Loppuneet kosmetiikkatuotteet: huhtikuu & toukokuu 2016

Huhtikuussa oli niin laiha ja mitäänsanomaton saalis loppuneissa kosmetiikkatuotteissa, että päätin yhdistää kaksi kuukautta. Ei niitä tuotteita loppunut toukokuussakaan paljon, mutta onpahan muutama parin sijaan. 🙂

Huhtikuu

whiteandfresh9202.jpg

Rainbow puhdistuspyyhkeet kasvoille; Näitä on silloin tällöin tullut käytettyä, kun on tarvinnut pyyhkiä meikkiä kasvoilta eikä ole syystä tai toisesta juuri silloin ollut tilaisuutta pestä kasvoja. Kunnon pesuahan nämä eivät korvaa, mutta toimivat pika-apuna. 

Colgate hammastahna; perus- ja vakkarituotteeni hampaiden pesuun. Pidän tosiaan siitä, että mintun maku on mieto eikä suuta korvenna kamalasti pesun jälkeen. 

Toukokuu

whiteandfresh9767.jpg

Kööpenhaminasta ostin Sephoran mangon tuoksuisen suihkusaippuan ja vartalovoiteen. Molemmat olivat ihan jees, joskin suihkusappuan tuubin lötkömäisyys hieman ärsytti. Pidin enemmän tuosta vartalovoiteesta, joka oli koostumukseltaan ohutta, mutta ihan sopivaa kesäiholle. Talvella tuskin ainakaan omalle iholle riittäisi kosteuttamaan. Kyllähän näitä vielä voisi ostaa jonkun muun tuoksuisena, mutta eivät nämä sen suurempien suitsutuksien arvoisia olleet. 🙂

Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua! 

Irina / White & Fresh - -

4 kommenttia “Loppuneet kosmetiikkatuotteet: huhtikuu & toukokuu 2016

 1. No, aina ei voi loppua niin paljon kerrallaan. Sulla on yleensä loppunut tosi hyvin noita tuotteita, mulla menee yleisesti ottaen paljon heikommin 😉 No, nyt toukokuussa tosin kulutin kokonaista viisi tuotetta, mutten vielä postausta tehnyt, koska tässä on nyt kesäkuukin onnistumassa hyvin sillä saralla… Teen sit kai kuun lopussa postauksen ja kehun itteeni ihan kunnolla ;D<br />
  <br />
  Mä en ole tuollaisia kasvojen puhdistuspyyhkeitä kokeillutkaan varmaan kymmeneen vuoteen. Silloin vuosikymmen sitten niitä ei tainnut ollakaan kuin muutamalla merkillä ja nekin olivat niin hajustettuja, että mulla alkoi silmiä kirvelemään ihan hirveästi. Sitten oli pakko mennä pesemään naama kunnolla, että sai sen kirvelyn loppumaan. Ne eivät siis oikein täyttäneet sitä tarkoitusta, että &quot;pyyhkäise baari-illan jälkeen meikit pois naamasta, kun et millään jaksa suorittaa kunnon pesua&quot;. Joten niiden kokeilu loppui multa aika lyhyeen. Voisinkin kokeilla näitä Rainbown pyyhkeitä, ne kun näyttävät olevan hajustamattomia. <br />
  <br />
  Tänä vuonna mä oon kyllä käyttänyt ihan vauvan puhdistuspyyhkeitä kasvojen (ja kainaloiden etc) puhdistukseen aika paljon. Opin sen sairaalassa, kun ihan vesipesuun, eli suihkuun, pääsin vain joka toinen aamu. Kotiin päästyäni tapa jäi päälle, koska yli kahteen kuukauteen edes lavuaarin yllä seisominen ei onnistunut ilman tuskia. Vauvan puhdistuspyyhkeiden meikinpoistotehosta en kyllä mitään tiedä, koska eipä tässä kotona vaan ollessa ole juuri meikkiä tullut käytettyäkään.

  1. Dara: Mä luulen, että näitä kosmetiikan karsintapostauksia ei ihan tuhottoman kauan enää tule, alkaa olla varasto suht' hyvässä jamassa eli odottavia tuotteita ei enää juurikaan loju laatikoissa. :)<br />
   <br />
   Noita kasvopyyhkeitä käytän esim. silloin, kun kesken päivän meen päikkäreille enkä jaksa pestä vielä meikkejä pois kunnolla. Pyyhkeellä saa suurimman osan pois eikä tyyny tahriinnu. 😉 Silmämeikkejä en uskaltaisi herkkäsilmäisenä noilla pyyhkiä, mutta toisaalta Sensain 38 ripsari ei noilla kyllä lähdekään.

  2. Onkohan ihan tyhmä pyyntö, mutta voisitko silti jatkaa kosmetiikan loppumispostauksia ainakin siltä osin, mitä sulta uusia tuotteita loppuu? Mä niin tykkään lukea sun käyttökokemuksia eri tuotteista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *