Tuomaan markkinat 2019

Jälleen Senaatintorilla virittäydytään joulutunnelmaan ja torin on vallannut Tuomaan markkinat 2019. Itse piipahdin markkinoilla toissapäivänä. Sattui oikein rapsakka sääkin ja olin iloinen, että olin varustautunut paksummalla pipolla ja talvirukkasilla.

Lue myös: Tuomaan markkinat 2018 ja ostokset

Tuomaan markkinat oli havaittavissa lähes välittömästi Senaatintorille saapuessa pienemmäksi kuin aiempina vuosina. Karuselli oli vaihtanut paikkaansa se onkin nyt heti paraatipaikalla melkein Aleksanterinkadun ja Unioninkadun kulmassa. Ruoan osuus tuntui itsestä alkuun ehkä jopa hieman isommalta kuin muiden tuotteiden, mutta tästä en nyt ihan varma ole. Glögiä ainakin löytyy yhdeltä sun toiselta kojulta.

Kaikenlaista kivaa ja mielenkiintoista kuitenkin aina löytyy eikä Tuomaan markkinat 2019 ollut lainkaan pettymys. Harmillisesti en voi tämänkertaisia ostoksiani paljastaa, sillä kaikki menivät lahjaksi. Tai no, hurjat kaksi ostosta. 😀 Lämpimikseni nautin markkinoilla kyllä juotavan suklaan, nam! Saatan tänään piipahtaa markkinoilla vielä uudestaan, mutta joulukuu on ollut kyllä jo niin hurja kuukausi ostosten suhteen, että en taida juuri mitään uskaltaa ostaa. Jouluisesta markkinatunnelmasta on kuitenkin kiva nautiskella.

Hieman erikoisempia joulukoristeita, tehty lasista

Aiotko sinä vierailla markkinoilla tänä vuonna? Jos aiot, onko suunnitelmissa ostaa jotain erityistä?

–> tuomaanmarkkinat.fi

Tuomaan markkinat 2019 / Helsinki Christmas Market

6.-22.12.2019 Senaatintori / Senate Square

Avoinna ti-pe 11-20, la-su 10-20 (maanantaina suljettu)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *