Habitare 2018

Habitare 2018 on parhaillaan käynnissä. Kävin tutkimassa messutarjontaa jo heti keskiviikkona ja aion hieman käydä kiertelemässä vielä huomenna. Tässä postauksessa joitain suosikkejani ja muutoin silmää miellyttäviä juttuja.

Habitare 2018

Papurino – ihania kartta”julisteita”, jotka ovatkin vanerista tehtyjä ja korttelit on leikattu karttoihin aukkoina. Papurinon valikoimista löytyy myös esimerkiksi koruja. Yritys ja tuotteet ovat kotimaisia. Tämä oli Habitare 2018 suosikkini numero 1!

Habitare 2018

3rd HandMade – Tuotteita jo kertaalleen kierrätetyistä materiaaleista. Ei secondhand vaan thirdhand. 😉

Habitare 2018

Habitare 2018

Tapio Anttila Collection – Yhteistyössä Honkatalojen kanssa on syntynyt upea kaksikerroksinen paviljonki, jossa voi tutustua Tapio Anttilan suunnittelemiin tuotteisiin.

Habitare 2018

Habitare 2018

LuKLabel – Monille blogeista ja Instagramista tutut ihanat ja keveät hyllyt ovat LuKLabelin valikoimaa. Uutena myöhemmin valikoimiin tuleva tuote on yllä olevassa kuvassa oleva peili-/säilytyskokonaisuus.

Habitare 2018

Tikau – Kotimainen Tikau valmistaa tuotteita käsityönä kestävistä luonnonmateriaaleista, kuten esimerkiksi bambusta, orgaanisesta puuvillasta ja banaanikuidusta. Käytettyjä villalankoja ei ole joko värjätty ollenkaan tai sitten ne on värjätty kasviväreillä. Tuotteet valmistaa käsityöläiset Intiassa. Tikaun valikoimissa on muun muassa myös nättejä amppeleita, jotka on valmistanut Suomessa olevat turvapaikanhakijat.

Habitare 2018

Sera Helsinki – Etiopiassa käsin valmistettuja villamattoja ja puuvillapyyhkeitä. Suurin osa tuotteiden valmistajista on sokeita ja Sera Helsinki haluaakin tarjota näille ihmisille mahdollisuuden tehdä työtä ja elää paremmissa olosuhteissa sen sijaan, että eläisivät kadulla.

Habitare 2018

Habitare 2018

Casa Stockmann – Osastossa katseen vangitsi upea esillelaitto. Tuli ihan satumetsä mieleen. 🙂

Habitare 2018

Habitare 2018

Habitare 2018

Habitare 2018

HUONE Ett RUM – I h a n i a ilmakasveja! Ja toki muutakin: sisustus- ja lahjatavaroita, koruja, puutarhajuttuja, vintagea ja humpuukia (omistajien käyttämä ilmaisu, heh). Ostin osastolta kotiin mukaan uuden ilmakasvinkin. Viime vuoden Habitaresta ostettu ilmakasvi ei selvinnyt hengissä, mutta kevään Kevätmessuilta ostamani Tillandsia Capitata ‘Peach’ vielä jaksaa porskuttaa eteenpäin. Nyt ostamani ilmakasvi on nimeltään Tillandsia Argentea Mexico. HUONE Ett RUM oli Habitare 2018 -suosikkini numero 2!

Habitare 2018

Valona – Laser-leikkaamalla valmistettuja koruja ja piensisustustuotteita. Olen ihastellut jo aiemminkin näitä Valonan korvakoruja ja nyt ihastuinkin näihin ihaniin koivusta valmistettuihin tuplarenkaisiin.

Habitare 2018

Muista – Aivan ihana Muista-tuoli, joka muistuttaa fiksusta istumisesta. Keinuvalla tuolilla voi istua kahdella eri tavalla, etu- tai sivusuunnassa. Messupäivän kävelyn jälkeen – kun selkä on löntystelevästä kävelytyylistä jäykkänä – istuminen tähän Muista-tuoliin tuntui jumalallisen hyvältä. Hieman keinumista sivuuntaan, niin lanteet ja kylki sai hieman venytystä ja verenkierto aktivoitui. Rakastuin! Tämä siis kolmas Habitare 2018 -suosikkini. Yritys on vissiinkin liettualainen.

Habitare 2018

Miiko Design – Aina yhtä ihania tuotteita, joista tällä kertaa sydämen vei pyöreä vanerilaatikko, jonka kannessa myös erikseen käytettävissä oleva pöllötarjotin.

Habitare 2018

Habitare 2018

Joka vuosi Habitaresta löytää kaikenlaista inspiroivaa, jopa tänä vuonna vaikka oma sisustus onkin mennyt jollain tapaa ajassa taaksepäin omille juurille tai jotain. Vielä on hyvin aikaa käydä tutustumassa tämän vuoden messuihin, sillä Habitare 2018 on auki aina sunnuntai-iltaan saakka.

Bloggaajapassin Habitare-messuille tarjosi Habitare / Messukeskus

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *