Lahjaksi sain…

…kivoja ja tarpeellisia juttuja! Sitä kuulee usein, kuinka lahjaksi saadaan kirjoja, villasukkia, pyjamia, koruja, astioita, mutta minä en saa semmoisia koskaan. Saan yleensä yhden tai kaksi lahjaa yllärinä ja loput on sellaisia, jotka mennään yhdessä ostamaan.

Joululahjat-001.jpg

Tämän vuoden ylläri oli hyvinvointipaketti, joka piti sisällään paahdettua ja rouhittua pellavaa, spirulinaa, teetä (hauduketta) ja suklaata. Suklaa on syöty (ylläri!) sekä spirulina ja pellava otettu jokapäiväiseen käyttöön. Spirulinaa sellaisenaan veteen sekoitettuna ja pellava menee aamupuuron seassa. 🙂

Joululahjat.jpg

Tontut Pietarsaaresta yllättivät minut tällaisella ekologisella bambuhammasrjalla, Humble Brushilla. Katsokaa nyt, mikä söpöläinen! 🙂

whiteandfresh0486.jpg

Vähän jotain pientä kivaa Victoria’s Secretiltä <3

whiteandfresh0538.jpg

Nolon epätarkka kuva, mutta sain lahjaksi myös alennusmyynneistä takin talviulkoiluja varten. Pitkä parkatakkini on liian kuuma eikä ole varsinaisesti ulkoiluun tarkoitettu eikä tietenkään villakangastakillakaan ihan ensimmäiseksi tule mieleen lähteä pakkaslenkille. En aluksi edes tajunnut tarvitsevani tavallista toppatakkia, mutta kun viikonloppuna lenkille lähtiessä puin tuulihousujen kaveriksi villakangastakkia, tajusin että voisi ehkäpä hankkia ihan kunnon ulkoilutakin, jolla pysyy pakkasilla lämpimänä. 😉 Vielä on etsinnässä ulkoiluhousut. Toppahousuja on kovasti kaupoissa tarjolla, mutta haluan mieluummin perus tuulenkestävät ulkoiluhousut, joilla pärjää ympäri vuoden ja talvisin kerrostamalla. Nykyiset tuulihousuni ovat äitini vanhat ja superkahisevat. Kuulee varmasti kilometrin päähän, kun niillä kävelee. 😉 Jotkut päällyspinnaltaan mukavammat, kenties soft shell -tyyppiset housut ovat siis etsinnässä.

Näiden lahjojen lisäksi tuli tietenkin myös herkkuja, lähinnä suklaata. Ne on nyt syöty ja kunhan vuosi tästä vaihtuu, niin täytyy koittaa ihan ajatuksella kevennellä. Tosin en varmasti ole ainoa samassa tilanteessa? 😉

Mukavaa vuodenvaihteen odotusta kaikille! <3

Irina / White & Fresh - -

4 kommenttia “Lahjaksi sain…

  1. Kivoja lahjoja olet saanut! 🙂 Mulla on myös takin osto edessä… nyt just kantsis aleista tehdä löytöjä!

    1. Heidi: Joo, kaikki oli kivoja ja tarpeellisia! &hearts; Sillä menin minäkin alesta takkia ja housuja katsomaan, josko hieman normaalia edullisemmin löytäisi. Onneksi tuli takkitarve vastaan just nyt eikä alennusmyyntien loputtua. 🙂 Minkäslaista takkia olet etsimässä?

    2. Ulkoilutakkia minäkin vailla. Jotain kevyttoppatakkia ehkä. Entinen on jo niin vanha ja kulahtanut, reikäkin on ilmestynyt kyljen saumaan 🙂

    3. Heidi: Mä mietin myös aluksi kevyttoppatakkia, mutta en välttämättä sitten kuitenkaan tarkene sillä, jos tulee tarvetta olla ulkona pidempäänkin ja jos ei koko ajan tule oltua reippaassa liikkeessä. Tämä mun takki on lumilautailutakki. Lämmin, mutta ei yhtä kuuma kuin untuvatakki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *