Voita liput Habitare-messuille!

EDIT: Arvonta on päättynyt

Suomen suurimmat huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma Habitare on pian taas täällä, joten on perinteisen lippuarvonnan aika. Voittaja saa kaksi sähköistä lippua messuille. Lue ohjeet alta ja osallistu!

Arvontaan osallistuaksesi jätä kommenttisi tähän postaukseen. Liitä mukaan toimiva sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinuun yhteyden, jos voitto osuu kohdallesi. Sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan tämän arvonnan voittajan tavoittamiseen. Arvonta päättyy sunnuntaina 2.9.2018 klo 23:59.

Onnea arvontaan!

Liput sponsoroi Habitare / Messukeskus
Irina / White & Fresh - -

31 kommenttia “Voita liput Habitare-messuille!

 1. Muutto uuteen kotiin lokakuussa, kaluste hankinnat edessä.
  Habitare on sopiva paikka ideointiin.

 2. Kuopus muuttaa kotoa kuunvaihteessa, on aika uusia sisustusta kahden aikuisen kodiksi, siispä Habitareen katsomaan uusia ideoita.

 3. Kyllä olisi kiva tänäkin vuonna päästä messuille. Siispä mukana arvonnassa.

 4. Tänä vuonna olisi vapaata pästäkin messuille eli mukana iliman muuta! 🙂

 5. Olen useamman vuoden haaveillut messuilla käynnistä ja tänä vuonna pääsen pohjoisesta tulemaan messuille 🙂 Mukana arvonnassa.

 6. Uuden kodin metsästys vaiheessa, mutta messuilta olisi ihana napata uusia ideoita jo etukäteen

 7. Tänä vuonna on tarkoitus mennä messuille. Toivottavasti onni potkaisisi ja voittaisin. Täällä ollaan peukut pystyssä. 🙂

 8. Veisin rakkaan isosiskoni Habitare -messuille, sillä hän rakastaa sisustamista ❤️ Itsellä myös muutto lähikuukausina pienestä opiskelija-asunnosta isompaan kotiin, joten olisi ihanaa yhdessä siskoni kanssa suunnitella sisustamista.

  Sähköposti: tiinaveijola@hotmail.com

 9. Odotan niin innolla tämän vuoden messuja ja messutarjouksia! 🙂 Viime vuonna löydettiin ihana matto todella edullisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *