Vuosaaren joulupolku 2019

Vuosaaren joulupolku 2019 järjestettiin eilen Vuosaaressa Uutelan metsässä. 2,4 kilometrin mittaisen reitin varrella on paljon nähtävää ja koettavaa. Tapahtuma on lapsipainoitteinen, mutta aikuisetkin voivat nauttia. Jos ei muusta niin ainakin Uutelan upeista maisemista ja kuumasta juotavasta. Tervetuloa kurkistamaan jo perinteeksi muodostuneen Vuosaaren joulupolun maisemiin, joita ensikertalaisena innoissani taltioin!

Kahvila Kampela ja joulupolun alku – myynnissä mm. ruokaa, juomaa ja käsitöitä.
Saimme sopivasti Helsinkiin pienen lumipeitteen ja pakkasen ja auringonpaisteen.
Joulupukkikin oli paikalla.
Luonto tekee ihan omia taideteoksiaan.

Auringosta tuntuivat nauttivan kaikki. Aika monta oli tuossa taas noita hämäriä päiviä ja pikkupakkasen mukanaan tuoma auringonpaiste oli kyllä tervetullut. Vuosaaren joulupolku 2019 oli itselleni ensimmäinen, sillä aiempina vuosina ei ole ollut itselle mieluinen keli, sopivaa seuraa tai ylipäätään ei ole jaksanut lähteä. Kiinnostusta on kyllä ollut vaikka muille jakaa ja olenkin siksi ihan super tyytyväinen kun pääsin liikkeelle.

Lue myös: Uutelassa grillaamassa

HyvänMielen Alpakatkin olivat paikalla ja ne ovatkin herttaisia! Näin saman tilan alpakoita myös keväällä Teurastamon pääsiäismarkkinoilla. ?

Lue myös: Teurastamon pääsiäismarkkinat

Omalta osalta parin tunnin reippailu ulkona päättyi höyryävän kuumaan kupilliseen glögiä kahvila Kampelassa.

Joulupolulla oli todella mukava tunnelma, ihmiset olivat iloisia ja oli oikeasti ihana nähdä, miten niin monet ihmiset olivat lähteneet liikkeelle. Eikä vähiten siksi, että sain itseni sohvalta ylös ja ulos. 😉 Varmastikin osallistun tapahtumaan jatkossakin, jos kelit vain suosivat. Sen lisäksi Uutelaan on pakko lähteä ihan muuten vain kävelemään, sillä luminen metsä ja meri ovat mahtavan näköisiä talvella. Siihen päälle sitten Kampelan lohikeittoa, niin eihän sitä ihminen muuta tarvitse!

Ihanaa alkanutta joulukuuta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *