Vuosikooste 2015

On aika palauttaa mieleen hieman vuoden aikana (blogissa) tapahtuneita asioita. Vuosi on ollut aika raskas, joiltain osin raskaampi kuin moni aiempi vuosi, mutta silti sieltä löytyy monia ihania tapahtumia. Lisäksi vuoden aikana on syntynyt useita oivalluksia ja niiden voimalla voisin kuvitella tulevaisuuden entistä paremmaksi. 🙂

whiteandfresh8491.jpg

Tammikuussa päätin aloittaa Puhtaalta pöydältä -projektin ja käydä systemaattisesti läpi kodin säilytystä raivaten ja järjestäen. Aloitin projektin keittiöstä.

whiteandfresh8945.jpg

Helmikuussa Puhtaalta pöydältä -projektissa siirryin eteiseen.

03%20-%20Maaliskuus.jpg

Maaliskuussa sain synttäreiden kunniaksi elämäni ensimmäiset papukaijatulppaanit, blogi sai omat käyntikorttinsa ja piipahdin Kevätmessuilla. Pääsin myös viettämään Hyvän olon saunailtaa hyvässä seurassa, ja kirjoitin muutaman vinkin bloggaamiseen.

04%20-%20Huhtikuu.jpg

Huhtikuu oli yksi elämäni rankimmista kuukausista, mutta kivojakin juttuja löytyy. Tein ensimmäistä kertaa siemennäkkileipää ja voi hurja, miten hyvää se olikaan! 🙂 Laitoin myös olohuoneessa kalusteet uuteen järjestykseen ja sain sillä kivaa uutta ilmettä kotiin. 

05%20-%20Toukokuu.jpg

Hankalan huhtikuun jälkeen toukokuussa alkoi hieman helpottaa. Kävin tutustumassa Korjaamoon TradeTrackerin After Workin merkeissä ja loppukuusta sain tietää, että olen voittanut matkan New Yorkiin! <3

06%20-%20Kesa%CC%88kuu.jpg

Kesäkuussa kävin Alppiruusupuistossa ja vietin mukavan miniloman ystäväni kanssa Best Western Plus Hotel Haagassa. Vihdoin myös isän uurna laskettiin hautaan.

07%20-%20Heina%CC%88kuu.jpg

Heinäkuussa blogi täytti neljä vuotta. Lisäksi kävin Vantaan asuntomessuilla ja lomailin Pietarsaaressa. Makuuhuoneen katto käytiin vihdoin paikkaamassa niin, että saatoin pitkästä aikaa miettiä makkarin sisustusjuttujakin. 🙂

08%20-%20Elokuu.jpg

08%20-%20Elokuu-001.jpg

Elokuussa ostin Marie Kondon KonMari – Siivouksen elämänmullistava taika -kirjan ja inspiroidun karsimisesta ja järjestelystä entistä enemmän. Puhtaalta pöydältä -projekti jatkui kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden sekä paperi- ja toimistotavaroiden karsimisella. Pääsin myös tutustumaan Alvar Aallon ateljeehen ja kotitaloon. Elokuussa kävin myös uuden Ikea-kuvaston lanseeraustilaisuudessa.

09%20-%20Syyskuu-002.jpg

Syyskuussa sattui ja tapahtui. Valmistauduin kaikessa hiljaisuudessa muuttoon ja jatkoin karsintaa. Vuorossa
oli tällä kertaa vaatesäilytys ja keittiötarvikkeet. Sitten olikin vuoden sisustuskohokohdan aika eli Habitare-messutIsän kuolemasta tuli kuluneeksi tasan vuosi, se oli varsin hämmentävää. Lähdin kuitenkin reippaana kohti uusia seikkailuja eli viiden yön reissulle New Yorkiin. Elämäni kokemus ja haaveiden täyttymys! <3 Vielä ennen kuin syyskuu vaihtui lokakuuksi, ehdin pakata kimpsut ja kampsut kasaan ja muuttaa uuteen kotiin.

10%20-%20Lokakuu.jpg

Lokakuun vietin aika vahvassa New York-huumassa ja blogi täyttyi matkapostauksista. Kaiken huuman keskellä piipahdin I love me -messuilla ja halloweenina osallistuin Blogger’s Inspiration Dayhin.

11%20-%20Marraskuu.jpg

Marraskuussa blogini valittiin ehdokkaaksi Saleduck Interior Bloggers Awardseihin. Ehdokkuus oli minulle ensimmäinen koskaan, joten olin hämmentynyt, mutta varsin otettu. Voittoa ei tullut, mutta en ainakaan jäänyt viimeiseksi. 😉 Juhlia jos jonkinlaisia oli myös. Ikean jouluillassa nautittiin riisipuuroa joulutunnelmissa, vuotta pistettiin pakettiin TradeTracker Affiliate Awardseissa, piipahdettiin Helsingin keskustan Stockmannilla Balmuirin Pop-Up Shopin avajaisissa ja vietettiin ihanaa tyttöjen iltaa täällä minun kotonani. Sain myös eteisestä sisustettua pitkälti mieleiseni, kun inspiroiduin blogikollegani Heidin penkkituunauksesta ja hankin itsellenikin samanlaisen penkin. <3

12%20-%20Joulukuu.jpg

Joulukuussa kevensin arkeni tahtia hieman ja keskityin rentoutumiseen ja lepäämiseen. Kotiin rakensin talvista (joulu)tunnelmaa vain tunnelmavaloilla, kynttilöillä ja kukilla. Askartelin muutaman joulukortin, irtauduin hetkeksi omista ympyröistäni piipahtamalla ystävän luona yökylässä ja sain uudet silmälasit. Joulua vietin ystäväperheen luona vilinässä ja hulinassa, sukelsin aattoiltana uusiin pellavalakanoihin ja joulupäivän aterian nautimme äitini kanssa täällä minun luonani. Vuosi vaihtunee rauhallisissa merkeissä kotona oleskellen ja perinteisiä nakkeja ja perunasalaattia syöden. Juhlakutsuja ei ole esitetty ja toisaalta hyvä niin, en ehkä jaksaisikaan lähteä minnekään. Sitä on jotenkin laiskistunut näin laiskotellessaan. 😉

Seuraavaksi kurkistetaan kuluneeseen vuoteen hieman toisella tapaa, mutta nyt on aika toivottaa kaikille teille lukijoilleni ja yhteistyökumppaneilleni oikein mukavaa vuoden vaihtumista ja runsain mitoin onnea uudelle vuodelle 2016! 

Kiitos, että olette olleet mukanani tänäkin vuonna. <3

6 kommenttia “Vuosikooste 2015

  1. Iloista, onnellista ja menevää Uutta Vuotta 2016!! &hearts; Olkoot tuleva vuosi meille molemmille hellä ja tuokoot se tullessaan ihania asioita! &hearts; &hearts; Olet rakas! &hearts;

    1. Miia: Veit jalat suustani! Onnellista uutta vuotta muru! &hearts;

  2. Kiitos että olet siellä ♥ Upeaa alkanutta vuotta!

    1. Jossu: Kiitos itsellesi! Ihanaa uutta vuotta. 🙂 &hearts;

  3. Täällä taas pitkästä aikaa ja menikin varmaan puoli tuntia kun luin sun postauksia. Voi miks en oo muistanu vierailla täällä useammin. Toivottavasti tästä vuodesta tulee sulle parempi &hearts;

    1. Ruut: Hei jee, kiva kun tulit käymään! &hearts; Ihanaa uutta vuotta myös sulle. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *