huomion myös tein käyttöohjeista. “Hiero puhtaalle iholle aamuin illoin, huuhtele vedellä. Vältä silmänympärysihoa.” – Poistaa tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet iholta, mutta ohje neuvoo käyttämään puhtaalle iholle? 😀

Kappus Olive Oil Soap – Toimiva hyvä saippua, jota käytin vartalonpesussa. Ei ole kuitenkaan sieltä luonnollisimmasta päästä, sillä luonnollisessa oliisiöljysaippuassa inci-lista on lähes olematon ja tässä useamman rivin mittainen sisältäen alkoholeja ja hajusteita.

Rexona Biorythm Antiperspirantti – Ostin tätä pitkäaikaista suosikkiani pitkästä aikaa, mutta nyt jostain syystä tökki eikä käyttö ollut miellyttävää. Varmaan oma maku muuttunut tässä välillä, kun olen käyttänyt hajusteettomia antiperspirantteja.

Cien Balsam Foot Balm (revitalising and refreshing with mint & orange oils) – Tämän erityisesti väsyneille jaloille kehitetyn jalkavoiteen ostin aikoinaan, koska kärsin herkästi kuumottavista jaloista ja normaalia enemmän tietenkin kesähelteillä. Ajattelin hieman viilentävän voiteen auttavan. Tämä jalkavoide ei kuitenkaan ollut kovin kummoinen ja sen viilentävä vaikutuskin oli aika olematon – tosin viilennystä ei nyt kun putelia katson edes luvattukaan (hups!). Aika perus voide ja kevyt koostumukseltaan. Ei aiheuttanut hinkua uusintaostoksille.

Yotuel All-In-One Wintergreen hammastahna – Tätä hammastahnaa olen kehunut jo muutaman vuoden ja edelleen pitää sijansa parhaana valkaisevana hammastahnana. Jatkoon!

Cien Milk & Lavender Hand Lotion – Aivan ihana karkilta tuoksuva käsivoide! Tuoksu on aika voimakas, joten hajusteherkille en suosittele. Muutoinkin ihan toimiva voide ja matkakoon ansiosta mahtuu hyvin myös käsilaukkuun (tämä ominaisuus kylmillä ja kuivattavilla keleillä olennainen).

Erisan Antiperspirantti – Hyvä ja toimiva hajusteeton ja alkoholiton antiperspirantti. Olen käyttänyt useamman putelin ja voin ostaa ja käyttää myös jatkossakin.

Kaurilan Sauna Sitruuna & Teepuu deovoide (vegaaninen) – Tämä deovoide piti hajut loitolla, jopa kuntosalitreenin ajan. Hikoilua tämä ei luonnollisestikaan estä, kun on vain deodorantti. Voide myös levittyi todella hyvin. Teepuuöljyn tuoksu oli aika mielenkiintoinen ja voi joillekin varmasti olla este käyttämiselle. Sen lisäksi deovoiteessa on käytetty ruokasoodaa, joka joillain ärsyttää kainaloiden ihoa. Itsellä näin kävi enkä voinut käyttää tätä enää kainaloihin. Sen sijaan teepuuöljyn vuoksi päädyin kokeilemaan tätä hyttysenpistoihin ja lintukirpun puremiin ja täytyy sanoa, että siihen se oli oikein hyvä! 😉 Voin siis suositella teepuuöljyn tuoksua ja ruokasoodaa sietäville.

Loppuneet kosmetiikkatuotteet: syyskuu-joulukuu 2019, Olivos, Goat Milk Olive Oil Soap

Olivos Goat Milk Olive Oil Soap – Miellyttävä kokemus oli tämä pieni matkakokoinen Vuohenmaito-oliiviöljysaippua, jonka sain kaupanpäällisenä muista ostoksista. Saippuan kerrotaan sopivan herkälle ja ongelmaiholle. Vaahtoutui ja pesi hyvin. Saippua on parfymoitu (INCI: Sodium Olivate, Aqua, Parfum, Sodium Chloride, Goat Milk) ja tuoksu on aika voimakas, mutta käytössä se ei tuoksu mielestäni yhtä voimakkaasti kuin ennen käyttöönottoa. En uskalla sanoa siis mitään siitä, voisiko hajusteyliherkkä tätä käyttää.

Loppuneet kosmetiikkatuotteet: syyskuu-joulukuu 2019, DIY vartalonkuorinta

DIY vartalonkuorinta – Reilun vuoden olen nyt käyttänyt vartalonkuorintaan itse tekemääni kuorinta-ainetta. Se on osoittautunut todella hyväksi ratkaisuksi ja aion tehdä kuorinta-aineeni jatkossakin itse. Oliiviöljyä, sokeria ja eteeristä öljyä – simppeliä kuin mikä!

Siinä olivat kaikki loputkin tämän vuoden aikana loppuneet kosmetiikkatuotteet. Tämän vuoden aiemmat loppuneet kosmetiikkatuotteet löydät alta.

Loppuneet kosmetiikkatuotteet: tammikuu-maaliskuu 2019

Loppuneet kosmetiikkatuotteet: huhtikuu-toukokuu 2019

Loppuneet kosmetiikkatuotteet: kesäkuu-elokuu 2019

Ja lopuksi toivotan sinulle rattoisia vuoden viimeisiä hetkiä ja kaikkea hyvää ja ihanaa alkavalle uudelle vuodelle ja vuosikymmenelle! 🖤 Nähdään taas ensi vuonna. 😉

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *