Hyvinvointiviikonloppu – Inspiration Weekend 2018

Tänä vuonna Indieplacen Inspiration Weekend oli aiempia erilaisempi – varsinainen hyvinvointiviikonloppu. Ennen tapahtuma oli lauantaisin sisältäen sekä päivä- että iltapahtuman. Tänä vuonna oli perjantaina ja lauantaina aamupäivätapahtumat ja vielä lauantaina illalla perinteinen Inspiration Blog Awards. En erityisesti välitä isoista juhlista, gaaloista ja sen semmoisista – ja oma olokin on ollut viime aikoina ailahteleva – joten ilmoittauduin molempiin aamupäivätapahtumiin. Perjantaina oli Conscious Morning ja lauantaina Creative Morning. Tilaisuudet järjestettiin Väinö Kalliossa, vanhassa HOK-Elannon talossa Helsingin Kalliossa.

Perjantaina Conscious Morning alkoi lempeällä joogalla. Olen kiinnostunut joogasta ja kävinkin alkuvuodesta neljän kerran hathajooga-alkeiskurssin. En tietenkään taituriksi siellä oppinut, mutta kurssin ansiosta jooga ei ole enää minulle peikko, jota tarvitsisi pelätä, kun ei muka osaa. Tekee sen mitä osaa ja pystyy ja mikä omassa kehossa tuntuu juuri sillä hetkellä mahdolliselta. Ja hei, rakastuin muuten näihin Casallin korkkipintaisiin joogamattoihin. <3

Joogan jälkeen meille piti hyvinvointiluennon eevskuna tunnettu Eveliina Tistelgren. Paljon jo itselleni tuttua asiaa, mutta hyvinvoinnista tuskin voi koskaan puhua liikaa.

Kuva: Eetu Järvi

Luennon jälkeen vuorossa oli vegaaninen brunssi. Pakko tunnustaa, että näin sekasyöjänä en tunnistanut kovinkaan monta raaka-ainetta, mutta hyvää oli. 😀

Lauantain tapahtuma Creative Morning oli myös täynnä hyvinvointia. Aamupäivä alkoi kehoa herättelevällä verryttelyllä, jonka meille veti Vastaisku ankeudelle -blogista tuttu Jenny. Tykkäsin kovasti treenistä ja totesin useamman liikkeen toimivan tosi hyvin myös jatkossa, kun muun muassa hartiat jumiutuvat. Sen lisäksi aion harjoitella muutamaa tasapainoliikettä, joita tehtiin Jennyn opastuksella, sillä oma tasapaino on aika hakusessa. 😉

Pienen proteiinijäätelö-välipalan jälkeen istahdimme alas kuuntelemaan BAY Helsinki -studion perustajan Julia Oraviston luentoa hänen urastaan, meditaatiosta ja luovuudesta. Tämän jälkeen vietimme hetken tutustuen Nuxen tuotteisiin. Lounaaksi meille tarjoiltiin sushi-kanasalaattia ja tällä kertaa tunnistin hieman useamman raaka-aineen lautasellani. 😉

Viikonloppu oli varsin mukava ja olen iloinen, että pääsin pitkästä aikaa kokeilemaan hieman joogaa ja nauttimaan kaikenlaisesta hyvinvointiin liittyvästä. En tiedä, onko se tämä ikä vai oma persoona, kun nykyään tuntuu paljon houkuttelevammalta viettää aikaansa tämän tyyppisessä tilaisuudessa ja vetäytyä kodin rauhaan lukemaan hyvää kirjaa kuin vetää ykköset päälle ja lähteä bilettämään. Tällainen hyvinvointiviikonloppu olisi tervetullut uudelleenkin!

Mukavaa viikon jatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *