Pöllövimma jatkuu: pikkulaukku/passipussi

Kyläsaaren Uusix-kaupassa on ollut kaikenlaisia ihania pöllökuosisia tuotteita myynnissä ja olen sieltä ostanut jo pannulaput ja kahvimukin. Kiitos työkaverini, joka piipahti kaupalla, minulla on nyt samaa sarjaa myös tällainen pikkulaukku, joka passipussin nimellä kulkee. 

whiteandfresh9972.jpg

Pussukka on kuitenkin isompi kuin passi eli sisään mahtuu juuri sopivasti silloin, kun ei koko tavara-arsenaalia tarvitse kantaa mukanaan. Olen tällaista pussukkaa etsinytkin, sillä töissä ympäriinsä juostessa tämä on todella kätevä, kun saa kannettua mukanaan puhelinta sun muuta pientä tavaraa. Käytössäni oli aiemmin pieni nahkainen Tigerista ostettu nahkapussi, mutta se oli aivan liian pieni. Tänne saa mukaan vaikkapa pienen muistikirjankin, jos on tarvetta muistiinpanoille. Tällainen pikkulaukku sopii oivasti mukaan vaikkapa reissulle lähikauppaan, jolloin mukaan saa mukavasti puhelimen, kukkaron ja avaimet.

whiteandfresh9969.jpg

Tässä pussissa on sulkumekanismina tarra ja tavarat on helppo tavoittaa laukusta. Sivussa on vetoketjullinen tasku, jonne voi sujauttaa vaikkapa kolikoita tai muuta vastaavaa. 

whiteandfresh9975.jpg

Ja kuten muutkin Uusixilla tehdyt ja myydyt tuotteet, on tämäkin valmistettu kierrätysmateriaaleista. 

whiteandfresh9966.jpg

Suosittelen lämpimästi piipahtamista Uusix-kaupassa Helsingin Kyläsaaressa. Samalla voi vaikkapa tehdä kierroksen samassa rakennuksessa sijaitsevassa Kierrätyskeskuksessa. 

Aurinkoista viikonloppua!

Irina / White & Fresh - -

5 kommenttia “Pöllövimma jatkuu: pikkulaukku/passipussi

  1. Kiva ja kätevä pöllö pussi.<br />
    Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *