Mitä hyvää tapahtui vuonna 2016?

Joillain ihmisillä on tapana syksyisin marjastaa ja sitten purkittaa sadosta hilloja. Minä en hilloja purkita, vaan nyt jo kolmen vuoden ajan olen purkittanut hyviä asioita. 🙂 Vuoden alussa aloitan keräämään tyhjään purkkiin pieniä ja välillä isompiakin hyviä asioita – tunnelmia, tunteita, tapahtumia. Sujautan ne pienelle lapulle kirjoitettuna purkkiin ja vuoden lopussa istahdan alas tutkiakseni, mitä ihania juttuja vuoden aikana tapahtuikaan. Viime vuoden purkkipostauksen löydät täältä.

whiteandfresh1253.jpg

whiteandfresh1254.jpg

Tänä vuonna purkki ei tullut kovin täyteen, mutta se ei haittaa. Tämän ei ole tarkoituskaan olla millään tavoin stressaavaa eikä jokaista hyvää asiaa ole pakko purkittaa. Tärkeintä on ylipäätään huomata, että hyviä asioita mahtuu arkeen pitkin vuotta ja jopa silloin, kun tuntuu olevan meneillään vähän synkempikin kausi. Kauhean kiireen keskellä ja jälkeen päin ei varmasti tule muistettua, että jonain päivänä oli todella kaunis auringonpaiste tai että kevään korvilla töihin kävellessä ilmassa tuoksui kostea multa. Vuoden lopussa kaikki kirjoitetut hyvät asiat ja muistot ovat ikään kuin uudelleen käsin kosketeltavissa.

whiteandfresh1259.jpg

Tässä joitain hyviä asioita, joita koin vuonna 2016. Ja kuten näkyy, ei hyvän asian tarvitse olla mittakaavaltaan millään tavoin iso. Riittää, että se on hyvä. Juuri sellaisenaan.

Viiden viikon kesäloma / Raivattu lapsuudenkodin vintti / Kööpenhaminan reissu / Kävin ensimmäistä kertaa meren jäällä kävelemässä, oli upea aurinkoinen päivä / Pelasin sulkapalloa (en ole vuosiin pelannut) / PING Helsinki -tapahtuma Långvikissa / Habitare / Kävin leffassa katsomassa Ihmeotukset ja niiden olinpaikat / Joulu ystävien, perheen ja sukulaisten kanssa / Olen lukenut pitkästä aikaa kirjoja / Ihana grilli-ilta / Ostin uuden puhelimen / Pesin ikkunat / Haravoin pensasaidan kuolleista lehdistä / Sain syntymäpäivälahjaksi peikonlehden / Shoppailupäivä ystävän kanssa / Tapasin ystävän, joka asuu kauempana ja jota näen harvoin / Pikkujoulut / Sain hoidettua viimeisetkin isän kuolemaan liittyvät viralliset asiat / Lounaalla ystävän kanssa / Tehtiin äidin kanssa ruokaa / 

whiteandfresh1261.jpg

Olen tässä joulukuun aikana haparoivin askelin aloittanut bullet journalin, ja olen hieman miettinyt, jos siirtäisin hyvien asioiden purkittamisen BuJon sivuille, mutta ainakin vielä toistaiseksi menen tällä purkkityylillä. Purkin olen valmiiksi leikattujen paperisiivujen kanssa sijoittanut keittiöön mikroaaltouunin viereen, jolloin näen purkin päivittäin eikä se unohdu minnekään nurkkaan. Ei ole myöskään niin justiinsa, jos ei muista kerätä hetkiä ajallaan – niitä voi sujautella purkkiin myös myöhemmin muistaessaan. 

Toivon, että vuosi 2017 on vähintäänkin yhtä hyvä kuin kulunut vuosi tai jopa parempi. 🙂 Toivon positiivista yllätyksellisyyttä, uusia mielenkiintoisia tuttavuuksia ja kokemuksia. Tarkoituksena on myös jatkaa kirjojen lukemista nyt, kun olen vauhtiin päässyt. Haluan edelleen katsoa myös aiempaa enemmän elokuvia, ulkoilla enemmän ja jatkaa suhteellisen terveellistä ruokavaliotani ilman sen kummempia kommervenkkejä. 

Kirjaatteko te ylös hyviä asioita? Entä mitä toivotte uudelta vuodelta? 

 

Jännittävää ja ihanaa uutta vuotta 2017! ?

Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Mitä hyvää tapahtui vuonna 2016?

  1. Kaikkea hyvää vuodelle 2017 ❤ Minäkin aloitin bullet journalin, aivan ihana juttu listaihmiselle ?

    1. Satu: Jee, kiva kuulla! 🙂 Todellakin, listoista pitävälle BuJo on ihan täydellinen ratkaisu. Mullakin on muutamat listat tehtynä ja joitain vielä kirjaamatta sivuille. Vähän harmittaa, kun en ole hyvä piirtämään – olisi ihana tehdä sivuille myös kivoja kuvia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *