Koti ja keittiö – inspiraation maksimointia

Siitä on pitkä aika, kun olen viimeksi lukenut saati tilannut sisustuslehtiä. Niin pitkä aika, että tuntui jopa hieman oudolta, kun posti kuljetti minulle uunituoreen numeron Koti ja keittiö -lehteäPurin kauppakassin, vaihdoin kotivaatteet päälle ja pötkähdin sängylle heti selailemaan uutukaista.

whiteandfresh8866.jpg

whiteandfresh8869.jpg

whiteandfresh8871.jpg

Olen ollut jotenkin täpinöissäni tuosta terassista, jollainen minulla ensimmäistä kertaa elämässäni on, ja sisustuspohdintoja pyörii päässä lähes turhautumiseen asti. Myös kodin sisätilojen suhteen on havaittavissa vaihtelun- ja uudistamisen halua. Molempiin löytyi tästä Koti ja keittiö -lehden numerosta pieniä ideoita ja saa nähdä, mitä ajan saatossa keksiikään. Saisikohan tuosta omasta terassista itselleen ulkoversion tuommoisesta ihanasta kesähuoneesta? 😉

whiteandfresh3.jpg

Pastellivärit yleensä valtaavat alaa näin keväisin, mutta miten ihania raikkaat ja kirkkaat värit ovatkaan! Melkein tekisi mieli taas nostaa keltainen väri isompaan rooliin kotona, kun näitä kuvia katselee. Lehden ruokakuvatkin saivat veden herahtamaan kielen päälle. Esimerkiksi villiyrttilabneh sopisi kesäiseksi välipalaksi tai kesäjuhlapöytään kuin nenä päähän! Matkakuumetta tuskin helpottaa artikkeli, jossa matkataan autolla Sisiliassa. En myöskään malta odottaa seuraavaa toukokuun puolen välin jälkeen ilmestyvää numeroa, jossa esitellään lumoava puutalo Pietarsaaressa. Pietarsaari on meinaan ehdottomasti yksi kaupunkirakkauksistani. <3

whiteandfresh.jpg

Tilaajalahjana on tarjolla näppärä ja muun muassa säävaihteluita kestävä Hanna Sarénin suunnittelema weekender, johon mahtuu helposti muutaman päivän tykötarpeet. Kantokahvat ovat tarpeeksi pitkät, jotta laukkua pystyy kantamaan olalla (tärkeää erityisesti silloin, kun on hieman painoa). Laukun arvo on 69 euroa.

whiteandfresh8881.jpg

Lehden kahlaamista ja tutkiskelua taidan jatkaa terassilla. Jos sisustuslehtikärpänen puraisi siellä ruudun toisellakin puolella, niin nyt kannattaa tarttua hyvään tarjoukseen. Koti ja keittiö -lehden saa nyt viideksi kuukaudeksi hyvin edullisesti ja kaupan päälle samanlaisen Hanna Sarénin suunnitteleman viikonloppulaukun, jollainen minullakin on. 

Onko Koti ja keittiö sinulle tuttu lehti? Luetko sisustus- tai muita aikakauslehtiä?

Yhteistyössä Aller Media Oy / Koti ja keittiö

2 kommenttia “Koti ja keittiö – inspiraation maksimointia

  1. Mä en muista milloin mulle olisi viimeksi tullut sisustuslehti kotiin ja muistakin lehdistä on aikaa. Kun joku 15 vuotta sitten tilasin melkein kaikkia Suomessa olevia sisustuslehtiä kotiin, niin Koti ja Keittiö oli mun lemppari. Se ei ollut liian hienosteleva vaan siitä sai hyvin inspiraatiota. 🙂

    1. JonnaH.: Liian moderneja juttuja ja designia esittelevä lehti ei sopisi minullekaan, eihän semmoisiin olisi varaa. Mukavan kotoinen on kyllä Koti ja keittiö -lehti, vähän kaikkea juuri sopivasti. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *