Balmuir Pop-Up Shop Stockmannin avajaiset

Torstaina vietettiin Helsingin keskustan Stockmannilla Balmuirin Pop-Up Shopin avajaisia. Ihana pieni ja tunnelmainen putiikki on rakennettu aivan Mannerheimintien puoleisen sisäänkäynnin viereen, siihen, missä ennen sijaitsi lehtiosasto. Balmuirin ylelliset tuotteet ihastuttavat ja pehmeästä materiaaleista huiveissa, peitoissa ja päähineissä hurmioituu. Niin pehmoisia, niin lämpimiä! 

whiteandfresh5985.jpg

whiteandfresh5982.jpg

whiteandfresh5977.jpg

whiteandfresh6007.jpg

whiteandfresh5979.jpg

whiteandfresh5999.jpg

whiteandfresh5994.jpg

whiteandfresh5992.jpg

whiteandfresh6003.jpg

whiteandfresh5976.jpg

Oma ehdoton suosikkini tuotteista on tietenkin vitivalkoiset pellavapussilakanat. Avajaisista mukaan saaduissa goodiebageissa ei valitettavasti sellaisia ollut – heh – mutta sieltä löytyi jotain muuta kivaa, mistä joku teistä lukijoistakin pääsee jossain vaiheessa nauttimaan. 😉

Nyt valmistautumaan, sillä pian kotini täyttyy ihanista ystävistä ja alkaa tyttöjen ilta. <3 Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *