I love me 2019 + ostokset

Kaupallinen yhteistyö: I love me / Messukeskus

Viikonloppuna järjestettiin I love me 2019 -tapahtuma Helsingin Messukeskuksessa. Suuntasin messuilemaan heti perjantaina. Toiveena oli inspiroitua, ihastella ja ostoslistallakin oli muutamia tuotteita. Tässä postauksessa esittelen oman I love me 2019 TOP 5 -listani. Instagramissa on profiilini kohokohdissa vielä hieman extra-tarinoita messuilta, jos kiinnostaa.

Stadler Form / Suomen Sähkötuonti Oy

Olen pidempään jo halunnut kotiini pienen ilmankostuttimen, joka helpottaisi talven ja lämmityskauden aiheuttamia oireita. Lisäksi haluaisin, että voisin ilmankostuttimessa käyttää myös eteerisiä öljyjä, joilla saa ihanaa tuoksua kotiin. Suomen Sähkötuonti Oy:n osastolla törmäsin tähän pieneen ja näppärään Emma-ilmankostuttimeen.

Pyyhekauppa Lina

En ollut kovin paljon katsonut etukäteen, mitä yrityksiä messuilla on, joten oli iloinen yllätys, että Pyyhekauppa Lina oli siellä. Ostin Habitare-messuilta testiin kaksi hamam-kylpypyyhettä ja olin päättänyt, että jos ne ovat käyttökelpoisia niin ostan myös käsipyyhkeitä. Ostinkin kaksi käsipyyhettä samalla kuosilla kuin mitä kylpypyyhkeeni ovat.

Hetkinen Cosmetics

Hetkinen Cosmeticsin osasto oli todella miellyttävä, luonnollinen ja kaunis! Osastolla sai tehdä käpyeläimen ja jokaista tehtyä eläintä vastaan istutetaan puu. Valmistin oman käpyotuksen – lehmästä tai vastaavasta ei oikein voi puhua – ja se oli kivaa. Ihastuin myös puusydämisiin vegaanikynttilöihin, joista savusaunan tuoksuisen olisin voinut heti kaapata mukaani. Muihin Hetkinen Cosmeticsin tuotteisiin en ehtinyt kaiken häsläyksen vuoksi tutustua, mutta ensi kerralla ehdottomasti! Niin kauniita puisia pakkauksia.

Ginger People Suomi

Pari vuotta sitten rakastuin The Ginger Peoplen inkiväärikarkkeihin, erityisesti omenanmakuisiin toffeeta muistuttaviin nameihin. Viime keväänä puolestaan rakastuin Kevätmessuilla esittelyssä olevaan Bottoms Up inkivääriolueen, joka on ehdottomasti kaikista maistamistani inkiväärijuomista paras. Inkivääri todellakin maistuu ja suuhun jää miellyttävä inkiväärin polte. Bottoms Upia olenkin usein juonut saunajuomana! Jos kiinnostaa kokeilla, niin K-ryhmän kaupoista ainakin saa.

Feelmax

Jonkinlaisena jalkavaivaisena paljasjalkakengät ja niiden terveyshyödyt alkoivat kiinnostaa tämän vuoden alkupuolella. Kevätmessuillakin niitä ihmettelin ja ihastelin. Sitten loppukeväästä kävi mieletön tuuri ja löysin käyttämättömät Feelmaxin paljasjalkakengät kirpputorilta tosi edullisesti! Sovitin kenkiä ja koko sattui olemaan just eikä melkeen sopiva. Kesän tepastelin elämäni ensimmäisillä paljasjalkakengillä ja vaikka välillä pienet kiven tekivät kantapään alueelle osuessaan kipeää, niin muutoin kokemukseni olivat vain ja ainoastaan positiiviset. Voit lukea paljasjalkakenkä-kokemuksistani lisää postauksesta Paljasjalkakengät – Hyvinvointia jaloille. Todella mielelläni kokeilisin paljasjalkakenkiä myös talvella, niitä on meinaan saatavilla myös talviversiona!

I love me 2019 ostokset

I love me 2019 ostokseni olivat maltilliset. Kaikki inkiväärikarkkeja lukuunottamatta olivat ostoslistallani.

Hiuksille hoitoaineeksi ostin kokeiluun Foamien hoitoainepalan. Talven ihokuivuutta estämään ostin suosikkini eli Tony Molyn Magic Food Banana Sleepin Pack -yönaamion. Tässä on aivan jumalainen tuoksu, aivan kuin lapsuuden banaanivaahtokarkeissa!

Kuten aiemmin mainitsin, ostin kaksi hamam-käsipyyhettä Habitaresta ostamieni kylpypyyhkeiden pariksi. Nämä pyyhkeet on helppo pestä muiden pyykkien ohessa, sillä suurimmaksi osaksi pesen tummaa pyykkiä. Ja kun voi pestä helpommin ei pyyhkeitä tarvitse olla kovin montaa.

Lisäksi ostin pian loppuvan käsisaippuan tilalle uuden. Ranskalaisen Beauty Gardenin kamomillasaippua vaikutti mielenkiintoiselta eikä ollut liian tyyris, joten semmoisen valitsin seuraavaksi käsisaippuaksi.

Olitko sinä I love me 2019 -tapahtumassa? Jos olit, mistä tykkäsit?

I love me 2019 + ostokset” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *