Kapean ja hämärän eteisen sisustus

Kaupallinen yhteistyö: JYSK

Olen asunut tässä kodissa nyt reilu kolme vuotta ja eteisen sisustus on tuottanut minulle iloa vain kerran, pienen hetken. Silloin eteisessä oli niin sanottuna laskutilana saunapenkki, mutta penkki siirtyi muihin tarkoituksiin aika pian ja sen jälkeen eteisessä on ollut kaikenlaisia tilapäisjärjestelyitä samalla kun olen keskittynyt kodin muiden tilojen sisustamiseen ja järjestelyyn.

Kapean ja hämärän eteisen sisustus on hankala juttu tai ainakin se on ollut sitä minulle. Pitäisi olla jonkinlainen kaluste, johon laittaa tavaroita, joita eteiseen kuuluu tai joita siellä tarvitaan. Sen lisäksi kalusteen pitäisi olla kooltaan sopiva niin ettei se tee tilasta entistä pienemmän ja pimeämmän tuntuista.

JYSK TEGLUM hylly valkoinen, eteisen sisustus

JYSK TEGLUM hylly valkoinen, eteisen sisustus

Eteiseni pelastukseksi koitui kuitenkin JYSK ja heidän valikoimastaan valkoinen kahden hyllyn TEGLUM-hylly, kaksin kappalein. Yksikin hylly olisi ollut ratkaiseva apu eteiskaaokseeni, mutta kaksi hyllyä tuo lisää säilytystilaa niin, että tavarat voi sijoittaa ilmavammin.

Ilmavuus ja kevytrakenteisuus oli tärkein kriteerini, kun mietin, millaista säilytyskalustetta eteiseen voisin harkita. Valkoiset hyllyt pitävät eteisen värimaailman vaaleana, vastakohtana muutoin pimeälle tilalle. Avonaiset hyllyt tuovat sitä ilmavuutta kapeaan tilaan. TEGLUM-hyllyt ovat syvyydeltään 35 cm eli eivät syö liikaa kapeaa eteistilaa. Korkeutta hyllyillä on 76 cm ja leveyttä 80 cm. Oli myös tärkeää valita kalusteeksi suhteellisen matalaa, sillä korkeat hyllyt olisivat nekin pienentäneet tilaa.

JYSK TEGLUM hylly valkoinen, eteisen sisustus

JYSK TEGLUM hylly valkoinen, eteisen sisustus

JYSK TEGLUM hylly valkoinen, eteisen sisustus

JYSK TEGLUM hylly valkoinen, eteisen sisustus

JYSK TEGLUM hylly valkoinen, eteisen sisustus

Olen laittanut hyllyille nyt pari palmuvehkaa,  sillä ne eivät ota herkästi nokkiinsa vähäisemmästä valosta. Isomman palmuvehkan kaveriksi laitoin New York -taulun ja korurasiani. Hyllyiltä löytyy myös säilytysrasioita pienille tavaroille, kun heijastimille, kenkälusikalle yms. pikkusälälle sekä pieni japanilainen neliskanttinen lautanen, johon lasken takintaskuissa kulkevat tavarat kotiin tullessa. Alahyllyille jäi vielä mukavasti tyhjää tilaa. Sinne voisi laittaa vaikkapa pipo- ja hansikaskorin. Repun saa kivasti roikkumaan hyllytason päällä oleviin tappeihin.

Nyt on ihan oikeasti eteisen sisustus sellainen, mitä olen toivonut. Kivoja ja kauniita asetelmia hyllyillä eikä enää kaaosta luovia tavarakasoja!

Tutustu valikoimaan!

–> JYSK

 

 

4 kommenttia “Kapean ja hämärän eteisen sisustus

  1. On tosi kivan näköistä. Minunkin on pitänyt saada tuon tyyppinen taso meidän eteiseen. Täytyy ensi viikolla käydä katsomassa, josko lähi Jyskissä olisi tämä kyseinen taso koottuna, haluaisin nähdä sen ensin livenä. 🙂 Sinun eteiseen se sopii.

    1. Kiitos! Tämä hylly kolahti muhun heti, kun näin sen esitteessä. Totesin, että se olisi just eikä melkein sopiva tuohon eteisen retaleeseen. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *