Mustavalkoinen neuletyyny

Ehdottomasti paras joululahjani tänä vuonna on tämä mustavalkoinen raidallinen neuletyyny. Ihastuin Miian neulomiin raidallisiin tyynyihin ja kiljahdin ilosta, kun aattona paketista paljastui ihan minua varten neulottu tyyny. Sain myös pari ihanaa kynttilää, joista toinen onkin näissä kuvissa. 

whiteandfresh1239.jpg

whiteandfresh1237.jpg

whiteandfresh1242.jpg

Tykkään kynttiläpurkin simppelistä ulkonäöstä. Kylkeen on yksinkertaisesti liimattu etiketti, jossa lukee Good Karma. Sopii sekä teemaltaan että ulkonäöltään tähän vuodenvaihteeseen, jolloin valmistaudutaan seuraavaan ja parempaan vuoteen ja kaivataan sisustuksellisesti ympärille hieman keveyttä. Kynttilä on tuoksullinen ja itse asiassa varsin hämäävä. Tuoksu tuntuu haisteltaessa aavistuksen tunkkaiselta ja omituiselta. Kuitenkaan tuoksu ei leviä kynttilästä huoneistoon eikä poltettaessa tuoksu mitenkään pahalta, ainakaan omasta mielestäni. Juuri passeli nyt, kun on joulukuun poltellut vahvoja jouluisia tuoksuja.

whiteandfresh1247.jpg

whiteandfresh1249.jpg

Nyt kelpaa pistää pään tyynyyn ja lukea hyvää kirjaa tai katsella elokuvaa. Untuvainen sisätyyny muotoutuu niskan ja pään takana juuri tarpeen mukaan. Uutta vuotta ja hyvää karmaa odotellessa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *