Eva Solon sitruunankeltaiset kesän uutuudet

En kestä! Eva Sololta on tullut kesälle uusi tuoteväri, meinaan sitruunankeltainen Lemonade. Lähinnähän tämä nyt houkuttelee, kun olen useamman vuoden haaveillut tuosta 0,5 litran vesipullosta ja nyt sitä saa keltaisella nauhalla. <3

whiteandfresh.jpg

503023b.jpg

Kuvat: Mastermark Brands Oy

Myös Eva Solon jääkaappikaadin ja To Go termosmuki löytyvät keltaisena sekä termospullo keltaisella nauhalla. Oi voi, ei meinaa pysyä housuissaan tämä keltaisen värin ystävä! Eva Solon toinen uutuusväri on helmenharmaa, mutta itse en niin ole harmaasta viehättynyt. Mutta hei, vinkiksi kaikille keltaisen tai harmaan ystäville! 🙂

2 kommenttia “Eva Solon sitruunankeltaiset kesän uutuudet

  1. Suosittelen kyllä tuota juomapulloa, se on ihan huippu! Itselläni se on käytössä päivittäin, niin töissä kuin vapaallakin. 🙂 Ja koska sen suuaukko on tosi iso, niin sinne on helppo kaataa juomaa toisesta pullostakin, jos haluaa ottaa esim. kivennäisvettä normiveden sijaan. 🙂

    1. Tiia: Pullo vaikuttaa tosi hyvältä kyllä! Mulla on hyvä pullo jo nytkin – Tupperwaren – mutta onhan tuo Eva Solo nyt huomattavasti tyylikkäämpi. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *