Hennon vaaleansininen orvokki ❤

Nyt on kyllä niin nättiä, että meinaa henki salpautua! Ostin tänään terassille orvokkiamppelin ja väriksi valikoitui hento ja hempeä vaaleansininen. <3 Meinasin ensin hieman violetimpaa versiota, mutta nähdessäni tämän rakastuin. 

whiteandfresh8851.jpg

whiteandfresh8854.jpg

whiteandfresh8852.jpg

whiteandfresh8850.jpg

Mukavasti sointuu nyt orvokki ja helmilija keskenään, vahingossa tosin. Ja kun sitä metsänvihreää kun ei taida tyynynpäällisissä olla tarjolla niin kävi mielessä, voisiko sininen olla mahdollisesti väri, jota tänä vuonna kokeilisi terassin sisustukseen… En tiedä, vähän tuo sininen vielä jännittää tämän vuosituhannen alun sinisen huuman jäljiltä. 😉 Mustaa, vihreää (kasveista ja kukista) ja jotain muuta, mutta mitä?

8 kommenttia “Hennon vaaleansininen orvokki ❤

 1. Onpa kauniit orvokit!Itse en pidä noista muoviamppeleista.Minulla varastossa kauniita rottinkiamppeleita,joihin siirrän kukat.Tai ostan irto orvokkeja ja teen asetelman itse.Täytyypä mennä itsekkin orvokkiostoksille!

  1. Nanna: Ihanaa, kun löysin juuri tuon väriset orvokit. Ne on niin hempeän väriset. &hearts; Toisenlainen amppeli olisi varmasti kauniimpi, mutta oma silmäni ei juurikaan häiriinny tuosta valmisamppelistakaan. En varmaan edes uskaltaisi tuota siirtää toiseen ruukkuun, tappaisin varmasti koko kukan. 😉

 2. Orvokit ovat kauniita! Vaihtaisin myös tuon likaisen muoviruukun, orvokkisi ansaitsee parempaa.

  1. Orvokki: Mun orvokki tulee olemaan oikein hellässä hoivassa luonani myös tuossa valmisamppelissa. &hearts; Varmaan rikkoisin ja tappaisin kukan, jos yrittäisin siirtää sitä toiseen amppeliin. En siis taida uskaltaa. 😉

 3. Hei Irina<br />
  Monet pitävät valmisamppeleita, miksi et sinäkin. Yhden jutun voisi kuitenkin tehdä, amppelin<br />
  voisi kuskata kylppäriin ja huuhdella multatahrat pois. Huomenna ajattelin itsekin hakea pari<br />
  amppelia, toisen siirrän mustaan ruukkuun terassin lattialle ja toisen jätän muoviruukkuun,<br />
  jonka laitan rautahäkkyrään myös roikkumaan pyykinkuivatuskoukkuun. Orvokit ovat minulle <br />
  välivaihekukkia ja kesäkuussa vaihdan ne jo johonkin muuhun. <br />
  Pöly on tosi riesa, kun on avoterassi. Ensin katupöly, sitten siitepölykausi ja nyt vielä meilläkin<br />
  rakennustyömaa kadun toisella puolella. Ei auta kuin pyyhkiä aina ennen kuin istahtaa jollekin<br />
  tuolille ja pehmusteet yöksi sisälle. Aika työlästä, mutta kesäkausi on silti kiva pienistä harmeista <br />
  huolimatta. Kivaa kesäkautta myös sinulle.

  1. Raili: Kiitos lohduttavasta kommentistasi! Puhdistaahan minä kyllä tuon ruukun voin, ehdottomasti. 🙂 Laitoin sen vain tuohon roikkumaan enkä niin miettinyt multatahroja, kun nehän vähän kuuluvat asiaan. Mitäs pienistä, sanovat. Ihanaa kesän odotusta sinullekin! 🙂

  2. Olet kyllä ihanan boheemi. Keskityt olennaiseen, eli tässä tapauksessa<br />
   kauniisiin kukkiin?.

  3. Raili: No yritän ainakin! Paljon huomiota amppelin multaäikistä vie kaikki muukin pöly tuolla terassilla eikä muutenkaan jaksa stressata pienistä! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *