It's party time – #IBA2016

Huomenna juhlitaan! Suuntana on keväisin ja syksyisin järjestettävät Indiedaysin kemut, jotka alkavat päivätapahtumalla ja huipentuvat iltagaalaan eli Inspiration Blog Awardseihin. Viime keväänä harmillisesti sairastuin, joten jäi juhliminen väliin, mutta onneksi syksyllä pääsin osallistumaan päivätapahtumaan. Oli ihana tavata tuttuja ja uusia kasvoja ja toivon, että huomenna tapaan lisää ihmisiä – niin tuttuja kuin tuntemattomiakin. 🙂 Tänä vuonna jätän päivätapahtuman väliin ja keskitän energiani iltaan. 

whiteandfresh8921.jpg

Meistä CASAlaisista on tulossa iltajuhlaan kanssani Checklistin Heidi ja meidän ihana tulokkaamme Viisikon Paula. Muista en juuri tähän hätään ole varma. Toivon sydämeni pohjasta tapaavani teitä blogini bloggaavia seuraajia huomenna illalla. Haluan huomauttaa, että olen alkuun vähän ujo, joten en ehkä uskalla tulla moikkaamaan tai sitten olen silmäpuoli enkä ehkä huomaa… tule siis vetämään hihasta, jos näet minut, olisi ihana nähdä ja tavata! <3 

Nähdäänhän huomenna? 🙂 Muille toivotan mitä ihaninta viikonloppua!

Irina / White & Fresh - -

5 kommenttia “It's party time – #IBA2016

    1. Janet: Ehdottomasti! Onneksi nyt oikeasti viime kuussa vihdoin nähtiin ees sen ekan kerran. 😀 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *