WUFF’S MINI kuppiteline kissalle tai pienelle koiralle

Kaupallinen yhteistyö: THINK TODAY

Olen jo useampana vuonna ihastellut eri messuilla ja tapahtumissa THINK TODAY ruokakuppitelineitä, mutta mitäs sellaisella ilman lemmikkiä olisi tehnyt. Nyt kun minulla on tämä salakavalasti toissa kesänä luokseni muuttanut kissa-neiti, niin olinkin iloinen, kun yhteistyön myötä kissallani on nyt uusi ja tyylikäs WUFF’S MINI kuppiteline.

THINK TODAY on tamperelainen yritys, jonka tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Materiaaleina käytetään yhteistyöyritysten käyttökelpoisia ylijäämämateriaaleja, kuten esimerkiksi messu- ja muovimattoja, nahkaa, akryylia sekä mainos- ja markkinointimateriaalia. Näin materiaalien käyttöikä kasvaa sen sijaan, että ne päätyisivät kaatopaikalle.

THINK TODAY tuotevalikoimasta löydät tuotteita sisustukseen ja lemmikeille sekä koruja, laukkuja ja hauskoja kartta-aiheisia matkakorttikoteloita/suojuksia (tällaisen voisinkin ehkä ostaa, kun oma koteloni on alkanut tulla tiensä päähän).

WUFF'S mini kuppiteline - THINK TODAY

WUFF'S mini kuppiteline - THINK TODAY

WUFF'S mini kuppiteline - THINK TODAY

WUFF'S mini kuppiteline - THINK TODAY

WUFF’S MINI kuppiteline on vain 11 cm korkea (tasoon asti), joten se sopii hyvin kissoille ja pienille koirille. Itse taso on uusiokäytettyä alumiinikomposiittia ja telineen runko metallia. Mukaan tulee kaksi 0,47 litran alumiinikuppia, jotka voi halutessaan sujauttaa astianpesukoneeseen. Tasolle riittää pyyhintä tai huuhtelu vedellä. Kuppiteline on helppo nostaa lattialta kahvoista pesua ja uudelleentäyttöä varten. Omassa tasossani on hauskasti toinen puoli mintunvihreä, joten välillä voi iloitella värienkin kanssa. 🙂

Kuppitelineen mitat ovat seuraavat:

Korkeus tason pintaan asti 11 cm + kahvaosat 4 cm
Tason leveys ja pituus 18 x 39 cm
Rungon leveys ja pituus 23 x 35 cm

WUFF'S mini kuppiteline - THINK TODAY

WUFF'S mini kuppiteline - THINK TODAY

Toffee otti uuden kuppitelineensä vastaan varsin hyvin. Hieman haisteltiin ja ihmeteltiin, että mitenkäs tässä nyt pitäisi syödä. Alkuun tungettiin pää kuppiin, napattiin pala ruokaa ja vedettiin sen lattialle pienentämistä ja syömistä varten. Ajattelin jo, että näinkö tämä menee ja minun kissani ei osaa syödä uudesta ja hienosti kuppitelineestä. 😉 Kissat kuitenkin normaalisti syövät eri asennossa kuin koirat eli maha maata vasten. Tämä vaatii toki totuttelemista, mutta hieman ruoan vetämistä kupista sekä sen aiheuttamaa sotkua pystyy ehkäisemään sillä, että paloittelee ruoan kissalle valmiiksi pieniksi paloiksi. Nyt meillä ruokaileminen sujuu jo alkukankeilua paremmin.

WUFF'S mini kuppiteline - THINK TODAY

Meidän WUFF’S MINI kuppiteline on siis sopiva kissoille ja säkäkorkeudeltaan maksimissaan 40 cm koirille, mutta telineitä on myös kahta isompaa kokoa: WUFF’S MEDIUM kuppiteline ja WUFF’S LARGE kuppiteline (yhdellä kupilla), jotka sopivat säkäkorkeudeltaan yli 40 cm koirille. Telineitä ja tasoja on saatavilla eri värisiä ja koko valikoiman löydät THINK TODAY lemmikkiosiosta. Siellä on myös pieni valikoima FOOD ruoka-alustoja, jotka sopivat hyvin vaikkapa kuppitelineen alle lattiapintaa suojaamaan.

Lue myös: Kollegani Sadun postaus Rauharentolassa, jossa esittelyssä on heidän Muusa-koiran WUFF’S MEDIUM kuppiteline!

Tästä ostoksille

THINK TODAY verkkokauppaan!

 

P.S. Katso myös kuva Instagram-feedistäni, jossa aivan ihanat LEAF korvakorut! Nämä ovat THINK TODAY:n tuotevalikoimasta ja saatu osana tätä yhteistyötä. Korvakorut on valmistettu uusiokäytetystä akryylista ja niitä saa myös mustana. ♥

2 kommenttia “WUFF’S MINI kuppiteline kissalle tai pienelle koiralle

  1. Toffee! <3 Uskon, että tossa asennossa on ollut totuttelimista, kissa tosiaan tykkään syödä maha maassa.

    1. Hän sai nimekseen Toffee, kun aluskarvansa on semmoinen lämpimän toffeen värinen. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *