Hyvien asioiden purkki 2016

Kaksi vuotta on nyt takana Hyvien asioiden purkin käyttöä ja on se vaan niin hyvä juttu, että jatkan perinnettä. Purkkiin keräilen arjessa ja elämässä sattuneita positiivisia juttuja, niin isoja kuin pieniäkin. Tämä on hyvä keino muistuttaa itseään vuoden päättyessä, miten paljon niitä hyviä asioita mahtuukaan kokonaiseen vuoteen. Jos vuosi tuntuu olleen raskas, voi niillä pienillä positiivisilla jutuilla itseään lohdutella. Minulla on ollut muutamia hyvinkin raskaita vuosia, mutta tämän Hyvien asioiden purkin vuoden lopussa avatessani huomaan, että paistaa se aurinko aina silloin tällöin myös risukasaan. <3 Hymyjä ja naurahduksia irtosi nytkin, kun kumosin purkin sisällön sängylleni ja aloin käymään lippusia läpi. 🙂

Hyvien%20asioiden%20purkki.jpg

whiteandfresh0560.jpg

Vuoden ehdottomasti paras ja isoin juttu oli matka New Yorkiin, mutta Hyvien asioiden purkin on loppujen lopuksi tarkoitus muistuttaa niistä pienistä hyvistä asioista, jotka helposti unohtuvat, kun isommat asiat jäävät päällimmäiseksi mieleen.

Hyvien%20asioiden%20purkki-002.jpg

Hyvien%20asioiden%20purkki-003.jpg

Hyvien%20asioiden%20purkki-004.jpg

Hyvien%20asioiden%20purkki-005.jpg

Hyvien%20asioiden%20purkki-006.jpg

Se tunne, kun jostain negatiivisestakin asiasta löytää positiivista… joudun pistämään itseäni kolmesti viikossa perussairauteni vuoksi ja voi, kuinka sitä inhoankaan. Aina välillä sitä kuitenkin tajuaa kokonaistilanteen ja ymmärtää, miten paljon hyvää ikävältä tuntuva lääkitys tuokaan ja taas jaksaa pistellä itseään. 😉

Hyvien%20asioiden%20purkki-007.jpg

Hyvien%20asioiden%20purkki-001.jpg

Nyt on purkki jälleen valmiina uuteen vuoteen. En ole uudenvuodenlupauksia tehnyt, mutta mielessä on toki aikeita ja toiveita. Aikeina olisi ulkoilla hieman enemmän ja alkaa hieman keventämään ja parantamaan ruokavaliota. Ainakaan toistaiseksi en ala sen kummemmin millekään erikoisruokavaliolle, mutta katselen hieman tarkemmin, mitä suuhuni laitan ja tutkailen, miten elimistö sen myötä voi. Lisäksi toivon uudelta vuodelta terveyttä, positiivisia yllätyksiä, uusia kokemuksia ja tasaista arkea. Toivon myös, että saisin luettua enemmän kirjoja, katsottua enemmän kivoja elokuvia ja tavattua useammin ystäviäni. <3

Vielä kertaalleen oikein ihanaa ja onnellista uutta vuotta kaikille!

 

P.S. Aiempien vuosien “purkkipostaukset” löydät täältä ja täältä.

11 kommenttia “Hyvien asioiden purkki 2016

 1. Loistava tuo purkki-idea, siinä haaveet ja positiiviset ajatukset konkretisoituu. &hearts; Onnellista uutta vuotta Irina &hearts;

  1. Tiia K: Tää purkki on kyllä ollut tosi hyvä juttu! Onnellista uutta vuotta myös sulle! &hearts;

 2. Oikein ihanaa vuotta Irina! Toivottavasti se olisi toiveidesi täyttymys. &hearts;

  1. Hanna: Toivon sulle samaa, paljon iloa ja toteutuneita unelmia! &hearts;

 3. Voit laittaa sinne purkkiin, että &quot;kirjoitan aivan ihanaa blogia&quot; 🙂 Löysin tämän blogin Uutenavuotena ja tämähän on aivan mahtava blogi!!!! Kiitos tästä ja kaikkea ihanaa ja hyvää Uuteen Vuoteen!<br />
  <br />
  T. uusi lukija

  1. Pia: Voi vitsi, miten ihanaa oli lukea kommenttisi! Kiitos &hearts; ja tervetuloa blogini pariin. 🙂

 4. Mielettömän hyvä idea kirjoitella ylös pieniä hyviä hetkiä. Itse mietin joskus iltaisin &quot;mitä uutta opin tänään&quot;, mutta sen voisi vaihtaa myös ajatuksiin, mitkä asiat saivat tänään hyvälle mielelle. Pienistä hyvistä asioistahan se kokonaisvaltainen hyvinvointikin syntyy 🙂 <br />
  <br />
  Onnellista uutta vuotta Irina &hearts;

  1. Marjukka: Tuo oppimisaspekti on myös hyvä! Voihan ne yhdistää, onhan uuden oppiminenkin kivaa. 🙂 Ihanaa uutta vuotta! &hearts;

 5. Purkki, meinasin jo unohtaa, huippukiva idea! Hyvää uutta vuotta siulle &hearts;

 6. Aivan ihana idea tuo purkki. Kyllä jokaisella pitäisi olla oma tuollaienn. Oikein hyvää alkanutta vuotta!

  1. Souliina: Ehdottomasti voin suositella kaikille kokeilemista ainakin! Itse olin varma, että en juurikaan sisältöä purkkiin saa, mutta sainpa kuitenkin. 🙂 Ihana lueskella vuoden lopussa kuluneen vuoden positiivisia asioita, joista suurimman osan on jo ehtinyt unohtaa! Ihanaa uutta vuotta sinullekin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *